IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 12. septembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdiena, 6.09. - Mēness Strēlnieka zīmē, kas mīl brīvību un neatkarību. Kaislības, jā - jo Uguns stihija, bet romantikas pamaz. No 7. līdz 9.09. valdīs racionālais Mežāzis, kam dažkārt sirdslietās arī savs aprēķins. Pēc tam neatkarīgais un neregulējamais Ūdensvīrs, bet par romantiku varam sākt domāt vien ceturtdien, 12.09., kad Mēness nonāks sapņainajā Zivju zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās darba nedēļas sākums lietišķs. Pirmdien, 9.09. valda Mežāzis, un tas ir piemērots laiks, lai risinātu nopietnas biznesa sarunas un sāktu projektus, kuriem nepieciešama ilgtermiņa attīstība. Turklāt pluss vēl arī tāds, ka Mēness ir auglīgajā augošajā fāzē. 10. Un 11.09. derēs jaunu ideju ģenerēšanai, jo Mēness Ūdensvīrā veicina spējas paraudzīties nākotnē. 12.09. Zivju zīmes ietekmē der radošiem projektiem, bet nopietnus biznesa pasākumus labāk neplānot.

AUNS

Lūkojies, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Iespējami negaidīti izdevīgi piedāvājumi un trakas biznesa idejas. Esi gatavs pieteikties augstākam amatam, vai arī - varbūt pienācis laiks sākt savu uzņēmējdarbību. Lietišķo jautājumu virpulī privātā dzīve paliks it kā otrajā plānā, bet brīvdienas gan pavadi kopā ar mīļoto. Maigums un sapratne.

VĒRSIS

Labs laiks ceļojumam vai komandējumam. Tāpat arī mācībām, kas noder praktiski. Darbā viss ritēs savu gaitu, bet var aktualizēties privātās dzīves tēma. Simpātiju un kaislību dzirkstis, bet vienlaikus arī mazi strīdiņi un viedokļu atšķirība. Lai kā arī būtu, nestāsti par privāto dzīvi nedz radiem, nedz draugiem.

DVĪŅI

Brīvdienās labprāt nodosies mājas darbiem, būs enerģija un idejas, kādus pārkārtojumus vai uzlabojumus veikt. Izdaiļosi interjeru, un mājinieki priecāsies. Tev šī darbošanās ļaus atpūtināt smadzenes, kas rosīgi darbojušās visu darba nedēļu. Arī nākamā nedēļa solās būt nemierīga. Pienākumus pildi rūpīgi, lai neieviešas kļūdas.

VĒZIS

Tavā galvā rosās milzums ideju un, iespējams, klāt ir pārmaiņu laiks - kad noiets zināms ceļa posms, un vecais lai paliek pagātnē. Burvīgs laiks, lai mācītos, apgūtu jaunas iemaņas, radītu jaunas idejas vai mainītu darbu. Brīvdienās vislabākā atpūta būs, mierīgi rosoties mājas saimniecībā un rūpējoties par savējiem.

LAUVA

Daudz enerģijas un spējas pārliecināt citus. Ar personīgo pievilcību atrisināsi daudzus jautājumus. Attīsti privāto biznesu vai meklē uzticamus sadarbības partnerus, tādējādi radīsies iespējas palielināt ienākumus. Atceries gan, ka visas vienošanās jānoformē juridiski pareizi, lai vēlāk nav pārpratumu. Privātajā dzīvē jāuzmanās no sīkiem strīdiņiem.

JAUNAVA

Brīvdienas domātas, lai atpūstos, bet diez vai sanāks. Brīdi vienatnei gan atrodi - jāatvelk elpa un jāsakārto domas. Tad atkal var darboties tālāk. Spēki būs nepieciešami gan darba, gan mājas pienākumiem. Var nākties risināt nekustamā īpašuma vai mājokļa apsaimniekošanas jautājumus. Darbā vai biznesā meklē jaudīgākas peļņas iespējas.

SVARI

Nedēļas nogalē apdari pašu nepieciešamāko un velti laiku privātajai dzīvei. Jauki brīži kopā ar mīļoto, sirsnīgas sarunas un nākotnes plāni. Ja tev ir ģimene, tad jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Darbā paliela spriedze, jo vienlaikus jāizlemj dažādi jautājumi. Esi precīzs un sargies no kļūmēm.

SKORPIONS

Svarīga redzesloka paplašināšana. Ja apgūsi ko jaunu, tas ļaus uz pasauli un tuvāko apkārtni paraudzīties ar citu skatu. Ja iekrājies neizmantots atvaļinājums, tad kopā ar ģimeni dodies ceļojumā, kaut vai apskatīt mūsu zemes skaistākās vietas. Sirdslietās mīļas emocijas, taču, iespējams, jāizrunā arī kādi sasāpējuši jautājumi.

STRĒLNIEKS

Mīļuprāt rūpēsies par savējiem, brīvdienās uzposīsi telpas un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Nebaidies eksperimentēt - pašam būs interesanti, arī galarezultāts priecēs. Vari ielūgt uz maltīti arī mīļus draugus. Darbā var nākt kādas pārmaiņas, bet tas notiek uz labu. Galvenais, saglabā mieru un neuzņemies papildu pienākumus.

MEŽĀZIS

Jaunajā nedēļā darba pienākumi paņems daudz spēka. Varbūt jāpapildina iemaņas, ir vērts apmeklēt kādus kursus. Būsi pienākumos līdz matu galiņiem. Taču... ģimene var sākt protestēt. Tāpēc vismaz brīvdienas velti saviem mīļajiem - kaut kur kopā aizbrauciet vai apmeklējiet kultūras pasākumus.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā naudas lietas. No finansēm lielā mērā būs atkarīgs iekšējais komforts, tāpēc tēriņos esi apdomīgs un nepērc lietas, kas šobrīd tā īsti nav vajadzīgas. Turklāt pareizāk būtu domāt, kā palielināt ienākumus, nevis kā ietaupīt. Šajā sakarā var nākt interesanti piedāvājumi. Brīvdienās mierīgi atpūties mājās.

ZIVIS

Labvēlīgs laiks izaugsmei darbā vai biznesā. Var rasties izdevīgs un vilinošs piedāvājums. Tā kā darbs prasīs daudz spēka, brīvajā laikā labi jāatpūšas. Aizbrauc pie dabas, ieej kārtīgā lauku pirtī un neaizmirsti par veselīgu, vitamīniem bagātu uzturu. Šobrīd vairāk jādomā par sevi, nevis jāiesaistās līdzcilvēku problēmu risināšanā.

Svarīgākais