Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 3. oktobrim

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē - 27. septembrī un līdz 28. datuma pusdienas laikam - Mēness kritiskajā Jaunavas zodiaka zīmē. Domā, ko saki mīļotajam, jo otrs cilvēks to var uztvert kā «piekasīšanos». Pēc tam dienu fonu noteiks harmoniju mīlošā Svaru zīme - labs laiks vieglam flirtam. No 30. septembra pusdienas laika līdz 2. oktobra dienas vidum valdīs kaislīgais Skorpions - viss dziļi un nopietni, bet tad līdz 4. oktobra vakaram strauji ugunīgais, bet brīvību mīlošais Strēlnieks.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nedēļas sākumā no 30. septembra pusdienas laika līdz 2. oktobra dienas vidum Mēness atrašanās Skorpionā sekmēs lietišķus darījumus, turklāt labā ziņa ir tā, ka Mēness atradīsies augošā fāzē. Vajadzētu apspriest plānus, vienoties par realizāciju un nokārtot darīšanas bankās. Līdz piektdienas, 4. oktobra, vakaram valdīs Strēlnieks, kas ir pluss, ja profesionālā joma saistās ar ārzemēm.

AUNS

Darba pilnas rokas, visapkārt mutuļo dzīve, bet sirds tāda mazliet domīga... Īpaši svarīga attiecību tēma. Var veidoties situācija, kurā prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu. Jāmēģina atrast līdzsvaru starp ikdienā darāmo un mīlas kaislībām. Ja nekā citādi, tad dodies ceļojumā mazliet izvēdināt galvu.

VĒRSIS

Kārtīgiem darba darītājiem parasti to vezumu krauj un krauj virsū... Profesionālajā jomā parādīsi sevi no vislabākās puses, bet nekautrējies runāt arī par atalgojumu. Īpaši uzmanīgam jābūt, ja projekti saistās ar ārzemju tēmu. Brīvajā laikā pievērsies radošam hobijam vai apmeklē izklaides pasākumus.

DVĪŅI

Var gadīties, ka darbā tiek uzticēti jauni pienākumi, kuri jāpilda ar vislielāko rūpību, un pat vismazākā kļūme var sagādāt nepatikšanas. Tāpēc pirms jaunās darba nedēļas kārtīgi jāatpūšas. Vari kopā ar savējiem apciemot tālākus radus vai draugus, vai vienkārši aizbraukt ekskursijā.

VĒZIS

Tuvojoties vēsajai sezonai, atklāsi, ka vēl daudz kas jāpaveic - jāizšķiro garderobe, jāpārkārto interjers vai pat veicams neliels kosmētiskais remonts. Brīvdienās ķeries ar pilnu jaudu klāt - kad rokas strādā, galva atpūšas. Jaunajā nedēļā darbā vai biznesā par garlaicību nevarēsi sūdzēties.

LAUVA

Svarīga darba vai biznesa tēma. Iespējams, saņemsi izdevīgu piedāvājumu, bet «klupšanas akmens» var izrādīties zināšanas. Viss ir labojams - apgūt kaut ko jaunu nekad nav par vēlu. Esi apdomīgs ar finansēm, sargies no nelietderīgiem tēriņiem. Turklāt nevajag jaukt naudas lietas ar draudzību vai attiecībām.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē pienākumi mājās, jāpalīdz ģimenei. Diezgan emocionāli uztversi tuvinieku izteikumus vai kritiku. Nomierinies un ieklausies - viņu ieteikumi ir visnotaļ vērtīgi. Iespējami jauni kontakti, kas vēlāk nesīs izdevīgumu un pavērs iespējas iesaistīties jaunos projektos. Iedvesmu smelsies mīlestībā.

SVARI

Daudz sabiedrisko kontaktu. Ātri sapratīsies ar cilvēkiem un izveidosi noderīgus lietišķus kontaktus. Tajā pašā laikā pavērtē cilvēkus un pārāk neuzticies tiem, kas smaida un glaimo. Brīvdienās labs laiks mājas darbiem un saviesīgai ballītei, savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā ies nemierīgi, vienalga vai esi uzņēmējs, vai algots darbinieks. Nāksies pieņemt lēmumus un kārtīgi pacīnīties. Saglabā vēsu prātu, lai kas arī notiktu. Galvenais - lūkoties pēc izdevīguma. Taču spriedzes mākoņiem ir arī zeltaini rožainas maliņas - sirdī romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Nedari neko bez apdoma un uzmanies no idejām, kas uzdzirkstījušas emociju iespaidā, var sanākt pārrēķināšanās. Kopumā biznesa darījumiem un peļņai sekmīgs periods, tikai jābūt piesardzīgam. Brīvdienās pievērsies saimniecības darbiem. Kad labi pastrādāts - laiks mājas ballītei.

MEŽĀZIS

Paredzami nopietni darbi un atbildība par rezultātu. Būsi citiem padomdevējs un autoritāte. Ja no tevis tiek daudz prasīts, tad jārunā par atalgojuma palielināšanu. It īpaši tāpēc, ka profesionālo pienākumu dēļ mazāk laika atliks mājas pienākumiem, ģimenei un mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS

Ja iespējams paņemt atvaļinājumu, tad izmanto to un kaut kur aizbrauc. Vajag mazliet izrauties no rutīnas, atiet malā no darba pienākumiem. Tas ļaus palūkoties uz situācijām ar svaigu skatienu.

Ja nekur nedodies, tad lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Varbūt pienācis laiks mainīt darbu.

ZIVIS

Dienas ritēs kā trakā skrējienā. Dažu brīdi nevarēsi saprast, kā lai tiek ar visu galā. Nokoncentrējies un ķeries klāt. Ja darbosies pēc plāna, tad viss ies no rokas. Nedēļas nogali velti atpūtai un izklaidējies - lai ir spēks un enerģija. Tikai ar tēriņiem uzmanīgi. Svarīgās lietās klausi intuīcijai.