Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Pilnmēness saviļņos emocijas

© REUTERS/SCANPIX/LETA

Pilnmēness – tā ir klasika. Daudzu iestāžu un dienestu darbinieki zina stāstīt, ka pilnmēness laikā tiek saņemti dīvaini telefona zvani un cilvēki vēlas risināt dīvainus jautājumus...

Īpaši spēcīgi šo laiku izjūt cilvēki, kuru astroloģiskajās kartēs Mēness ir spēcīgi aspektēts, atrodas kādā no Ūdens stihijas zodiaka zīmēm (Vēzī, Skorpionā, Zivīs), astroloģiskās kartes «mājās», kas saistās ar zemapziņu, kam Mēness ir dzimšanas valdnieks vai kuri dzimuši pilnmēness vai Mēness aptumsuma laikā. Tādu cilvēku ir ļoti daudz. Tas, protams, nenozīmē, ka viņi visi ir emocionāli un/vai nelīdzsvaroti. Tomēr Mēnestiņš savu iespaidu tā vai citādi atstāj.

Septembrī pilnā Mēness fāze ir 14. datumā plkst. 7.33. Ietekme parasti jūtama dažas dienas pirms un pēc šī laika. Tā kā Mēness tajā brīdī atradīsies jūtīgajā Zivju zodiaka zīmē, jāsargās no pārliekām emociju izpausmēm. Nebūtu vēlams risināt jautājumus, kur nepieciešama racionāla pieeja. Nedrīkst ņemt tuvu pie sirds citu cilvēku izteikumus un arī pašam jāsavaldās, ja rodas vēlme izplūst emocijās vai asarās. Mieru, tikai mieru!

Kad pilnmēness Zivju zodiaka zīmē, tad nebūtu vēlams lietot alkoholu un jābūt uzmanīgiem ar medikamentiem - nekādu pašārstēšanos!