Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 29. augustam

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē no 23.08. pievakares līdz pat svētdienas, 25.08., naktij nekādas īpaši romantiskās noskaņas nevaldīs, jo Mēnestiņš, kas nosaka dienu fonu, atradīsies draudzīgi gaisīgajā Dvīņu zodiaka zīmē. Pēc tam stafeti pārņem Vēzis, 26. un 27.08. piešķirot maigu un ģimenisku noskaņu. Savukārt karaliskiem mīlestības apliecinājumiem piemērots 28. un 29.08., kad valda galantais kavalieris Lauva.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās darba nedēļas sākumā 26. un 27.08. valdīs lēnīgi akurātais Vēzis - sekmēsies darbi, kas veicami pamazām, ar rūpību un atbildību, bet, ja plānots rīkot prezentāciju vai pasākumu, kam nepieciešami publiski panākumi, tad lieliski derēs 28. un 29.08., kad Mēness Lauvas zodiaka zīmē.

AUNS

Tu daudz paspēsi paveikt, turklāt par ideju trūkumu un radošu pieeju nebūs jāsūdzas. Dienas ritēs trauksmainā virpulī. Apstājies. Mierīgi jāpadomā, ko vēlies un kurp virzies - tad veiksme būs ar tevi. Var aktualizēties sirdslietu tēma. Iepazīšanās, aizraujoši piedzīvojumi un strauja notikumu attīstība. Pāriem - attiecību «restarts» un pāriešana citā pakāpē.

VĒRSIS

Brīvdienas pavadi ar tuviem cilvēkiem, attiecībās valdīs sirsnība un mīlestība. Veiksmīgi tiksi galā ar visdažādākajiem mājas darbiem. Ir laiks sakopt mājokli vai dārzu pirms rudens sezonas. Sekmīgs laiks ārzemju tēmai - vari doties ceļojumā vai komandējumā. Savukārt darīšanas iestādēs vai bankās atliec uz vēlāku laiku.

DVĪŅI

Klāt rudens un mācību laiks. Un nav svarīgi, kāda tev iepriekšējā izglītība un cik tev gadu. Vari stāties augstskolā, izmantot tālākizglītības iespējas vai apmeklēt seminārus. Darbā esi precīzs, bet mājās gādā par saticību un esi tolerants pret tuvinieku viedokļiem. Visas nesaskaņas nogludināmas mierīgu sarunu ceļā.

VĒZIS

Dzīvē nekas netiek dots tāpat vien, ir jāpapūlas, bet, kā mēdz teikt, sūram darbam saldi augļi. Patlaban pastāv lieliskas iespējas palielināt ienākumus. Darbā nekautrējies runāt par naudas lietām un raugies uz izdevīgumu. Tāpat arī biznesā meklē ienesīgu darījumu iespējas. Brīvajā laikā pasākumi kopā ar ģimeni. Jautrība un saskaņa.

LAUVA

Diezgan svarīga attiecību joma. Ja kaut kas nav pa prātam, neturi to sevī, bet no sirds izrunājies. Neskaidras situācijas un neatrisinātas problēmas var radīt emocionālo diskomfortu. Zini, ka ar smaidu un šarmu iespējams atvērt daudzas durvis. Darbā ies diezgan nemierīgi - būs daudz pienākumu, taču visu paveiksi sekmīgi.

JAUNAVA

Iespējamas pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Ja esi ar kādu kopā, tad parūpējies par mīļiem un romantiskiem brīžiem. Pārsteidz otro pusīti ar sirsnīgu dāvaniņu vai izsmalcinātām vakariņām. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos. Lietišķajos jautājumos jābūt precīzam, svarīgās lietas labāk atlikt uz vēlāku laiku.

SVARI

Brīvdienas labprāt pavadīsi ar savējiem. Patīkami brīži kopā ar mīļoto. Sapratīsi, ka varat viens uz otru paļauties visdažādākajās situācijās. Taču derētu arī iziet sabiedrībā, kur iespējams satikt cilvēkus, kas vēlāk var kļūt par sadarbības partneriem. Darbā diezgan liela spriedze.

SKORPIONS

Meklē iespējas paplašināt darbošanos, iesaisties jaunos projektos, taču ar apdomu. Visas vienošanās noformē juridiski pareizi. Īpaši precīzam un uzmanīgam jābūt naudas lietās. Neuzticies nevienam un nepaļaujies uz solījumiem. Brīvo laiku pavadi kopā ar mīļoto cilvēku romantiskā gaisotnē, tas sniegs mieru, harmoniju un pozitīvismu.

STRĒLNIEKS

Ja pratīsi uzklausīt un izprast citus, attiecības veidosies labāk - gan privātajā dzīvē, gan darbā un biznesā. Neuzņemies pārāk daudz un neļauj izmantot to, ka esi labs cilvēks. Ja kāds lūdz, tad palīdzi, bet tikai tik daudz, cik patiešām nepieciešams. Burvīgs laiks, lai iesaistītos jaunos, pelnošos projektos.

MEŽĀZIS

Ir iespējas iegūt jaunus paziņas un izveidot noderīgus lietišķos kontaktus.

Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un atzīs tavu autoritāti. Tomēr sirds dziļumā ilgosies pēc miera un rāma dienu ritējuma - ja iespējams, dodies ceļojumā uz kādu eksotisku zemi. Būtu vēlams nedaudz izrauties no ierastā dienu ritma un mājas pienākumiem.

ŪDENSVĪRS

Tavs spēks un atbalsts ir ģimene un radinieki. Ja vajadzīgs padoms, nekavējies to pajautāt savējiem. Brīvdienās sarīkojiet kopīgu pasēdēšanu, dārza svētkus vai mājas ballīti. Lietišķajā jomā paļaujies tikai uz sevi, ne uz citu solījumiem. Var rasties noderīgas idejas par peļņu. Varbūt vajag attīstīt savu biznesu.

ZIVIS

Neiesaisties strīdos un sargies no stresa situācijām. Nevajadzētu mājās diktēt savus noteikumus, vairāk panāksi ar mīlestību. Kopā būšana ar savējiem sniegs daudz prieka, tomēr nepieļauj arī, ka kāds pārlieku izmanto tavu labestību un prasmi uzklausīt svešus rūpestus. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām.