Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 17. oktobrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Sestdiena un svētdiena - 12. un 13.10. - piemērotas kaislīgiem randiņiem, jo par dienas fonu «atbildīgais» Mēnestiņš atrodas straujajā Auna zodiaka zīmē. Tāda būs arī pirmdienas pirmā puse, bet 14.10. vakarā stafeti pārņems dzīves baudītājs Vērsis. Šajās dienās emocijas var viļņoties vairāk nekā citkārt, jo 14.10. ir pilnmēness. 17.10. sākas Dvīņu valdīšana - kopējā tendence: vairāk tīk pļāpāt, nekā gādāt par romantiku.

LIETIŠĶĀ JOMA. Pirmdien, 14.10., nopietnus lietišķos darbus neplānojiet, jo dienas fonā pilnmēness Auna zodiaka zīmē. Strīdi, neapdomīgi solījumi, sasteigti projekti, no kuriem beigās «čiks» vien sanāk. Savukārt 15. un 16. valdīs Vērsis, un tad nu jāņem arkls rokās, lai dzītu dziļu vagu. Piemērots laiks nopietniem darbiem. 17.10. Mēness Dvīņu zīmē palīdzēs izveidot noderīgus kontaktus.

AUNS

Attiecību joma viena no svarīgākajām šajā periodā. Iespējamas viedokļu atšķirības, taču nevajag strīdēties vai apvainoties. Dzīve dota, lai to izbaudītu. Profesionālajā jomā dinamiska darba un izaugsmes laiks. Radīsies oriģinālas idejas, ko tomēr vajadzētu rūpīgi apsvērt. Izvērtē finansiālo izdevīgumu.

VĒRSIS

Darbā nevajadzētu pārpūlēties, cīnoties ar vējdzirnavām. Uzņemies tikai tik, cik vari bez pārliekām pūlēm paveikt. Ir vērts papildināt zināšanas un apgūt jaunu pieredzi. Brīvdienās kopā ar mīļoto cilvēku apmeklē pasākumus vai dodies nelielā izbraucienā. Vajag atsvaidzināt attiecības.

DVĪŅI

Būs daudz emociju un jūtīga uztvere. Strīdus neņem tuvu pie sirds un centies saskatīt vairāk pozitīvā. Nav vēlams daudz komunicēt ar nīgriem ļautiņiem. Ja būsi harmonijā ar sevi, tad arī darbi veiksies labāk. Ir iespējas parādīt savas radošās spējas un gūt panākumus. Sirdslietās svarīga stabilitātes sajūta.

VĒZIS

Var rasties labas iespējas realizēt to, par ko esi sapņojis. Nebīsties no jauniem karjeras izaicinājumiem, taču atceries, ka sevi arī jāmīl. Saņemsi ielūgumus uz dažādiem pasākumiem, taču izvērtē to lietderību. Nevajadzētu velti tērēt savu dārgo laiku. Svarīgās lietās paļaujies uz intuīciju.

LAUVA

Mierīgi. Palēnām un pamazām... Ir mums tāds teiciens, ka darbs nav zaķis, neaizbēgs... Jāuzmanās pārvērtēt situācijas, uzņemties vairāk, nekā spēj paveikt. Tāpat arī jābūt rezervētam pret pārāk vilinošiem piedāvājumiem. Nedēļas nogalē pievērsies saimniecības darbiem un sirdslietām, izdaiļo ikdienu.

JAUNAVA

Rudens padrūmie vakari ir īsti piemēroti, lai sēstos pie grāmatām vai datora un apgūtu kaut ko jaunu. Vai arī - noliktu visus darbus un pienākumus malā un dotos nelielā ceļojumā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un aizraujošas kaislības. Ģimenes cilvēkiem savukārt jātiek galā ar saimniecības darbiem.

SVARI

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, ja vairāk smaidīsi. Garastāvoklis varbūt nav tas optimistiskākais, bet citiem tas nav jāredz. Izejot sabiedrībā, ir iespējas izveidot noderīgus lietišķos kontaktus, kas nesīs labumu ilgtermiņā. Privātajā jomā sirds ilgosies pēc romantikas un dvēseles siltuma.

SKORPIONS

Centies pasaulē saskatīt gaišās krāsas un cilvēkos labo, tas palīdzēs atvērt ceļu uz citu sirdīm. Privātajā dzīvē mīļi romantiskas noskaņas un ilgas. Savukārt profesionālajā jomā laiks peļņai un jauniem izaicinājumiem. Iesaisties jaunos projektos un nebīsties realizēt pārdrošas idejas.

STRĒLNIEKS

Dodies uz priekšu pretī nospraustajam mērķim. Labs laiks kontaktu veidošanai, bet nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Visas situācijas risini ar vēsu prātu. Prātu mazliet domīgu darīs sirdslietas. Ja kaut kas nav pa prātam, vajadzētu mierīgi izrunāties. Principu demonstrēšana novedīs pie strīdiem.

MEŽĀZIS

Prātosi par globālām vērtībām un nonāksi pie vērtīgām atziņām. Tavs padoms noderēs pašam un citiem. Daudz paveiksi profesionālajā jomā, bet arī privāto dzīvi nedrīkst atstāt novārtā. Brīvajā laikā sarīko savējiem jauku pasākumu, apciemo vai ielūdz pie sevis tālākus radus.

ŪDENSVĪRS

Spēcīgi darbosies intuīcija, un tas palīdzēs labāk izprast cilvēku nodomus un rīcības motīvus. Darbā var rasties iespējas realizēt sen izlolotas ieceres, izveidot jaunus kontaktus un parādīt savas profesionālās spējas. Tava rosība tiks pamanīta, un iespējams vilinošs karjeras piedāvājums.

ZIVIS

Kam vairāk klausīt - prātam vai intuīcijai? Sajūtu gamma būs daudzkrāsaina, un tu labi orientēsies situācijās un cilvēkos.

Ja šķiet, ka pietrūkst kādu iemaņu, mācies un uzklausi vecāko kolēģu pieredzi. Brīvdienās gūzma saimniecības darbu mājās, bet brīvajiem ļaudīm romantiskas noskaņas.