Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ar naudu un juridiskām lietām – uzmanīgi!

© Depositphotos.com

Katram sava astro karte, bet, ja skatāmies dienu fonu, tad nelāgas kombinācijas starp Veneru un Neptūnu brīdina par piesardzību naudas lietās. Sekojiet līdzi, kas notiek jūsu maciņā vai bankas kontā. Arī veikalā pārbaudiet kases čekus, it īpaši tad, ja vitrīnās saliktas atlaižu zīmes. Zināt jau, kā mēdz gadīties – atlaižu zīmes nobīdās (netīšam vai speciāli), grozā daudz pirkumu... un tad tikai mājās čekā ieraugi, ka par akcijas preci iekasēta pilna summa.

Arī Marss ar Neptūnu šomēnes nemaz negrib draudzēties un veido spriedzes kombināciju. Vairumā gadījumu tad iespējama saskarsme ar negodīgiem ļautiņiem. Protams, nevajag skatīties uz katru cilvēku ar aizdomām, bet vienkārši būt piesardzīgam situācijās, kurās iespējama «uzmešana». Nebūtu vēlams ticēt visiem solījumiem un aizdot naudu. Vai arī - var aizdot tik, cik nav žēl pazaudēt.

Kaut arī šis gads tiek dēvēts par Jupitera «zelta gadu», lielais labvēlis visu laiku nemaz tik labvēlīgs nav. Septembrī kombinācijas ar citām planētām pavisam negantas... Viena no Jupitera tēmām ir juridiskās lietas. Tāpēc labāk ar juridiskiem jautājumiem nenodarboties. Ja kas risināms tiesas ceļā, tad vēlams to atlikt uz vēlāku laiku. Bet, ja nolikta tiesas sēde, tad eksistē dažādi veidi, kā panākt tās atlikšanu.