Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

MĒNEŠA JUBILĀRS. Svari

© Publicitātes foto

Kaut kas mazliet gaistošs un netverams, tiekšanās pēc harmonijas, šarms un elegance – ja šādu starojumu sajūtat no kāda cilvēka, tad visticamāk viņš būs Svaru zīmes pārstāvis. Kā nēši, kam katrā pusē pa spainim, kā svari taisnības un likumības dievietes Temīdas rokās... dzīvē visā nepieciešams līdzsvars. Un Svari pēc tā tiecas jebkurā jomā un situācijā. Šīs zīmes pārstāvji jūtas slikti, ja apkārt veidojas konflikti, notiek attiecību skaidrošana un jezga. Tas viņus var padarīt teju vai slimus. Šī iemelsa dēļ dažkārt Svarus uzskata par pārāk pakļāvīgiem, tādiem, kurus var viegli ietekmēt un iespaidot. Taču tas bieži vien nav tāpēc, ka Svariem nebūtu savu domu, viedokļa vai mugurkaula – nē, piekāpšanās ir ātrākais veids, kā uzreiz atjaunot līdzsvaru. (Vai vienkārši nepieļaut konflikta rašanos).

Svariņi var veikalā ilgi piemērīt drēbes, aplūkot mantas, ar savu nespēšanu izvēlēties izvedot no pacietības pārdevēju un līdznācēju, taču lielās lietās viņiem izlēmības netrūks. Viņi ir gana uzņēmīgi, tikai ieceres labāk realizēt ar kādu kopā - sadarbībā, jo vienam var pietrūkt spēka, enerģijas un izturības. Sadarbības partneru viņiem dzīvē pārsvarā netrūkst, jo Svari ir labi ieredzēti un mīlēti sabiedrībā. Svari prot būt draudzīgi, taktiski, šarmanti un toleranti, šīs viņu īpašības apbur un atbruņo. Tā ir labo diplomātu zīme.

Viņi ir kustīgi un interesējas par dažādām tēmām. Negatīvā variantā interese reizumis izpaužas kā ziņkārība un deguna bāšana svešās lietās. Uzzināt un patenkot... arī tādas izpausmes varam no Svariņiem sagaidīt.

Kaut arī Svaru zīmes pārstāvjiem ir nepieciešama sadarbība, tajā pašā laikā dažādi ierobežojumi un dzīves rāmīši nav domāti viņiem. Šādos apstākļos Svari jutīsies burtiski piespiesti pie zemes, tas graus viņu radošo potenciālu un darboties gribu. No ilgstošas atrašanās ne savā vietā un diskomforta var pat rasties kādas veselības problēmas. Tad dzīvē un darbā ar steigu kaut kas jāmaina.

Kad Svariem ir radošais un morālais pacēlums, viņi aktīvi dodas uz priekšu un var daudz sasniegt. Tikai jāņem vērā, ka šie brīži dzīvē mijas ar kārtīgiem slinkošanas periodiem. Tad Svari prāto, «kā būtu, ja būtu», un klāsta ieceres, «ko vēl varētu izdarīt».

Savā dziļākajā būtībā Svari ir prātotāji un filozofi, viņiem patīk lasīt atbilstoša satura literatūru, gremdēties apcerīgās pārdomās. Garīgā un intelektuālā attīstība ļoti daudziem šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīga. Viņiem dota iespēja attīstīt augstas analītiskās spējas - izpratni par sabiedriski politiskiem un attiecību jautājumiem. Pēdējā ir viena no svarīgākajās Svaru dzīves tēmām. Daudziem Svariem piemīt arī smalka intuīcija, un attiecības - tas jau ir tieši viņu lauciņš. Svaru draudzenes pratīs dot padomus, kā sakārtot sašķobījušās attiecības.

Svariem piemīt arī laba gaume un stila izjūta. Viņiem nav mazsvarīgs ārējais tēls, tāpēc visdrīzāk viņu mājās būs liels spogulis, pie kura tiks pavadīts ne mazums laika. Turklāt - Svaru vīrieši, iespējams, tur grozīsies pat ilgāk nekā Svaru sievietes, jo viņi pret savu ārējo izskatu izturas ļoti skrupulozi. Modes pasaule arī ir joma, kurā Svari var gūt panākumus.

Svariem jāsargā sava nervu sistēma, jo stresa situācijas uz viņiem atstāj postošāku iespaidu nekā uz kādu citu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Iepriekš vairākkārt minētie līdzsvara un harmonijas meklējumi ir viens no iemesliem, kāpēc Svaru dzīvē ir svarīgas stabilas attiecības vai laulība. Kaut gan te iespējamas dažādas nianses. Vēlamākais variants - lai partneris ir ne tikai stabila otrā pusīte pretējā svaru kausā, bet arī līdzvērtīgs personības krāsainības un intelekta ziņā.

Svari mūsu steidzīgajā, saraustītajā pasaulē mēģina ienest harmoniju, līdzsvaru, saskaņu un radošu garu!