Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Pirmā randiņa horoskops. Pastaiga, ballīte vai sarunas par atomfiziku?

© Pixabay

Kā pazīt savu «otro pusīti», ar ko saderība veidosies «kā podiņam ar vāciņu»; kā uzminēt, ko domā un pēc kā ilgojas tas otrs; uz kurieni doties un kā izturēties, lai jau pirmajā randiņā nebūtu jāpiedzīvo vilšanās? Atbildes uz sirdslietu jautājumiem meklējam romantiskajā horoskopā.

Auns

Ja pūlī pamanāt cilvēku, kurš ieskatās ikvienā spogulī un stiklotā vitrīnā, lai ar sajūsmu aplūkotu savu atspulgu, visticamāk, viņš dzimis Auna zodiaka zīmē. Romantiskas attiecības ar Aunu jāsāk ar intelektuālu sarunu, kuras laikā jāļauj viņam izpaust savu pārākumu. Iedodiet Aunam izlasīt jaunu grāmatu, sakot, ka gribat dzirdēt viņa viedokli. Varat uzaicināt Aunu uz modernās mākslas izstādi vai pirmizrādi. Uz randiņu ar Aunu ierodieties laikā - viņam patīk precizitāte. Ja nokavēsiet, viņš uzmetīs lūpu, domājot, ka necienāt viņu. Sievietei, kura tiekas ar Aunu, jārēķinās, ka viņu uzaicinās uz sporta pasākumu, hokeja vai basketbola spēli. Parasti Auni aizraujas ar tādiem sporta veidiem kā bokss, slēpošana, volejbols, paukošana. Paslavējiet Aunu par viņa lielisko fizisko formu. Ja gribat iepatikties Aunam, neizrādiet savu pārākumu. Līdera loma pieder viņam.

Novērtējiet viņa viedokli arī tad, ja tas nesakrīt ar jūsējo. Ļaujiet, lai Auns ņem iniciatīvu savās rokās un plāno, kā pavadīt vakaru. Seksā Auni ir kaislīgi un negausīgi. Viņi vēlas, lai partnere ir aizrautīga un atvērta.

Vērsis

Lai sagaidītu pirmo randiņu ar Vērsi, jāapbruņojas ar pacietību. Vīrietis Vērsis nesteidzas, bet Vērsene vilcinās piekrist uzaicinājumam. Ja Vērsis tomēr ir sakopojis spēkus un uzaicinājis jūs uz randiņu, varat būt droša - jūs viņam ļoti patīkat. Dodieties uz kino un noskatieties romantisku komēdiju. Pēc tam varat piedāvāt viņam pavakariņot mājās. Cepeša aromāts un smalks sarkanvīns ir taisnākais ceļš uz Vērša sirdi. Šajā zodiaka zīmē dzimusi dāma novērtēs vakaru restorānā, kurā ir dāsnas porcijas un mājīga gaisotne. Vērši ir gardēži un pasaulīgo labumu baudītāji. Vērsi raksturo teiciens: «Ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu.» Vērši savā būtībā ir piezemēti materiālisti, kas novērtē aptaustāmu skaistumu. Ja jums pieder senlietu kolekcija, parādiet viņam to. Ja tā ir vērtīga, nosauciet cenu. Atcerieties, ka Vērsis necieš melus, ko viņš sajūt jau pa gabalu. Vērsis ir konservatīvs un ekscentriskus izlēcienus nesaprot, tāpēc runājiet ar viņu atklāti un tieši. Ja jums patiešām viņš patīk, tā arī pasakiet. Nevazājiet Vērsi aiz ragiem.

Dvīņi

Ar spilgtu iztēli apveltītajiem Dvīņiem patīk noslēpumaina attiecību prelūdija. Ja gribat iepatikties šīs zīmes pārstāvim, aizmirstiet par banālām izklaidēm ar paredzamu noslēgumu. Izdomājiet ko neparastu. Neizrādiet, ka esat «ieķērusies» - ļaujiet Dvīnim palauzīt galvu, kā tulkot jūsu smaidu un žestus. Dvīni intriģē cilvēki, kuru dvēselē ir kāds noslēpums. Atcerieties: Dvīņi ir ļoti ziņkārīgi. Uzaiciniet Dvīni uz ballīti, kurā piedalīsies slavenības, vai vakaru pilsdrupās, kurā jāierodas tērptam baltā. Dvīņi ir snobi, kuriem patīk baudīt dzīvi, laiski gozējoties muižas parkā skaistāko operas āriju pavadījumā. Tomēr Dvīņiem piemīt divas dabas, tāpēc nebrīnieties, ja nākamajā dienā pēc klasiskās mūzikas koncerta Dvīnis jūs aicinās pabraukāties ar skrituļslidām un uzēst cukurvati. Savas simpātijas pret jums viņš var paust, stāstot arī par jaunumiem atomfizikā. Dvīņu iztēli kņudina baumas, tāpēc sarunā vienmēr iekļaujiet «pikantas detaļas» un nebaidieties paklačoties.

