Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 19. septembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdiena, 13.09., - Mēness sentimentāli romantiskajā Zivju zodiaka zīmē. Labs laiks randiņiem, sapņainam lidojumam, maigumam un gādībai. Tikai 14.09. ir pilnmēness, un tā visa var būt par daudz. 15. un 16.09. valdīs tiešais un dinamiskais Auns. Simpātiju izrādīšana bez aplinkiem. No 17. līdz 19.09. dienu fonu noteiks Mēness atrašanās Dvīņu zodiaka zīmē - daudz flirta, maz nopietnības.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās darba nedēļas pirmajā pusē var ieplānot nopietnus darbus. Tiesa, Mēness būs aizgājis dilstošā fāzē, bet pirmdien, 16.09., un otrdienas rītā tas atradīsies Auna zīmē, kas ir labs laiks ātri paveicamiem īstermiņa projektiem. Otrdien, 17.09., pēc pusdienas laika sāksies Vērša valdīšana, kas der nopietnām biznesa sarunām un ilgtermiņa projektiem. Ar saimniecisku vērienu varat darboties līdz pat vēlam ceturtdienas, 19.09., vakaram, kad stafeti pārņems Dvīņu zīme.

AUNS

Darbs darbu dzen, un laiks skrien kā vēja spārniem. Kā visu paspēt? Nevajadzētu šķiest spēkus pasākumiem, kuros nav atdeves. Raugies, kur un kā vari palielināt ienākumus. Profesionālā jomā izmanto visas iespējas, ko dzīve piedāvā. Sirdslietās ar mīļoto šis un tas pārrunājams, bet brīvajiem ļaudīm romantiska iepazīšanās.

VĒRSIS

Viegli veidosi kontaktus, un pastāv iespēja iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, kas kļūs par domubiedriem un lietišķiem partneriem. Nekautrējies runāt par atalgojumu un lūkojies pēc izdevīguma. Attiecībās izvairies no sīkiem strīdiņiem un uz visām situācijām centies raudzīties no pozitīvās puses. Tad gaidāma veiksme un izdošanās.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē mājās daudz neatliekamu darbu, taču vajadzētu atrast laiku, lai izietu sabiedrībā vai apmeklētu kādu pasākumu. Tādējādi uzkrāsi spēkus jaunajai nedēļai, kas solās būt visnotaļ spraiga. Ja kārtojami lietišķie jautājumi iestādēs, tad labi sagatavojies. Brīvajiem ļaudīm flirts un jauna pazīšanās.

VĒZIS

Sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni, vēlams apmeklēt prezentācijas vai ballītes. Var gadīties, ka saviesīgā gaisotnē izveidojas noderīgi lietišķie kontakti. Brīvajā laikā vēlams pievērsties mācībām un iegūtās zināšanas izmantot jaunam startam profesionālajā jomā. Brīvo laiku velti saviem mīļajiem, sarīkojiet kopā aizraujošu pasākumu.

LAUVA

Darbā atbildīgi pienākumi un iespējas nostiprināt autoritāti. Tavā viedoklī ieklausīsies un to novērtēs. Pievērsies jauniem peļņas plāniem, bet uzmanies no pārsteidzības. Lai ko tu darītu, viss rūpīgi jāaprēķina. Neuzņemies kredītsaistības un nepērc dārgas lietas līzingā. Brīvdienās vislabāk atpūtīsies, ja dosies nelielā izbraucienā.

JAUNAVA

Daudz enerģijas, taču, pirms uzsākt kaut ko jaunu, uzklausi citu cilvēku domas. Jābūt piesardzīgam, jo iespējama saskarsme ar ne visai godīgu rīcību. Labāk paļauties uz saviem spēkiem un visas vienošanās noformēt juridiski korekti. Nedēļas nogalē daudz laika paņems mājas pienākumi, var nākties risināt pedagoģiskus jautājumus.

SVARI

Būsi atvērts komunikācijai, labi sapratīsies ar cilvēkiem un bārstīsi asprātības. Līdz ar to saņemsi līdzcilvēku simpātijas un uzmanības apliecinājumus. Netici glaimotājiem, bet labāk ieklausies tajos, kas runā tieši. Varbūt pat asi, bet - patiesi. Brīvdienās pasākumi ar radiem un nopietni mājas darbi.

SKORPIONS

Dzīvē var aktualizēties sirdslietu tēma, sirdī romantiskas noskaņas, bet prāts mazliet domīgs. Ja esi ar kādu kopā, tad padomā, ko vēlies no attiecībām un ko darīt, lai kļūtu arvien mīļāk un labāk. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Ļoti svarīgas naudas lietas. Jādomā par jauniem peļņas plāniem.

STRĒLNIEKS

Galvā nepārtraukti rosās jauni plāni un idejas, taču šajā periodā jābūt ļoti apdomīgam. Labs laiks, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm, bet panākumi gan nedosies rokās viegli - būs jāiegulda sistemātisks darbs. Ieklausies citos, kaut arī pašam šķiet, ka zini labāk. Jāgādā par saticību mājās. Pārsteidz mīļoto ar kādu romantisku žestu.

MEŽĀZIS

Reizēm der uz lietām palūkoties vieglāk un darbus, kas buksē, atlikt malā. Tie nekur nepazudīs, taču cilvēka enerģijas resursi nav neizsmeļami. Izklaidējošs izbrauciens brīvdienās ir tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs. Savāc labu kompāniju un dodies piedzīvojumos! Patīkami un mīļi emocionāli piedzīvojumi sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienās kopā ar ģimeni paveic saimniecības darbus un sarīko mājas ballīti. Ja šobrīd esi viens, ielūdz ciemos labus draugus, smelsies daudz pozitīvu emociju. Jābūt uzmanīgam naudas lietās - nevajadzētu nedz aizdot, nedz aizņemties. Neuzticies citu solījumiem, bet svarīgās lietās turi kontroli savās rokās.

ZIVIS

Dienas ritēs nemierīgi, apkārt daudz cilvēku, kuriem no tevis kaut ko vajag. Izvērtē, kad ir jēga sniegt atbalstu un kad tā ir tukša laika izšķiešana. Pretējā gadījumā nelietderīgi iztērēsi savu enerģiju. Prāts atvērts zināšanām. Piesakies kursos vai apgūsti pašmācībā to, kas liekas vērtīgs un vajadzīgs. Veiksmīgi sakari ar ārzemēm.