Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA. Septembris. Kļūst mierīgāk, bet modrību zaudēt nedrīkst

© Unsplash.com

Teorētiski septembrī vajadzētu kļūt vieglāk... Aiz muguras spriedzes pilnā vasara, un planētu kombinācijas kosmosā kļuvušas tīkamākas. Protams, modrību zaudēt nedrīkst. It īpaši juridiskās un naudas lietās. Katram cilvēkam vai uzņēmumam ir sava astrokarte, bet šeit tiek aplūkotas vispārējās tendences, kas var atšķirties.

Saturns atklāj problēmas būvniecībā

Sāksim ar labo ziņu. Ļoti nopietnais likteņa lēmējs, kārtības iedibinātājs, kā arī par likumību, būvniecību, nekustamo īpašumu u.c. nozarēm atbildīgais Saturns 19. septembrī no sarežģītā retrogrādā stāvokļa atgriežas parastajā.

Tas nozīmē, ka labvēlīgāki apstākļi celtniecības un remontdarbiem, sekmīgāk varēs nokārtot darīšanas iestādēs vai bankās. Arī uzņēmējdarbībai labvēlīgāk. Turklāt Saturns atrodas sev draudzīgajā Mežāža zīmē, kuras aizgādībā ir gan likums, gan lietu kārtība, gan būvniecība. Ļoti iespējams, ka Saturns nosacīti parūpējies arī par tikko uzbangojošo skandālu saistībā ar būvniecības karteļa lietu. Likteņa un taisnības aizgādnim ļoti patīk ieviest kārtību.

Kā jau mediji vēstījuši, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) otrdien, 3. septembrī, paziņoja, ka birojs kopīgi ar Konkurences padomi (KP) veicis izmeklēšanas darbības kādā 2018. gadā sāktā kriminālprocesā, pamatojoties uz aizdomām par iespējamu vismaz desmit lielāko būvniecības nozares uzņēmumu iesaisti noziedzīgos nodarījumos un Konkurences likuma pārkāpumos. KNAB rīcībā esošie fakti liecinot par iespējamu kukuļu lielā apmērā nodošanu un pieņemšanu, par iespējamu cenu saskaņošanu iepirkumos, kā arī par amatpersonu kukuļošanu ar mērķi nodrošināt uzņēmēju interešu realizēšanu ar iepirkumiem nesaistītos jautājumos. Noziedzīgie nodarījumi veikti laikā no 2015. gada sākuma līdz 2018. gada vidum. Iespējamās kukuļu summas ir no 25 000 eiro līdz vairākiem simtiem tūkstošu eiro.

Skaties, kas notiek makā un bankas kontā!

Aplūkojot kopējo dienu fonu septembrī, redzams, ka nelāgas kombinācijas veidojas starp Veneru un Neptūnu. Tas ir brīdinājums būt piesardzīgam naudas lietās. Sekojiet līdzi, kas notiek jūsu maciņā vai bankas kontā. Arī veikalā pārbaudiet kases čekus, it īpaši tad, ja vitrīnās saliktas atlaižu zīmes. Zināt jau, kā mēdz gadīties - atlaižu zīmes nobīdās (netīšam vai speciāli), grozā daudz pirkumu... un tad tikai mājās čekā ieraugi, ka par akcijas preci iekasēta pilna summa.

Arī Marss ar Neptūnu šomēnes nemaz negrib draudzēties un veido spriedzes kombināciju. Vairumā gadījumu tad iespējama saskarsme ar negodīgiem ļautiņiem. Protams, nevajag skatīties uz katru cilvēku ar aizdomām, bet vienkārši būt piesardzīgam situācijās, kurās iespējama uzmešana. Nebūtu vēlams ticēt visiem solījumiem un aizdot naudu. Vai arī - var aizdot tik, cik nav žēl pazaudēt.

Kaut arī šis gads tiek dēvēts par Jupitera zelta gadu, jo planēta atrodas sev draudzīgajā Strēlnieka zodiaka zīmē, lielais labvēlis visu laiku nemaz tik labvēlīgs nav.

Viena no Jupitera tēmām ir juridiskās lietas. Tāpēc labāk ar juridiskiem jautājumiem nenodarboties. Ja kas risināms tiesas ceļā, tad vēlams to atlikt uz vēlāku laiku. Bet, ja nolikta tiesas sēde, tad eksistē dažādi veidi, kā panākt tās atlikšanu. Šādus ieteikumus sniedz žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Veiksmīgai saimniekošanai

Kopš senseniem laikiem mūsu senči, plānojot dažādus darbus, lūkojušies debesīs. Arī tautas ticējumu klāstā atrodami ieteikumi, ko darīt vai nedarīt attiecīgajā Mēness fāzē. Pirmais nosacījums - sekmīga darbu virzība būs tad, ja plānotais iesākts augošā Mēnesī. Šādas dienas ir no septembra sākuma līdz pat 13. septembrim un 29. un 30. septembrī.

Aplūkojot augošā Mēness laiku, ir šādi ieteikumi:

ja plānotas sarunas ar bankām, iestādēm vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem, tad īsti reizē būs augošā Mēness dienas, kad mūsu Zemes pavadonis ir Skorpionā vai Mežāzī, t.i., 9. un 30. septembrī.

Bet dilstošā Mēness fāze jau arī nav zemē metama. Senās tradīcijās minēts, ka dilstošā Mēnesī mazgāta veļa top tīrāka, jo netīrumi labāk «iet prom». Tāpat arī dilstošā Mēnesī labāk sokas telpu uzkopšana un ģenerāltīrīšana. Tātad no 15. līdz 27. septembrim ieplānojiet tos darbus, pēc kuriem no kaut kā jātiek vaļā. Tostarp arī āra teritorijā - izravējiet nezāles, savāciet krītošās lapas. Var pārskatīt garderobi un nevajadzīgās lietas nodot labdarībai.