Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 22. augustam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Tā kā 15.08. būs bijis pilnmēnestiņš, jārēķinās, ka nedēļas nogalē emocijas vēl viļņosies. Turklāt no 16. līdz 18.08. Mēness atradīsies līdzjūtīgajā un romantiskajā Zivju zodiaka zīmē. Daudz mīlestības, bet arī jūtīgas reakcijas, ja kaut kas nav pa prātam. Kaislīgiem randiņiem piemērots 19. un 20.08., kad Mēness Aunā, bet nesteidzīgu dzīves baudīšanu sniegs Mēness Vērsī no 21. līdz 23.08.

LIETIŠĶĀ JOMA. Ātri paveicami darbi sekmēsies 19. un 20.08., kad Mēness straujajā Auna zodiaka zīmē. Varat sākt jaunus projektus un rīkot sapulces, jāuzmanās tikai no strīdiem un jāņem vērā, ka Mēness sāk dilt, kas jaunu darbu uzsākšanai ir mīnusiņš. Lietišķas noskaņas un pamatīgums no 21. līdz 23.08., kad Mēness Vērsī.

AUNS

Koķetērija un viegls flirts mīsies ar dziļākām kaislībām. Uzplauksi, starosi un valdzināsi citus. Tavs šarms būs pamanāms. Romantiskas noskaņas iespējamas arī saistībā ar ārzemēm. Sirdsbalss aicinās doties tālumā. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas - nepalaid garām izdevību! Un nekautrējies runāt par atalgojumu.

VĒR­SIS

Dzīve dāvās jaukas iepazīšanās iespējas. Draudzīgi kontakti, nopietnas darīšanas... Tikai viens solis - un ikdienas saziņa pēkšņi pāraug dziļākās jūtās. Dvēseles komfortam svarīgi, lai partneris būtu līdzvērtīgs prāta un intelekta ziņā. Ļoti labs laiks, lai veidotu un attīstītu privāto biznesu. Enerģijas ieguldījums nāks atpakaļ materiālā izteiksmē.

DVĪ­ŅI

Ja darbā pietrūkst kādu zināšanu, nenolaid rokas - visu iespējams apgūt. Mācies! Pienākumu un iespēju riņķa dancī neaizmirsti arī mīlēt sevi. Sekmēsies lietišķas darīšanas un saimnieciskie jautājumi. Brīvajā laikā aizej uz skaistumsalonu, SPA vai dodies izklaidējošā iepirkšanās tūrē.

VĒ­ZIS

Plāni, ieceres un arī iespējas diezgan bieži mainīsies. Būs grūti izlemt, kā kurā brīdī labāk rīkoties. Īsts karuselis, kas griežas un griež līdzi. Veiksmīgāki būs īstermiņa projekti - izdomāju, izdarīju, dodos tālāk. Svarīgi izvērtēt visas idejas, pat visdullākās, jo tieši no oriģinālās pieejas iespējams gūt panākumus.

LAU­VA

Ilgosies pēc harmonijas, līdzsvara un dvēseles miera, ko var sniegt rāma, stabila kopā būšana. Attiecības veidosies un attīstīsies lēni. Varbūt tev pašam šķitīs, ka pārāk lēni. Bet - ja līdzās būs īstais cilvēks, tad sapratīsieties no pusvārda. Darbā daudz atbildīgu pienākumu, bet tavs veikums tiks novērtēts un atbilstoši atalgots.

JAUNAVA

Gribēsies mieru, stabilitāti un zināmu lietu kārtību, tomēr pašā dvēseles nostūrītī mājos ilgas pēc lidojuma. Personības starojums neatstās vienaldzīgu pretējo dzimumu, tomēr jaunās iepazīšanās vērtēsi kritiski. Svarīgi, lai otram cilvēkam ir nopietni nolūki. Atrodi kādu brīdi vienatnei, lai apdomātu, kas tev ir svarīgi.

SVA­RI

Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni - būsi mīļi gaidīts draugu vai korporatīvos pasākumos. Pastāv iespējas izveidot jaunus kontaktus, satikt potenciālos sadarbības partnerus un ar šarmu un pievilcību iedegt kādā sirdī simpātiju dzirksti. Labs laiks, lai pievērstos saimniecības darbiem mājās, kā arī sarīkotu radinieku kopā sanākšanu.

SKOR­PI­ONS

Darbā vajadzētu raudzīties pēc jaunām izaugsmes iespējām. Nebaidies pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam. Ir labas iespējas parādīt savus talantus, izveidot noderīgus kontaktus un tādējādi palielināt ienākumus. Kādam nozīmīga var kļūt ārzemju tēma. Gan saistībā ar jauniem biznesa kontaktiem, gan ar sirdslietām.

STRĒL­NIEKS

Ar mājām saistītās tēmas mazliet «buksēs», tas jāņem vērā, ja gatavojies mainīt mājokli, būvēt vai pirkt nekustamo īpašumu. Dažādi dzīves pienākumi var kavēt tavas ieceres mācīties. Nepadodies, būtu grēks neizmantot iespējas. Finanšu jomā var pavērties jaunas iespējas. Veido kontaktus un meklē jaunus peļņas variantus.

ME­ŽĀ­ZIS

Ja vēl neesi uzņēmēju rindās, ir pienācis laiks par to padomāt. Biznesa ideju netrūks, un projekti birs kā no pārpilnības raga. Dota iespēja noslēgt izdevīgus darījumus, risināt sarunas ar bankām un iestādēm. Straujajā dienu skrējienā sargies no pārpūles un brīvdienās labi atpūties. Privātajā dzīvē krāsaini un aizraujoši piedzīvojumi.

ŪDENS­VĪRS

Attiecību jomā svarīgi notikumi. Sajutīsi sevī kaislības, kas no pašām dvēseles dzīlēm kāps augšup kā vulkāna lava. Tik dzīva un versmaina. Pieņemtie dzīves standarti var veikt savas korekcijas. Esot kopā ar mīļoto, veido jaukas tradīcijas un izvairies no sadzīviskiem strīdiņiem. Svarīgās lietās nepaļaujies uz citu solījumiem.

ZI­VIS

Daudz darba. Soli pa solim uzcītīgi un kārtīgi jāvirzās uz priekšu. Brīžiem piktosies, ka dzīve kā tīšuprāt liek priekšā šķēršļus, kas jāpārvar. Un konkurenti arī nesnauž. Bet tu jau zini, ka bizness vai karjera ir cīņa par uzvaru. Darījumos pārliecinies par partneru godaprātu un esi uzmanīgs ar līgumiem. Daudz ko priekšā pateiks intuīcija.