PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kā bēr­ni­ņam iz­vē­lē­ties "as­tro­lo­ģis­ki pa­rei­zu" vār­du?

© Pixabay

Kā­du vār­du bēr­ni­ņam do­dam, ar tā­du vi­su mū­žu jā­dzī­vo. Vārds ie­tver se­vī ener­ģi­ju, ar vār­du va­ram pa­spil­gti­nāt vai no­tu­šēt kā­das rak­stu­ra īpa­šī­bas vai dzī­ves ten­den­ces.

Daž­kārt cil­vē­ki, iz­vē­lo­ties bēr­na vār­du, vēr­šas pie as­tro­lo­giem vai nu­me­ro­lo­giem. Iz­vē­lo­ties vār­du as­tro­lo­ģis­ki, pir­mais no­sa­cī­jums ir - lai vārds ne­bū­tu dis­har­mo­ni­jā ar in­di­vi­du­ālo as­tro­lo­ģis­ko kar­ti. Ek­sis­tē sis­tē­ma, ku­rā, sa­sum­mē­jot vi­sus vār­da bur­tus (kat­ram at­bilst savs ci­pars), ie­gūs­tam skait­li, kas at­bilst kā­dai pla­nē­tai. Ja bēr­na ho­ro­sko­pā šī pla­nē­ta ir pro­ble­mā­tis­ka, tad vārds ne­ga­tī­vās ie­tek­mes past­ip­ri­nās. Ja, pie­mē­ram, slik­tās kom­bi­nā­ci­jās ir Sa­turns, ie­lie­kot šai pla­nē­tai at­bil­sto­šu vār­du, cil­vē­kam dzī­vē past­ip­ri­nā­sies sma­gie un at­bil­dī­gie pie­nā­ku­mi, kar­mis­kās lie­tas nāk­sies «at­strā­dāt» il­gi un pēc pil­nas prog­ram­mas, at­se­viš­ķos ga­dī­ju­mos var past­ip­ri­nā­ties iek­šē­jā ne­dro­šī­ba (īpa­ši tad, ja Sa­turns ir ret­ro­grā­dā stā­vok­lī). Sa­vu­kārt do­dot vār­du, kam at­bilst po­zi­tī­va pla­nē­ta, past­ip­ri­nā­sies tās la­bās īpa­šī­bas.

Pie pa­rei­zā vār­da iz­vē­les va­ram no­nākt, iz­ana­li­zē­jot as­tro­lo­ģis­ko kar­ti, ta­ču ek­sis­tē arī da­ži vis­pā­rī­gi prin­ci­pi, ko der ie­vē­rot, ja nav ie­spē­ju vai vēl­mes do­ties pie as­tro­lo­ga vai nu­me­ro­lo­ga.

Ja bēr­ni­ņam tie dots «smags» vārds - ka­ra­ļu, vald­nie­ku, pa­sau­lē pa­zīs­ta­mu per­so­nu, kam ir bi­jis sa­rež­ģīts lik­te­nis - tas uz­liek slo­gu. Var ga­dī­ties, ka šis vārds uz­liek sma­gus pie­nā­ku­mus. Ne­va­ja­dzē­tu likt arī tē­va, mā­tes, vec­tē­va, ve­cās­mā­tes vai kā­da ci­ta ra­di­nie­ka vār­du, ja vi­ņam ir bi­jis grūts un sa­rež­ģīts dzī­ves gā­jums. Ie­lie­kot «mo­des» vār­du, zūd ener­ģi­ja - jo šāds vārds kon­krē­ta­jā pe­ri­odā ir dau­dziem.

Bū­tu la­bi, ja bēr­ni­ņam ir di­vi vār­di un viens no tiem ne­tiek pla­ši afi­šēts. Tas aiz­sar­gā un strā­dā kā ta­lis­mans.

Horoskopi

Uzzini, ko sagādās otrais rudens mēnesis. Pēc grūtā septembra un aptumsumu perioda pienāks oktobris, kas nesīs atvieglojumu. Astrologi prognozē, ka šis mēnesis būs mierīgs un stabils. Vienīgais izņēmums bija Saules aptumsums 2. oktobrī.

Svarīgākais