Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 26. septembrim

© F64

Horoskopi no 20. līdz 26. septembrim

SIRDSLIETAS. Piektdien, 29.09., un sestdien, 21.09., dienu noskaņu noteiks Mēness atrašanās Dvīņu zodiaka zīmē. Viegli veidosies kontakti, raisīsies intelektuālas sarunas, nedaudz viegla flirta, bet maz nopietnības. 22.09. un 23.09. labs laiks, lai attiecības būvētu uz stabiliem pamatiem un baudītu dzīvi, jo valdīs Vērša zodiaka zīme. 24.09. un 25.09. Mēness Lauvā, un tad ir laiks izrādīt savas jūtas ar plašu vērienu, savukārt 26.09. un 27.09. jāuzmanās no mīļotā cilvēka kritizēšanas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nedēļas sākumā 23.09. un 24.09. līdz pusdienas laikam ļoti lietišķas noskaņas un labs laiks, lai uzsāktu nopietnus ilgtermiņa projektus. Mēness gan ir dilstošā fāzē, bet tas atrodas pamatīgajā un strādīgajā Vērša zodiaka zīmē. 25.09. piemērota diena prezentācijām, bet 26.09. un 27.09. var nodarboties ar kadru jautājumiem un birojā veikt saimniecības darbus.

AUNS

Iespējamas kādas pārmaiņas profesionālajā jomā, taču jaunus darba piedāvājumus rūpīgi izvērtē. Galvenais lūkoties uz izdevīgumu, jo var rasties iespējas vairāk nopelnīt. Brīvos līdzekļus ieguldi saimniecībā. Kādam var aktualizēties ārzemju tēma - vēlme doties ceļojumā vai simpātijas ārpus dzimtās zemes robežām.

VĒRSIS

Dienas skries kā ar vēja spārniem. Būsi atvērts kontaktiem, paredzamas izklaides un pasākumi, kuru laikā iespējama interesanta iepazīšanās. Attiecībās ar mīļoto cilvēku svarīga garīgā saskaņa un līdzīgi uzskati. Ja darāms kas nopietns, nepaļaujies uz citu solījumiem, bet turi roku uz pulsa.

DVĪŅI

Pirmajā vietā mājas un ģimenes dzīve. Brīvdienās labprāt pievērsīsies saimnieciskiem darbiem. Kad labi pastrādāts, sarīko saviesīgu, omulīgu pasēdēšanu. Jaunajā darba nedēļā ar pilnu jaudu vajadzēs pievērsties profesionālajiem pienākumiem. Vari kārtot darīšanas iestādēs vai bankās.

VĒZIS

Ja iespējams, ņem atvaļinājumu un dodies skatīt tālas zemes - atpūtīsies no neskaitāmiem ikdienas pienākumiem, turklāt ceļā, iespējams, radīsies kādas simpātijas vai veidosies jauni lietišķie kontakti. Darbā vai biznesā jauni izaicinājumi, esi gatavs kaut ko radikāli mainīt. Viss notiek uz labu!

LAUVA

Dodies ar pilnu tvaiku uz priekšu - paplašini darbošanos, veido privāto biznesu. Ja veltīsi spēkus un enerģiju pasākumiem, kur iespējams nopelnīt, rezultāti būs. Brīvajiem ļaudīm pastāv iepazīšanās iespējas, kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Iepazīšanās ceļā vai sarakstē.

JAUNAVA

Veidosies jauni kontakti, kas vēlāk nesīs izdevīgumu un pavērs iespējas iesaistīties jaunos projektos. Nedēļas nogalē pienākumi mājās, jāpalīdz ģimenei. Sirdi sildīs klusas simpātijas, un tas iedvesmos lieliem darbiem. Turies tālāk no īgņām un negācijām. Pozitīvisms ir labākais pavadonis.

SVARI

Mācēsi pasniegt sevi sabiedrībā, izstarosi pievilcību un eleganci, taču ar to vien būs par maz. Darbā vai biznesā esi gatavs risināt nopietnus jautājumus un pieņemt izšķirošus lēmumus. Varbūt tie nebūs no patīkamākajiem, taču no tevis tiks gaidīta noteikta pozīcija. Svarīga arī privātā dzīve - emocijas viļņosies.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. Pārbaudi rēķinus un seko līdzi naudas plūsmai. Vari risināt sarunas bankās, atdot parādus, kā arī veidot uzkrājumus. Nedēļas nogalē dodies sabiedrībā, apmeklē pasākumus, satiecies ar draugiem. Cilvēki atbalstīs tavas idejas, un varbūt satiksi potenciālos darījumu partnerus.

STRĒLNIEKS

Būsi notikumu epicentrā, un apkārt virpuļos dzīve, pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus un iepazīties ar interesantām personībām. Sekmīgi atrisināsi finanšu jautājumus un atradīsi plašākas peļņas iespējas. Nedēļas nogalē gan atrodi laiku atpūtai un domu sakārtošanai.

MEŽĀZIS

Enerģijas netrūks, bet tā jāizmanto lietderīgi. Meklē jaunas profesionālās vai biznesa iespējas, kas dod gandarījumu. Var nākt kāds interesants piedāvājums, ko sen esi vēlējies. Brīvdienās dodies uz izklaides pasākumiem un kontaktējies ar cilvēkiem, tas būs interesanti un noderīgi.

ŪDENSVĪRS

Izmanto savus sakarus un draudzīgos kontaktus. Novērtēsi to, ka ap tevi ir labi un sirsnīgi draugi. Sekmīgas sarunas iestādēs un bankās, tikai darījumus kārto uzmanīgi. Šajā periodā jāuzmanās no kļūdām un ne visai godīgas rīcības. Kaut ko var noklusēt, kaut ko izstāstīt tikai daļēji.

ZIVIS

Darbā situācija nedaudz saspringta. Nebūtu vēlams strīdēties ar priekšniecību. Labāk uzņem visu filozofiskā mierā un ieklausies citu viedokļos. Brīvdienās prieku sagādās neliels ceļojums, kurā gūsi saviļņojošus iespaidus. Tas ir ļoti nepieciešams pirms nākamās darba nedēļas, jo pienākumu būs daudz.