Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Latvijā ir spēcīgi ekstrasensi! Slavenā Krievijas šova dalībnieku atlase Rīgā

«Latvijā ir cilvēki ar īpašām spējām, kas uz atlasi nāca sagatavojušies. Nebija nedz šarlatānu, nedz nelīdzsvarotu personu,» – pie šāda secinājuma pēc jūlija sākumā notikušās slavenā Krievijas TV šova «Ekstrasensu cīņas» dalībnieku atlases nonāca producentu komanda.

«Ekstrasensu cīņu» redaktore Ludmila Tihonova sarunā ar «Praktisko Astroloģiju» sacīja, ka ļoti jūt dalībnieku spēcīgo enerģētiku, kā arī daudzi pārbaudījumi bijuši pašai komandai aizraujoši. Arī aizkustinoši. Arī satraucoši. Jo raidījumā, kur runa par cilvēku likteņiem un arī traģēdijām, neviens nevar palikt vienaldzīgs. Un ekstrasensi arī tik dažādi. Kādam vieglāk noskaņoties, kādam vajadzīgs laiks. Kāds dzīvo pats savā laikā un telpā. Ludmila pasmaida, atminoties pilsētas šamani Jekaterinu Rižikovu. Viņa allaž kavējusi, un tad esot teikuši, ka uz filmēšanu jānāk stundu agrāk.

Protams, bijuši arī mistiski brīži - kā gan bez tiem!

Pirms vairākiem gadiem Krievijas pilsētā Orenburgā izrādes laikā uz skatuves nomira 28 gadus vecais aktieris Ņikita Bičenkovs. Diagnoze - infarkts. Mākslinieka sieva un mīļotā meitene gribēja sīkāk par nāves apstākļiem uzzināt no ekstrasensiem. Filmēšanas laikā sākās elektrības traucējumi, un vēlāk nez no kurienes dzīvoklī uzradās kaķis, kurš nepieder nevienam no mājas iedzīvotājiem. Ņikitas tuvinieki un draugi to uztvēra kā zīmi no mirušā cilvēka.

Šova veidotāji saņemot daudz vēstuļu ar lūgumu pēc palīdzības. Tik daudz, ka uz visām pat nav iespējams atbildēt.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Kāpēc spēcīgāko ekstrasensu atlasei izvēlēta tieši Rīga? «Ekstrasensu cīņu» redaktore Ludmila Tihonova teic, ka starp dalībniekiem bijuši spēcīgi ekstrasensi no Baltijas reģiona, piemēram, Merilina Kero no Igaunijas, Džūlija Vanga, kura dzīvojusi Rīgā. Tāpēc nolems pasākumu rīkot šeit. Kopumā pieteikušies 350 cilvēku, bet uzaicināti apmēram simt, tostarp arī no Lietuvas un Igaunijas. Kā kuram veiksies? To varēs redzēt «Ekstrasensu cīņu» 20. jubilejas sezonā, kuras raidījumus sāks rādīt rudenī.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Dziedneice un ezoteriķe Anita Lasmane. Cilvēks ar cienījamu pieredzi. Turpina kādreiz iesākto dzimtas misiju palīdzēt cilvēkiem. Radījusi kārtis «Ziedu orākuls» un jau iepriekš iemēģinājusi spēkus «Ekstrasensu cīņās».

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Ivo Puriņš ir draugos ar tolteku astroloģiju un dzīves izpratni. Šamanis un baltu zīmju tulks. Pirms kastinga nav runātīgs, drīzāk lietišķs. Vien noteic, ka viņa palīgs cīņās būs «laiks». Viņa komanda savulaik izveidojusi tolteku kalendāru, kas ļauj izzināt laika ritu un izmantot tā iespējas.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Tatjana Balode-Orlauskiene dzīvo Latgalē, dziedina un palīdz meklēt pazudušos. Pārzina arī astroloģiju. «Katram cilvēkam ir sava jūtība, savas spējas. Cits saredz auru, citam ir spēcīgas priekšnojautas. Mēs visi taču varam dziedāt, bet lieli talanti ir reti, mēs protam rēķināt, bet izcilu matemātiķu nav daudz. Kā gaišreģi spēj pareģot nākotni? Katrs cilvēks piedzimst ar savu programmu, un tā «strādā» viņa dzīves laikā,» Tatjana sacījusi reiz intervijā «Kurzemes Vārdam».

