Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 15. augustam

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Šis periods mīlestībai un romantikai nav īsti piemērots. Nelielos ugunīgos piedzīvojumos var doties 9.08. un 10.08. Mēness atrodas Strēlnieka zīmē, un tad iespējamas pēkšņas dzirkstis, tomēr pārsvarā Strēlnieka zīme izceļas ar draudzīgumu, nevis kaislībām. 11., 12. un līdz 13.08. pievakarei valdīs nopietnais Mežāzis, bet 13.-15.08. gaisīgais Ūdensvīrs. Turklāt 15.08. ir pilnmēness. Risināt attiecību jautājumus nevajadzētu.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunā darba nedēļa sākas ar lietišķām tēmām labvēlīgu laiku. 12. un 13.08. Mēness Mežāzī, turklāt augošā fāzē. Var risināt biznesa sarunas, kārtot darīšanas iestādēs, plānot nopietnus darbus. 14. un 15.08. piemērotas dienas ideju apspriešanai un domubiedru meklēšanai, tad Mēness Ūdensvīra zīmē. Darījumus slēgt gan nevajadzētu.

AUNS

Ļoti svarīga privātā dzīve un attiecību tēma. Iespējamas nelielas domstarpības ar mīļoto cilvēku, taču atklāta saruna palīdzēs visu salikt savās vietās. Neapspried personīgās lietas ar citiem un nepaļaujies uz solījumiem. Tev pašam ir enerģija un prāts, lai tiktu galā ar situācijām. Darbā jaunas iespējas, varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt.

VĒR­SIS

Pirmajā vietā mājas dzīve un saimnieciskie darbi. Brīvdienās labprāt rosīsies saimniecībā, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un gatavosi krājumus ziemai. Prieku sagādās arī sēņošana, ogošana vai vienkārši garāka pastaiga dabā. Darbā daudz emociju, iespējami atšķirīgi viedokļi ar kolēģiem vai priekšniecību. Mieru, tikai mieru.

DVĪ­ŅI

Vēlme pēc jauniem iespaidiem un zināšanām. Labs laiks, lai paplašinātu redzesloku un apgūtu kaut ko jaunu. Ja iespējams, dodies ceļojumā iepazīties ar citu zemju kultūru. Darbā nepieciešama radoša pieeja un jaunas idejas. Vajadzētu kaut ko mainīt - varbūt pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ieklausies intuīcijā.

VĒ­ZIS

Naudas pelnīšanas laiks. Varbūt parādīsies kādi jauni projekti, iespējas, sadarbības partneri. Izskati visus variantus, tikai esi uzmanīgs juridiskās lietās un mutiskās vienošanās nekavējies noformēt līgumos. Turklāt izlasi uzmanīgi dokumentus, ko paraksti. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem vai apmeklē pasākumus - daudz pozitīvas enerģijas.

LAU­VA

Ikdienas gaitas radīs diezgan daudz stresa - reizumis prāts saka vienu, bet sirds vēlas kaut ko citu... Tāpēc brīvdienas vēlams veltīt mierīgai atpūtai, lai smeltos spēkus jaunajai nedēļai. Ja spēsi atrast līdzsvaru sevī, tad viss ies no rokas. Ar personības šarmu daudz panāksi. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

JAUNAVA

Dienas skrien strauji, tāpēc vajadzētu atrast laiku sev, lai mierīgi padomātu, tiktu skaidrībā ar sevi un nospraustu nākotnes mērķus. Tad vari atrotīt piedurknes un ķerties pie jauniem plāniem. Darbā izcelsies ar atbildīgu pieeju, un kolēģi ieklausīsies tavos spriedumos. Attiecību jomā jāgādā par saskaņu, nedrīkst ļaut vaļu emocijām.

SVA­RI

Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Nedēļas nogale ļoti piemērota ballītēm un pasākumu apmeklējumiem. Ja kāds tev izrāda simpātijas, tad gan esi uzmanīgs - nevajag mesties mīlas avantūrās. Darbā jābūt precīzam, jo pastāv riski pieļaut kļūdas. Noteikti ieklausies kolēģu viedoklī un nesāc uzskatīt, ka visu zini labāk. Var sanākt «aplaušanās».

SKOR­PI­ONS

Ļoti derētu papildināt zināšanas un profesionālās iemaņas. Apmeklējot kursus, semināru vai dodoties pieredzes apmaiņā, gūsi jaunu skatījumu, un tas palīdzēs darbā vai biznesā. Kādam dzīvē var aktualizēties ārzemju tēma - sekmīga biznesa sadarbība, saziņa ar draugiem vai ceļojums. Mājās daudz pienākumu, kas paņem enerģiju.

STRĒL­NIEKS

Jauni dzīves plāni un daudz ideju par peļņu. Šis ir piemērots laiks, lai risinātu finanšu jautājumus un palielinātu ienākumus. Būs jāiegulda daudz darba, bet pūles nesīs augļus nākotnē. Derētu uzlabot profesionālās iemaņas, izzināt, kādas ir jaunākās tendences nozarē, kurā darbojies. Brīvdienas vislabāk pavadīt mierīgā mājas atmosfērā.

ME­ŽĀ­ZIS

Liela atbildības izjūta jebkurā situācijā - pirms pieņemt kādu lēmumu, gribēsi visu rūpīgi izanalizēt un pārdomāt. Nepieļauj, ka kāds tevi steidzina, pašam jātiek skaidrībā, it īpaši privātās dzīves norisēs. Pastāv iespēja, ka dzīve sagriežas krāsainos virpuļos. Neiesaisties avantūrās un centies saglabāt stabilitāti.

ŪDENS­VĪRS

Nemierīgs laiks. Emocijas viļņosies, un diezgan grūti būs tās apvaldīt. Pirms ko teikt vai darīt - apdomā labi. Ja rīkosies jūtu uzplūdā, rezultāts nebūs tas labākais. Ja nepieciešams, palūdz padomu vai atbalstu seniem, labiem draugiem. Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi, radīsies interesantas idejas par peļņu.

ZI­VIS

Lieliskas iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā, atrast izdevīgāku darba piedāvājumu, palielināt ienākumus. Ja kaut ko maini darba frontē, pievērs uzmanību līgumu detaļām. Iespējams, ar kādu interesantu pienākumu pie tevis vērsīsies seni draugi vai darījumu partneri. Brīvdienās laiks jautrām izklaidēm un ballītēm!