Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA. Satikšanās horoskopi

© Depositphotos.com

Ja vien jūs zināt tikšanās partnera horoskopa zīmi, var aptuveni nojaust to, ko no viņa varētu gaidīt, kā arī padomāt par attiecīgu sagatavošanos. Šie horoskopi domāti izklaidei un iedvesmai.

AUNS

Sievietēm Auniem patīk spēcīgi, taču - ne uzbāzīgi vīrieši! Viņas neatdodas, viņas paņem. Katrā ziņā - viņa ar savu izturēšanos skaidri liks manīt, vai vēlas attiecību turpinājumu vai arī ne.

Vīrietis Auns labprāt uzņemsies iniciatīvu. Viņš uzaicinās jūs uz restorānu un noteikti arī zinās labāk, ko jums ēst un dzert un cik daudz. Bet pēc tam mēģinās ievilkt gultā. Ja jūs turklāt pa īstam patīkat, no rīta var arī bildināt.

VĒRSIS

Sievietei Vērsim patīk skaidri zināt iepriekš, ar ko rēķināties, tāpēc vīrietim savi nolūki attiecībā uz viņu jāpauž skaidri - vai tā ir izklaide, draugu būšana, ilgas pēc kā mīļāka un ilgāka vai dievināšana. Šīs zīmes sievietes parasti lēmumus pieņem ātri un galīgi.

Ar vīrieti Vērsi labāk nekad nedoties uz pirmo randiņu, bet uzreiz - uz otro. Vēl labāk - uzreiz uz laulības noslēgšanas vietu. Tomēr vēlams stingri un ilgi turēt savas aizsardzības pozīcijas, lai Vērsis pēc tam patiešām novērtētu savu uzvaru.

DVĪŅI

Sievietes Dvīņi mīl romantisku gaisotni, interesantas sarunas un patīkamus komplimentus, taču - uzmanieties! Viņas spēj atkost jebkuru vīrieti. Apmāns un viltus tiks atšifrēti uzreiz, rupja nekaunība vispār netiek akceptēta.

Ja dodaties uz randiņu ar vīrieti Dvīņiem - priecājieties un izbaudiet! Ja vien jums netrūks sarunu tēmu, Dvīņu vīrietis būs pret jums ļoti uzmanīgs - jūs šķietat interesanta un neesat paspējusi apnikt. Tāpēc, ja vien jums ir nopietni nolūki, rīkojieties aši!

VĒZIS

Satiekoties ar sievieti Vēzi, nereti var šķist, ka kāds viņu ļoti apvainojis vai apbēdinājis. Vai sadusmojis un sāpinājis vienlaikus. No sākuma nāksies iegūt uzticību, bet, ja iemīlēs, slīksiet mīlas atvarā, ja ienīdīs - putas un akmeņi jūsu upītē ies pa gaisu griezdamies.

Vīrietis Vēzis uzaicinās pusdienās, aizvedīs pie sevis un mīļi palūgs pagatavot maltīti. Ar seksu steigties nevajag, pagaidiet, līdz viņš atzīsies mīlā, bet tas būs ātri. Tiesa, mīla var būt rimusi nākamajā rītā, kad pie durvīm klauvēs viņa rosīgā māmuļa, uztraukta taujājot, vai dēliņam viss labi.

LAUVA

Ja jūs ejat uz tikšanos ar sievieti Lauvu, ņemiet līdzi krāšņu «džentlmeņa komplektu»: lielu puķu pušķi, smalku šampanieti, labas konfektes un kasti ar komplimentiem. Lūkojiet, lai jūsu makā nesvilpo vējš, jo Lauvai patīk greznas, smalkas lietas un vietas.

Pirmais randiņš ar vīrieti Lauvu radīs patīkamu iespaidu - viņš pastāstīs tik daudz aizraujošu anekdošu un notikumu! Arī otro reizi tas liksies interesanti. Labāk līdz trešajai reizei netikt, jo stāsti būs tie paši un arī galvenais varonis - viņš pats. Sekss būs labākais līdzeklis apturēt runas plūdus.

JAUNAVA

Ja sieviete Jaunava jūs ielūgusi uz tasīti kafijas, tad viņa ir jūs uzaicinājusi uz... tasīti kafijas. Un neko vairāk! Viņa no sākuma grib jūs izpētīt, tā kārtīgi, pa skrūvītei, zem lupas. Ja jūtat, ka esat tāls no viņas ideāla, varat nemaz netērēt laiku, jo apburt viņu nepavisam nav vienkārši.

Vīrietis Jaunava var būt gan apburošs, gan kaitinošs. Vispār viņam pašam liekas, ka viņš ir varen smalks un gudrs vīrs. Nebrīnieties, jau pirmajā randiņā attopoties kādā alternatīvās mūzikas koncertā vai grimstam gongu skaņās. Bet varbūt viņš vienkārši iedos jums piecīti ar tekstu - «klau, aizej bez manis šoreiz izklaidēties, jo man steidzams darbs!».