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Santis no Jelgavas nolēma izmēģināt spēkus, jo jau pusaudža gados apjautis, ka viņam piemīt īpašas spējas. Droši vien no vecmāmiņas - viņa gan dziedinājusi cilvēkus, gan zīlējusi.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Taro, sveces un svārstiņš ir Svetlanas darba instrumenti. Viņa ikdienā palīdz cilvēkiem. Uz «Ekstrasensu cīņu» kastingu atbraukusi no Daugavpils. Svetlana bija pirmā, kas sāka pārbaudījumus, un atgriezās starojoša.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Rīdziniecei Jekaterinai ir 24 gadi, bet viņa ikdienā nodarbojas ar dažādām ezoteriskām praksēm - attīra auru, noņem piebūrumus. Izmantojot kārtis informācijas iegūšanai, ūdeni un lūgšanas dziedināšanai. Jekaterinas vecmāmiņai bijušas īpašas spējas, un viņa ilgi un smagi gājusi prom no šīs dzīves... Pastāv uzskats, ka šādi cilvēki nevar aiziet, ja nav savas spējas kādam nodevuši. Jekaterina zina stāstīt, ka tas bijis... ābols... Jo neesot jau obligāti nodot cilvēkam. Taču mazmeita nav to zinājusi un to ābolu apēdusi.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Pirms došanās uz pārbaudījumu telpu nepieciešams koncentrēties. Katram dalībniekam atvēlētas desmit piecpadsmit minūtes.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Katram dalībniekam jāaizpilda anketa, kur cita starpā arī jānorāda, vai esi dziednieks, šamanis, burvis vai ragana.

*

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

ŽURNĀLISTISKS EKSPERIMENTS

Katrs paliek savā vietā...

«Praktiskajai Astroloģijai» tika dota ekskluzīva iespēja izmēģināt spēkus kastingā - veikt tieši tādas pašas pārbaudes, kādas tiek uzdotas ikvienam dalībniekam. Maģisko melno aploksni saņēmu un visu «šķērsām» sastāstīju. Vīrieti par sievieti pataisīju, neprecētu meiteni par precētu divu bērnu māmiņu... Vārdu sakot, nebūs kuram katram par ekstrasensu būt!

Labā ziņa ir tāda, ka mūsu astrožurnāls nepaliek bez redaktores. Jo redaktore nedodas uz Maskavu kopā ar labākajiem ekstrasensiem. Turpinu turēties pie zvaigznēm - t.i., pārbaudītām vērtībām.

*

Ekstrasensi, zintnieki, dziednieki, šamaņi, zīlnieki izmanto dažādus aksesuārus, kas palīdz koncentrēties, kā arī izveidot saikni ar netveramo pasauli. Daži sakās strādājam ar enerģijām, citi saziņā ar gariem, vieni izmanto Taro kārtis vai rūnas, citi kristālus, svārstiņus, sveces, kvēpināmās zālītes u.c. Darbarīku arsenāls ir plašs.

*

ASTROLOĢISKĀ REPLIKA

Kas norāda uz ekstrasensorām spējām

Daudziem cilvēkiem astroloģiskajās kartēs ir kombinācijas, kas norāda uz labu intuīciju, gaišzinību vai dziednieka dotumiem. Jautājums tikai - cik to daudz, cik spēcīgas un vai tās tiek attīstītas.

Uz labu intuīciju, ezoteriskām interesēm, gaišredzības vai gaišzinības talantiem individuālajos horoskopos norāda planētu atrašanās dziļo sajūtu sektoros jeb 8. un 12. mājā. Uz minētajiem dotumiem var norādīt pla­nē­tas - dzim­ša­nas vald­nie­ki: Nep­tūns, Urāns, Plū­tons un arī Mē­ness. Tā­pat arī tas, ja šie de­be­su spī­dek­ļi ir ļo­ti spē­cī­gi aspektēti un ja ar kādu no tiem labvēlīgu savienojumu vei­do Sau­le, Mē­ness un Mer­kurs (t.i., per­so­nī­bu rak­stu­ro­jo­šie de­be­su spī­dek­ļi). Īpa­šos ta­lan­tus pa­spil­gti­na at­se­viš­ķu zo­di­aka zīm­ju - Vē­ža, Ziv­ju, Ūdens­vī­ra - ie­tek­me. Dzied­nie­ku do­tu­mus sa­vu­kārt pa­spil­gti­na Jau­na­vas zo­di­aka zī­me.