Vēzis

Ja gribat tuvāk iepazīties ar vīrieti Vēzi, sāciet gudri spriedelēt par politiku; ja gribat iepatikties Vēža dāmai, pajautājiet kaut ko par dzimtas saknēm, mājām un bērniem. Vēzis labprāt uzņemas pasaules glābēja lomu, tāpēc, ja strādājat uzņēmumā, ko vada Vēzis, lūdziet viņa palīdzību privātā jautājumā, un jūs kļūsiet draugi. Tikai no jums būs atkarīgs, vai spēsiet Vēža aizbildniecisko dabu transformēt romantiskās jūtās. Emocionālais un vienlaikus racionālais Vēzis jūsmo par melodisku mūziku, ko klausoties klusībā noslauka pa asarai. Viņš novērtēs jūsu vēlmi doties uz Rahmaņinova vai Čaikovska mūzikas koncertu. Dažiem Vēžiem patīk skaļa rokmūzika, bet tikai retajam čigānu melodijas. Nav izslēgts, ka Vēzis jūs pirmajā randiņā aicinās uz ūdens atrakciju parku, SPA vai pastaigu gar jūru. Vēzis dievina izklaides, kas saistītas ar ūdeni, un nepieļauj iespēju, ka citiem tās varētu būt vienaldzīgas. Ja uzdāvināsiet Vēzim sudraba rotaslietu, viņš būs sajūsmā. Nekad nepieminiet viņa iepriekšējās attiecības. Vēži negrib neko dzirdēt par cilvēkiem, kas atstājuši rūgtu nospiedumu viņu dzīvē.

Lauva

Vairāk par visu Lauva ilgojas pēc komplimentiem - bez aplausiem šīs horoskopa zīmes pārstāvis nespēj dzīvot. Nekad nemēģiniet Lauvai atņemt galveno lomu! Ja ļausiet Lauvai justies kā karalim vai karalienei, viņa jūsu rokās kļūs par maigu kaķēnu. Vienīgais, kas Lauvu glābj no bezgaumīgas paštīksmināšanās, ir laba humora izjūta. Jokojiet, smejieties kopā, vēderus turēdami un jūs satuvināsieties. Lauva augstu vērtē mākslu, teātri, literatūru. Lauva būs aizkustināta, ja uzaiciniet viņu uz pirmizrādi, nopērkot biļeti pirmajā rindā līdzās slavenībām. Lai aplidotu Lauveni, vajadzīgs biezs maciņš, jo viņa vēlas, lai viss notiek ar šiku - limuzīns, dārgs restorāns, austeres, šampanietis, rožu klēpis, dārgakmeņi. Viņas mīļākie akmeņi ir rubīns un briljants. Ja vīrietis Lauva jūs aicina uz restorānu, pat nedomājiet uzvilkt džinsus un kedas. Jums jākļūst par vakara karalieni, tāpēc steidziet nopirkt vai sliktākajā gadījumā noīrēt pašu dārgāko vakarkleitu. Ļaujieties mirdzumam kopā ar karali!

Jaunava

Ar Jaunavu viss ir sarežģīti - viņa necieš tukšas sarunas, banālas frāzes un glaimus. Tomēr arī tieši jautājumi un pārlieka atklātība viņu biedē. Lai iepatiktos Jaunavai, jāpanāk, ka viņa pamana jūsu sasniegumus. Dodiet viņai laiku un ļaujiet saskatīt jūsu labās īpašības. Jaunavai nepatīk neracionāli tēriņi, tāpēc nevediet viņu uz dārgu restorānu. Uzdāviniet viņai grāmatu vai ērtu pleca somu datoram. Jaunava drīzāk novērtēs jaunu mobilo telefonu nekā zelta gredzenu. Ejot uz randiņu, nevelciet puķainu kreklu un dzeltenas kurpes. Izvēlieties dārgu, vieglu un neuzkrītošu uzvalku. Ja Vīrietis Jaunava jūs uzaicinās uz izstādi, iespējams, tajā demonstrēs jaunāko agrotehniku vai būvniecības materiālus. Negaidiet, ka Jaunava jums dāvinās pūkainas čības, rozes un zīda apakšveļu. No viņa jūs sagaidīsiet virtuves kombainu vai pannu komplektu. Jaunava ar aizrautību apspriež kriptovalūtu, autoceļu stāvokli, jaunākās datorprogrammas, bet romantiskas sarunas viņu kaitina. Vīrieši Jaunavas ilgi šaubās un neuzdrīkstas spert pirmo soli intīmu attiecību virzienā.