SVARI

Sieviete Svari principā mīl visus vīriešus, tā ka savā ziņā panākumi gandrīz nodrošināti, ja vien jūs pats to visu nesabojājat. To viegli var izdarīt, esot stulbam, rupjam vai vulgāram. Izrādiet uzmanības apliecinājumus, kūrējiet randiņu tā, it kā tas nebūtu plānots, bet notiktu spontāni un dabiski.

Pirmais randiņš ar vīrieti Svariem būs apburošs. Visticamāk, jūs dosieties uz vietu, kur plūst vīns un jautras sarunas ar burvīgiem ļaudīm. Vispār viss būs lieliski līdz brīdim, kad pajautāsiet - «bet kad tu man piezvanīsi?». Rēķinieties, ka visu izlemt nāksies jums.

SKORPIONS

Ar sievietes Skorpiona jūtām neviens normāls vīrietis spēlēties vis nesāks. Viņa var izbojāt jūsu dzīvi uz daudziem gadiem pat par šķietamu sīkumu. Toties, jāatzīst, arī mīl no visas sirds un kaislīgi - ja nu jums paveicas vai nepaveicas, ka jūsos iemīlas…

Pēc tikšanās ar vīrieti Skorpionu jūs būsiet pilnīgi apburta. Turklāt viņš par jums zinās visu, bet jūs tā arī paliksiet pilnīgā neziņā par šo personu. Un neapvainojieties, ja no rīta viņš būs aizmirsis jūsu vārdu - vismaz kāds noslēpums jūsu starpā paliks.

STRĒLNIEKS

Ja sieviete Strēlnieks nolems, ka esat viņai simpātisks, varat atslābt - tālāk nebūs nekādu problēmu. Droši varat runāt un atklāt jūtas, smalki žestikulējot - viņas apbur izteiksmīgas roku kustības. Necieš nekādas važas, pat ja tās ir mīlas uzliktas.

Vīrietis Strēlnieks parasti neskopojas ar naudu un pacienāšanu jau pirmajā reizē. Viņš dāsni bārstīs gardumus un dāvanas, tikai nebrīnieties, ja, iekāpjot taksometrā, viņš attapsies, ka ceļam naudas vairs nav atlicis.

MEŽĀZIS

Sieviete Mežāzis jau no dzimšanas savā dziļākajā būtībā ir pesimiste. Viņai vispār neliekas, ka varētu jums iepatikties, kur nu vēl, ka patiešām gribat viņu satikt vēlreiz! Tāpēc jums ir grūts uzdevums - atvieglot viņas iekšējās ciešanas, uzmanīgi pacelt viņas pašvērtējumu.

Pirmā tikšanās ar vīrieti Mežāzi drīzāk var atgādināt pirmo tikšanos ar jauno darba devēju. Viņš jūs novērtēs rūpīgi un nopietni. Viņam viss notiek pēc plāna. Pat ar būtni, kurā viņš ir neprātīgi iemīlējies.

ŪDENSVĪRS

No sievietes Ūdensvīra var sagaidīt jebko. Viņa pēkšņi var aizsvilties un iecirst jums pļauku, var piedzirdīt un ievilkt gultā, var visu nakti nodancot. Ja jūs mīlat pastāvīgu neziņu par nākamo soli un spontanitāti, tā būs īstā būtne!

Pirmais randiņš ar vīrieti Ūdensvīru, visticamāk, nebūs īsti divu mīlētāju tikšanās parastajā nozīmē. Visdrīzāk, jūs viņu esat ieinteresējusi kā personība, tāpēc arī uzaicināja. Pēc pāris tikšanās reizēm viņš pēkšņi apjautīs, ka esat taču arī sieviete.

ZIVIS

Ja jūs savos tīklos noķērusi zelta zivtiņa - sieviete Zivis -, gatavojieties romantiskiem pasākumiem. Viņa ir arī diezgan vecmodīga savos uzskatos. Zivīs viegli iemīlēties uz ilgu laiku un nemanot pašam kļūt par zivtiņu kārbā.

Uz tikšanos ar vīrieti Zivīm plānošana jāņem savās rokās. Viņš gribēs aizvest jūs uz omulīgu krodziņu, kura atrašanās vietu būs piemirsis. Jūs stundām klīdīsiet pa ielām. Pie viena būs jānoklausās par bijušo mīlu un skarbo dzīvi. Tad izrādīsies, ka krodziņš bija citā pilsētā, jūs dzersiet vīnu uz lieveņa un klausīsieties stāsta variācijas, paustas arvien neskaidrākos teikumos.