IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 5. septembrim

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale piemērota mājas darbiem, nevis romantiskiem randiņiem. 30. un 31.08. dienu fonu noteiks Mēness atrašanās Jaunavas zodiaka zīmē. Jāsargās arī pārlieku kritizēt mīļoto cilvēku. 1. un 2.09. Mēness Svaros, kas vērsti uz attiecību harmoniju, tomēr jāatceras, ka šī zodiaka zīme ir vienīgā «nedzīvā» būtne horoskopā - emociju un jūtu par maz. Toties 3. un 4.09. kaislības viļņosies, jo valdīs Skorpions, bet 5.09. Strēlnieka zīmes ietekmē vēlme pēc brīvības un neatkarības.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nākamās darba nedēļas sākumā 2.09. var rīkot prezentācijas, apspriest idejas, ar modi un dizainu saistītus projektus. Tur labs palīgs būs Svaru zodiaka zīme, kas ietekmēs dienas fonu. Lietišķām sarunām, tālejošu biznesa plānu vai investīciju jautājumu risināšanai piemērots 3. un 4.09., kad valda Skorpions, bet komandējumiem un sakariem ar ārvalstu partneriem der 5.09., kur palīdzīgu roku sniedz Strēlnieks.

AUNS

Saspringts laiks darba frontē. Milzums pienākumu, tik daudz, ka vienu brīdi pats nesapratīsi - kā tiec ar visu galā. Iespējams, nāksies atlikt kādus plānus, izklaides vai ceļojumu. Šobrīd lietišķā joma ir arī tā, kas jāsakārto. Pastāv iespējas lieliski nopelnīt. Brīvajā laikā prieku sagādās izklaides ar draugiem un jautras ballītes.

VĒRSIS

Būsi īsts «spridzeklis» - daudz ideju, enerģija un vēlme darboties. Ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus, un daudzi būs gatavi tev sekot. Svarīgi notikumi iespējami attiecību jomā. Pāriem jauna dzirksts, kopīgas intereses, lieliski pavadīts laiks un pāri visam mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

DVĪŅI

Ļoti aktīva mājas dzīve. Brīvdienās ciemos var pieteikties radi vai draugi. Sekmēsies saimniecības darbi, ja ir māja, tad vari sakopt āra teritoriju un rotāt mājokli ar rudens ziediem. Apkārt valdīs daiļums un saticība. Darbā diezgan nemierīgi, it īpaši, ja esi vadošā amatā. Nepieņem sasteigtus lēmumus un nesatraucies, jebkurā situācijā jāsaglabā miers.

VĒZIS

Prāts rosīgs, galva pilna ar jaunām idejām - cita par citu labāka. Kādā brīdī var rasties apjukums, ko iesākt, pie kā ķerties... Turklāt arī sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu. Īstais laiks sākt mācības un apgūt to, kā pietrūkst. Ja iespējams, iepazīsti ārvalstu pieredzi. Labvēlīgs laiks komandējumiem un arī ceļojumiem.

LAUVA

Izvērtē situāciju profesionālajā jomā - varbūt pienācis laiks mainīt darbu, veidot karjeru vai attīstīt privāto biznesu. Šobrīd burtiski «atveras naudas kanāli». Protams, brīnumi nenotiek paši no sevis, bet tev ir iespējas izdarīt visu, lai būtu. Svarīga attiecību tēma. Ja šķiet, ka kaut kas nav tā, kā tu vēlētos, no sirds izrunājies.

JAUNAVA

Darbīgs un ideju pilns periods. Viegli veidosi kontaktus, ātri sapratīsies ar cilvēkiem, radīsi citos simpātijas. Tādējādi iespējams izveidot un nostiprināt izdevīgas lietišķās pazīšanās, kā arī brīvajiem ļaudīm satikt savu sirdsāķīti. Diezgan daudz uzmanības prasīs mājas dzīve. It īpaši, ja ģimenē ir skolasbērni.

SVARI

Septembris nāk ar rudens ziediem, un patiešām ir vērts atkal sēsties skolas solā, lai papildinātu zināšanas. Apdomā, vai esi gana kompetents jautājumos, par kuriem jālemj. Ja ir vismazākās šaubas, tad piesakies kursos vai sāc mācības augstskolā. Darbā spriedze - var nākties pieņemt izšķirošus lēmumus. Nepārsteidzies!

SKORPIONS

Vislabāk jutīsies kopā ar ģimeni, mīļoto un cilvēkiem, kurus uzskati par savējiem. Mājās darāmā arī būs pāri pārēm, bet viss ies no rokas. Ja ģimenē skolasbērni, tad noteikti jāsarīko 1. septembra ballīte! Kopīgi pasākumi satuvinās vēl vairāk. Brīvajiem cilvēkiem romantiskas noskaņas. Esi apdomīgs naudas lietās.

STRĒLNIEKS

Daudz steigas, daudz emociju. Dienas skries kā vāvere ritenī, un dažu brīdi būs pat grūti kontrolēt situācijas. Neuzņemies papildu pienākumus un dari to, kas tiešām ir svarīgi. Ieteicams koncentrēties uz peļņu un jauniem projektiem. Ienākumus gūsi smagā darbā, bet rezultāts priecēs. Brīvdienās prieku sagādās izbrauciens.

MEŽĀZIS

Nopietnība un atbildība itin visā. Lieliski menedžēsi savu ikdienu un procesus darbā vai biznesā. Ieguldītie spēki tiks atalgoti materiālā izteiksmē. Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu risināšanai. Brīvdienās pievērsies saimniecības darbiem, tie ies no rokas. Un pēc tam īsti reizē būtu saviesīga ballīte radošā gaisotnē.

ŪDENSVĪRS

Dzīves gudrība būs labākais palīgs. Ja rodas problēmas vai risināmi svarīgi jautājumi, tad apdomā - vai līdzīgā situācijā neesi bijis jau iepriekš. Un - kādus secinājumus no tā esi izdarījis? Jābūt uzmanīgam naudas lietās un finanšu darījumos, neaizdod, neaizņemies un netērējies bez vajadzības. Pārdomas par sirdslietām un privāto dzīvi.

ZIVIS

Gādā par labsajūtu, atpūtu un veselību. Nedēļas nogalē relaksēties palīdzēs spa procedūras vai atpūta pie dabas, jūras vai citiem ūdeņiem. Ja ir vairāk brīva laika, tad vari arī doties nelielā ceļojumā. Svarīga attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm var izveidoties kas nopietns, bet pāriem iespējas jūtām piešķirt jaunu liesmiņu.

Svarīgākais