Svari

Svari ikvienu tēmu aplūko no visām pusēm un ar interesi uzklausa atšķirīgus viedokļus. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji lieliski prot nogludināt konfliktus un atrast līdzsvaru jebkurā situācijā. Svariem piemīt empātija un spēja iedziļināties lietas būtībā. Neaizmirstiet, ka Svari ir estēti - viņiem svarīgi, lai vide būtu iekārtota pārdomāti, ar gaumi. Svari necieš nekārtību un haosu. Svaru zīmē dzimušās dāmas sajūsmina ziedi. Viņa novērtēs gan izcilas rozes, gan podiņu ar kaktusu, gan pļavu ziedu pušķi. Nekad nerunājiet ar viņu par tēriņiem un dzīves dārdzību. Svaru sievietei tas šķitīs vulgāri. Viņa novērtēs jūsu dāsnumu, ja pasniegsiet dārgu šampanieti kristāla glāzē. Ja Svaru vīrietis jums ko dāvina, ziniet - tā ir rūpīgi pārdomāta, ilgi meklēta lieta. Svaru vīrieši ir galanti un uzmanīgi. Viņam ir 19. gadsimta angļu aristokrāta manieres. Romantiskas vakariņas viņš spēj pārvērst mazā izrādē, kas ilgi paliek atmiņā.

Skorpions

Veidojot attiecības ar Skorpionu, jāņem vērā, ka šīs horoskopa zīmes pārstāvim piemīt intuīcija, kas robežojas ar gaišredzību. Šajā zīmē dzimušās dāmas parasti ir ekscentriskas un košas. Viņām patīk provocēt un pievērst apkārtējo uzmanību. Tāpēc nežēlojiet komplimentus, ļaujiet viņai spīdēt! Atcerieties, ka Skorpioni ir ļoti greizsirdīgi. Reizēm viņu greizsirdība robežojas ar apmātību. Skorpioni tiek uzskatīti par vienu no zodiaka stiprākajām zīmēm, apveltītu ar apbrīnojamu gribasspēku. Tas nozīmē - ja esat iepatikusies Skorpionam, jums tikpat kā nav izredžu izbēgt no viņa spīlēm. Skorpionus uz priekšu dzen kaisle - viņi mīl dedzīgi, bet negaidiet no viņa «uzticību līdz kapa malai». Skorpioni ir seksuālākā zodiaka zīme. Skorpioniem piemīt īpašs šarms, kas kā magnēts pievilina pretējo dzimumu. Skorpiona zīmē dzimušie ir pašpietiekami, tāpēc labi jūtas gan mājās, gan skaļā ballītē. Ja no sirds centīsieties iepriecināt Skorpionu, viņš to novērtēs. Skorpioni augstāk vērtē uzmanību nekā dāvanas.

Strēlnieks

Ar Strēlnieku varat doties pastaigā pa mežu, parku vai gar jūru, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl plašumu un slikti jūtas šaurās, slēgtās telpās. Strēlnieki bieži dodas ceļojumos un meklē piedzīvojumus. Strēlnieka mežonīgā enerģija vienmēr meklē veidu, kā izpausties. Strēlnieki ir drosmīgi, ekstravaganti, brīvi un atvērti. Jau otrajā randiņā varat uzaicināt Strēlnieku uz nūdistu pludmali. Viņš neatteiksies. Strēlnieku pozitīvā enerģija ir lipīga un drīz vien inficēs arī jūs. Strēlniekiem patīk ballītes, kurās viņi drīz vien kļūst par kompānijas dvēseli. Strēlnieki ir avantūristi, un seksā viņiem nav aizspriedumu. Kā jūs varat zināt, ka esat iepatikusies Strēlniekam? Viņš jūs centīsies sasmīdināt un izturēsies rotaļīgi. Neaiciniet viņu uz šauru pilsētas dzīvokli. Strēlnieks labprāt dosies uz brīvdabas koncertu vai vasaras festivālu, nakšņos teltī un pavadīs vakaru pie ugunskura. Dāviniet Strēlniekam ceļojuma inventāru un kompasu.

