Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 10. oktobrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

SIRDSLIETAS. Tuvākajās dienās no 4.10. līdz pat 9.10. pievakarei īpaši romantiskas noskaņas nav gaidāmas - Mēnestiņš, kas ietekmē dienu fonu, vispirms atradīsies lietišķajā Mežāzī un tad draudzīgajā, bet ne sevišķi jūtīgajā Ūdensvīrā. Ja vēlaties izbaudīt romantiku, tad randiņu un mīļu pasākumu divvientulībā labāk plānot no 9.10. vakara līdz 12.10. rīta stundai, kad Mēness atradīsies mazliet sentimentālajā Zivju zodiaka zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. Darba nedēļu no 7. līdz 11.10. vēlams pavadīt mierīgi. Darot to, kas jādara, bet īpašus varoņdarbus neplānojam. No 7. līdz 9.10. Mēness Ūdensvīrā, kas ir labvēlīgs laiks ideju ģenerēšanai un domubiedru meklējumiem. Pēc tam tas pāriet Zivju zīmē, kas labvēlīga radošām, bet ne lietišķām tēmām.

AUNS

Sirdī ilgas pēc kā tāla, romantiska, netverama - tādas mazliet smeldzīgas noskaņas rudens vakaros... Brīvbrīžos vēlams pabūt vienatnē, lai mazliet sakārtotu domas. Un pēc tam - uz priekšu! Ir vērts lūkoties karjeras virzienā vai mainīt darbības jomu. Var rasties labas idejas attiecībā uz peļņu, bet jāuzmanās no pēkšņiem tēriņiem.

VĒRSIS

Darbā pienākumu būs pāri pārēm, tāpēc mājas dzīvei atliks mazāk laika. Izskaidro savējiem, ka šobrīd tev tas ir ļoti svarīgi, - lai viņi izturas ar izpratni. Brīvdienās gan vajag no sirds atpūsties. Sarīko mājas ballīti vai dodies izbraucienā skatīt zelta rudeni. Pasauc līdzi arī labu kompāniju, jautrības netrūks un asprātības dzirkstīs.

DVĪŅI

Ģimenes lokā pavadītais laiks sniegs gandarījumu. Pie mājas pavarda valdīs saticība un mīlestība, novērtē to! Labvēlīgs laiks, lai sakārtotu un novestu līdz galam juridiska rakstura jautājumus, kas saistās ar īpašumu, zemes vai mantojuma lietām. Taču jābūt apdomīgam ar finansēm - jāseko līdzi ienākumiem un izdevumiem.

VĒZIS

Pirmajā vietā ģimene un attiecības. Precētie ļaudis var atsvaidzināt kopdzīvi, piešķiļot tai jaunu dzirkstelīti. Ir vērts kaut kur aizbraukt vai apmeklēt pasākumu, tādējādi izraujoties no ierastā ritma. Jaunā darba nedēļa prasīs daudz enerģijas, taču tas, ko paveiksi, nesīs augļus nākotnē. Galvenais - izturību!

LAUVA

Brīvdienas ir kā radītas mājas darbiem. Kaut ko pirms ziemas vajadzētu sakārtot un pārkārtot, izrevidēt drēbju skapi un nevajadzīgās mantas izmest vai nodot labdarībai. Arī tuvinieki, it īpaši bērni, ir noilgojušies pēc tavas sabiedrības. Jaunajā darba nedēļā pienākumu būs jo daudz, iespējama diezgan liela spriedze.

JAUNAVA

Daudz darīšanu ar radiniekiem. Brīvdienās vari apciemot tuviniekus vai ielūgt pie sevis pusdienās. Varbūt kādam nepieciešams padoms vai praktiska palīdzība. Kad ar saimniecību esi ticis galā, atrodi laiku arī sev, lai vienatnē sakārtotu domas, atpūstos, palasītu vai vienkārši nedarītu neko. Brīvajiem ļaudīm mīlas piedzīvojumi.

SVARI

Lietišķajos jautājumos valdīs spriedze, vajadzēs meklēt variantus un risinājumus. Kādā brīdī var rasties sajūta, ka pietrūkst zināšanu vai iemaņu. Zini jau, ka mācīties nekad nav par vēlu, un - kauns nav nezināt, kauns ir negribēt zināt. Prāta potenciāls augstā līmenī, un tu tiksi galā. Privātajā dzīvē - romantiskas vēsmas.

SKORPIONS

Sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni. Brīvdienās vēlams kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku kaut kur iziet - apmeklēt izklaides pasākumu vai pievērsties sportiskām aktivitātēm. Labs laiks, lai izglītotos. Iegādājies grāmatas vai izzinoša satura periodiku, meklē noderīgu informāciju internetā. Esi uzmanīgs naudas lietās, jo kaut kas var bremzēties, neplāno dārgus pirkumus.

STRĒLNIEKS

Derētu padomāt, kā papildināt maciņa saturu. Varbūt ir vērts pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam vai uzņemties kādus papildu pienākumus. Darbā ies diezgan nemierīgi, tāpēc brīvdienās labi jāatpūšas. Svarīga attiecību tēma. Ja tev ir otrā pusīte, atrodiet laiku viens otram. Mazliet romantikas atsvaidzinās ikdienību.

MEŽĀZIS

Kaut arī esi ļoti atbildīgs un apzinīgs, atceries tomēr, ka brīvdienas ir domātas atpūtai. Pa divām dienām pasaule nesabruks. Ģimenei vēlams brīvdienas pavadīt kopā - apmeklēt pasākumus vai ieplānot tīkamus saimnieciskos darbus. Brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var uzdāvāt romantisku tikšanos.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē vēlams iziet sabiedrībā, satikties ar cilvēkiem. Tikai - ja kāds kaut ko sola, netici uz vārda. Darbā izcelsies ar interesantām, novatoriskām idejām, bet raugies, lai tev no tām tiek labums. Diezgan svarīga būs finanšu tēma, turklāt pastāv iespējas pavairot ienākumus. Mājas dzīvē jāgādā par mieru un saticību.

ZIVIS

Pievērsies mīļotajam hobijam, satiecies ar draugiem, palasi, dodies pastaigā pie dabas, apmeklē SPA vai pirts procedūras, un nedēļas nogale tiks pavadīta lieliski. Darba lietās diezgan nemierīgi, iespējamas stresa situācijas, bet neņem visu tuvu pie sirds. Intuīcija palīdzēs tikt skaidrībā, kurš ir kurš un kāpēc rīkojas tā, kā rīkojas.