Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA. Šomēnes jāsakārto biznesa lietas

© Depositphotos.com

TAS brīdis atkal pamazām tuvojas! 31. oktobrī retrogrādo kustību sāks Merkurs, radot pārpratumus un nekārtību biznesa lietās.

Iespējamas kļūdas dokumentos un līgumos, tukši solījumi, nenotikuši darījumi, norunas, kas vēlāk netiek pildītas, vai biznesa idejas, kas izčākst kā putas jūras krastā.

Tāpēc svarīgās lietas un darbus vajadzētu saorganizēt un iesākt vai censties paveikt oktobrī. Kaut gan nevar teikt, ka no biznesa viedokļa šis mēnesis ir ideāls. Taču trīs nedēļas novembrī būs sliktākas.

Ideālā variantā saimniecības darbus uzsākt un biznesa darījumus veikt vajadzētu tad, kad Mēness ir augošajā fāzē un atrodas kādā no saimnieciskajām zodiaka zīmēm. Oktobrī vienkopus šo parametru maz, bet pie saimnieciski sekmīgākajām dienām var minēt 1. oktobri un 2. oktobri līdz plkst. 14.45, kā arī 28. un 29. oktobri, kad augošs Mēness Skorpionā.

! Mēneša pirmajā pusē ir spriedzes kombinācijas Saulei ar Saturnu un pēc tam ar Plūtonu. Nevajadzēt reģistrēt jaunus uzņēmumus, jo tās ir ierobežojošas kombinācijas. Šādos periodos reģistrētiem uzņēmumiem ir ierobežotas izaugsmes iespējas un pastāv bankrotēšanas draudi.

Te gan jāpiebilst, ka nopietnā astroloģija visas situācijas izvērtē pēc konkrētu cilvēku vai uzņēmumu astrokartēm.