Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA. Mēneša jubilārs - Jaunava

© Publicitātes foto

Viņas šo pasauli tur pie darba tikuma un lietu kārtības. Viņas neļauj rasties haosam un pret visu izturas ar kritisku pieeju, dažkārt varbūt ar pārāk kritisku. Tās ir Jaunavas – dzīves praktiķes un kārtīgas darba darītājas.

Pieņemt darbā Jaunavas zodiaka zīmes pārstāvi (vai cilvēku, kura astrokartē ir būtiska Jaunavas zīmes ietekme) varētu būt katra darba devēja sapnis, jo šīs zīmes pārstāvji izceļas ar augstām darbspējām un patiesu vēlmi padarīt visu pēc labākās sirdsapziņas. Jaunavas neskaitīs stundas, kas pavadītas darbā, un stāsies ierindā, kad vien vajadzēs. Bieži vien - atliekot pie malas citas intereses un savas vajadzības, ģimenes pienākumus ieskaitot.

Ja Jaunava pie kāda darba ķērusies, tad parasti to paveiks līdz galam, uzcītīgi un kārtīgi un līdzīgu attieksmi vēlēsies arī sagaidīt no citiem. Pedantisms ir viena no Jaunavas rakstura iezīmēm. Turklāt kritika par nepadarīto vai slikti padarīto no viņas puses būs tieša un konstruktīva, pret ko grūti iebilst.

Patiesībā kritiska nostāja gandrīz jebkurā jautājumā ir viens no Jaunavas vadmotīviem. Līdzcilvēkiem viņai būs grūti kaut ko iestāstīt, melnu pasniegt par baltu un otrādi.

Tiesa, Jaunavas tieksme pievērsties detaļām dažkārt var traucēt saskatīt un uztvert visu bildi kopumā. Un, runājot par vēlmi kritizēt, jāpiebilst, ka tā gan labi noder, ja tiek likta lietā profesionālajā jomā, bet ne sadzīvē.

Tā kā Jaunavas zīmei darbs visbiežāk ir svarīgāks par visu citu, tad tas, protams, var ietekmēt viņu attiecības ar sabiedrību, paziņām, draugiem un tuviniekiem, kam ir arī citas intereses. Turklāt Jaunavas zīmes pārstāvji bieži vien ilgojas pēc vienatnes un nemaz nevēlas skaļas sabiedriskās aktivitātes, tusiņus un komunikāciju. Šīs nostājas dēļ viņas nereti uzskata par kautrīgām. No vienas puses, tā mēdz būt, no otras - Jaunavas nebūt nav piemīlīgi pakļāvīgie cilvēki. Viņas redz savu virzību un mērķi un ies uz to, lai vai kas. Zināmā mērā viņas ir egoistes, un pretimnākšanu, diplomātiju vai kompromisu būs samērā grūti sagaidīt.

Vēl viena no Jaunavas zīmes īpašībām ir zinātkāre vislabākajā nozīmē. Viņas visu dzīvi tiecas pēc zināšanām, cītīgi mācās un apgūst visdažādākās tēmas. Nereti Jaunavām ir pat vairākas augstākās izglītības, un arī profesionālās izglītošanās jomā viņas neapstājas pie sasniegtā - labprāt iet dažādos kvalifikācijas un interešu kursos.

Šīs zīmes pārstāvji bieži ir veselīga dzīvesveida piekritēji: atslodzes laiki, dažādas diētas, zāļu tējas un veselīgs ēdiens - tas viss ir viņām pa prātam, viņas tam seko līdzi un ievēro. Interesanti, ka cilvēkiem, kuru individuālajos horoskopos ir liela Jaunavas zīmes ietekme, bieži dots dziednieka talants. Viņas zina, kā ārstēties pašiem un kā ārstēt citus.

Saskarsmē ar Jaunavām jāzina, ka viņas nav intuīcijas cilvēki, viņām saprotama ir tieša valoda un skaidri, pamatoti izteikumi - gan darbā, gan sadzīvē, gan attiecībās. Tajā pašā laikā Jaunavas pieder pie tiem cilvēkiem, kas mīl ar ausīm, labi vārdi un komplimenti viņas neatstās vienaldzīgas (ja, protams, tie tiks izteikti skaidri un saprotami). Tomēr mīlas piedzīvojumi, panākumi siržu laušanā un gultas uzvaras nav viņu stihija. Tieši pretēji - šad un tad Jaunavas nemaz nenoslēdz laulību un pavada dzīvi vienatnē. Un aplami būtu apgalvot, ka tas viņām sagādā sirdēstus un ciešanas. Vislabāk Jaunavas jūtas tad, ja otrs cilvēks blakus ir mīļotais un draugs vienlaikus, ja tas ir cilvēks, ar kuru var veidot kopīgu saimniecību ar savu kārtību un tradīcijām.