Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Sirdslietu padomnieks

© Depositphotos.com

Sirdslietas astroloģiski ir sarežģīta tēma, jo iesaistās vismaz divi cilvēki – katrs ar savu astroloģisko karti. Dažkārt diemžēl veidojas arī trijstūris... vai pat četrstūris.

Ja attiecību tēmu aplūkojam pēc popkultūras astroloģijas principiem, tad dienu fonā skatām Veneras un Mēness aspektus un novietojumu zodiaka zīmēs.

Venera septembrī arī diezgan kaprīza. Tā atrodas pedantiskajā, punktuālajā un zināmā mērā kaprīzajā Jaunavas zodiaka zīmē. Taču tā jau nav nekāda bēda. Šajā laikā piedzims bērniņi, kuriem sirdslietās būs svarīga noteikta lietu kārtība. Mums, kas jau esam šajā pasaulē, daudz svarīgākas ir Veneras spēles ar citām planētām.

Ko varam prognozēt?

Venera sakašķējusies ar Urānu līdz 11. septembrim. Kas ātri pievelkas, tas ātri atgrūžas. Attiecību jomā neko nevajag sasteigt un nedrīkst pieņemt spontānus lēmumus. Pamazām, palēnām.

No 19. septembra skaistuli Veneru grib piebremzēt likteņa lēmējs Saturns. Tad arīdzan nav labs laiks attiecību jautājumu risināšanai. Kas paliek? Laika posms no 12. līdz 18. septembrim. Tad īsumā par to.

No 12. septembra plkst. 12.52 līdz 15. septembrim plkst. 1.32 Mēness Zivju zodiaka zīmē. Kā jau rakstīts, šajā periodā ir pilnmēness ietekme. Daudz emociju, kas jākontrolē. Tajā pašā laikā arī daudz mīļuma un maiguma, rūpes par otru cilvēku un empātija.

Tālāk līdz 17. septembrim plkst. 13.31 Mēness Aunā - kaislības un dinamika. Labs laiks randiņiem un ierūsējušu attiecību «restartam».

Pēc tam Mēness Vērsī - nesteidzīga dzīves baudīšana un attiecību būvēšana uz stabiliem pamatiem. Bet līdz 18. septembrim.