Mežāzis

Mežāzis ir ambiciozs un praktisks, viņam patīk organizētība un tradīcijas. Tajā pašā laikā viņš ir kautrīgs, tāpēc būs vajadzīga pacietība, lai sagaidītu uzaicinājumu uz randiņu. Skaļās ballītēs Mežāzis turas ēnā, viņam labāk patīk pusdienas ģimenes lokā. Mežāzis ir disciplinēts, strādīgs, apveltīts ar gribasspēku. Mežāžiem nepatīk ekscentriski vējagrābšļi un jautrība bez iemesla. Šīs horoskopa zīmes cilvēkiem izdodas labi nopelnīt, bet ar naudu viņi nemētājas. Uzaiciniet Mežāzi ciemos, iekuriet kamīnu un piedāvājiet glāzi laba vīna. Viņš atvērsies! Mežāžiem patīk praktiskas, gaumīgas dāvanas - spožus niekus viņi ciest nevar. Mežāzi kaitina intrigas un spēlītes. Viņš novērtēs tiešu, atklātu sarunu. «Mesties dzelmē bez apdoma» - tas nav teikts par Mežāzi. Mežāzis savu izvēli izdara vienreiz, visu rūpīgi apsverot. Mežāzim ir smagnējs raksturs, bet viņš ir ļoti uzticams. Uz Mežāzi vienmēr var paļauties. Visbiežāk sievietes Mežāzī iemīlas ar prātu, nevis ar sirdi, un savu izvēli nenožēlo.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs mīl brīvību, neatkarību un neseko pūlim. Ūdensvīrs vienmēr ir kustībā - gan fiziskā, gan intelektuālā. Ūdensvīram ir daudzveidīgas intereses - viņš vienmēr cenšas atklāt jaunus apvāršņus. Kopā ar Ūdensvīru var doties uz lidostu, lai vērotu, kā paceļas lidmašīnas, apmeklēt avangardisku melnbaltā kino seansu vai lidot ar gaisa balonu. Restorāna apmeklējums Ūdensvīru garlaikos, tāpēc labāk kopā dodieties uz tirgu un nopērciet svaigas austeres. Nav izslēgts, ka Ūdensvīrs jūs aicinās pastaigā pa seniem kapiem un skaļi lasīs to, kas rakstīts uz kapu plāksnēm. Ūdensvīri ir dumpinieki, kas necieš rutīnu un nevēlas izniekot nevienu savas dzīves mirkli, darot ko garlaicīgu. Kopā ar Ūdensvīru jūs iemācīsieties sev apkārt saskatīt neparasto un skaisto. Negaidiet no Ūdensvīra stereotipisku uzvedību - viņš reaģē neparedzami. Ūdensvīrs nebaidās būt Baltais Zvirbulis vai Zaļā Vārna. Otrajā pusītē Ūdensvīrs augstu novērtēs oriģinalitāti, biedriskumu un lojalitāti.

Zivis

Trauslās un jūtīgās Zivis ir piedzimušas ar sesto prātu. Šīs zīmes pārstāvjiem parasti piemīt spējas paredzēt notikumus. Zivis aizraujas ar ezoteriku, dažkārt raksta dzeju, daudz laika pavada sapņojot. Zivis ir dāsnas un labestīgas, bet nespēj tikt galā ar sadzīvi. Ja sāksiet sarunu par okultām tēmām, iegūsiet Zivju simpātijas. Zivis aizraujas ar astroloģiju, mistiku un cenšas izzināt karmiskos noslēpumus. Uzaiciniet Zivtiņu uz jogas nodarbību, lekciju par budisma vēsturi vai dodieties uz kādu senu, nomaļu lauku baznīcu. Zivīm patīk dejot, tāpēc varat doties uz klubu, kur var izdejoties pēc sirds patikas. Zivis slikti panes alkoholu, tāpēc labāk izvēlēties augļu kokteili vai eksotisku tēju. Rēķinieties, ka Zivīm - gan vīriešiem, gan sievietēm - vajadzīgs kāds, kas par viņiem parūpējas. Zivis ir mūzas, iedvesmotājas, bet ne pavarda sargātājas. Viņas labi jūtas ūdens tuvumā, tāpēc plānojiet kopīgu ceļojumu pa jūru. Zivis dievina ūdens SPA un ilgas peldes baseinā.