Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 8. augustam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Romantiskiem randiņiem un vieglam flirtam piemērots 4.08. vakars un 5.08., kad Mēness dzīvojas šarmantajā Svaru zodiaka zīmē. Savukārt kaislības augstu vilni sitīs 6.08. vakarā un 7.08., kad jūtama Skorpiona zīmes ietekme. Citas dienas šajā laika periodā sirdslietām nav piemērotas - var būt pārlieka kritizēšana un neapdomīgi izteikti vārdi.

LIETIŠĶĀ JOMA. Beidzot varam atrotīt piedurknes un ķerties pie nopietniem darbiem, jo planēta Merkurs, kā pārziņā ir līgumi un darījumu sarunas, atgriežas savā ierastajā stāvoklī. Gaidīt nevajag - lietišķu jautājumu risināšanai piemērots 2.08. un 3.08, kad Mēness sāk augt, tādējādi dodot auglīgu virzību uzsāktiem darbiem. Biznesa darījumiem labvēlīgs laiks 7. un 8.08., kad Mēness Skorpionā.

AUNS

Sekmēsies viss, kas saistās ar mācību un ārzemju tēmu. Labs laiks, lai sazinātos ar draugiem svešatnē, plānotu ceļojumu vai veidotu lietišķos kontaktus. Darbs prasīs daudz enerģijas, vēlēsies kaut ko uzlabot vai mainīt. Sirdslietās garlaicīgi nebūs - mīlestība dzirkstīs. Tikai neapspried privāto dzīvi ar svešiem, lai nerodas baumošana.

VĒR­SIS

Ģimene un savējie pirmajā vietā. Mīļuprāt rūpēsies par radinieku labsajūtu un labklājību. Brīvajā laikā sarīko savējiem kopīgu atpūtas pasākumu vai uzaicini uz koncertu. Darbā jāstrādā precīzi, lai neieviešas kļūmes. Pienākumi būs atbildīgi, taču tu nostiprināsi autoritāti. Var nākt lielisks karjeras vai biznesa piedāvājums.

DVĪ­ŅI

Nedēļas nogalē vari ķerties pie kārtības ieviešanas mājās, remontdarbiem un risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev īsti nebūs pa prātam. Nestrīdies ar kolēģiem un priekšniecību, bet mierīgi un pamatoti aizstāvi savu viedokli, gan viss sakārtosies. Privātajā dzīvē mīlestības un siltu emociju laiks.

VĒ­ZIS

Veiksmīgs periods gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Pastāv iespējas atrast jaunus sadarbības partnerus, noslēgt izdevīgas vienošanās un krietni palielināt ienākumus. Labi izpratīsi jebkurus spēles noteikumus un elastīgi reaģēsi visdažādākajās situācijās. Sirdslietu tēmai pieej nopietni. Svarīgi attiecības veidot uz stabiliem pamatiem.

LAU­VA

Pienācis laiks virzīties dzīvē uz priekšu, meklēt jaunus izaicinājumus un piedzīvojumus. No tevis staros personības spēks, kas neatstāj vienaldzīgu - ir iespējas iegūt uzticamus draugus un satikt īstu mīlestību, ja tāda vēl nav līdzās. Esi atvērts pozitīvām pārmaiņām, kas var ienākt tavā dzīvē. Darbā jābūt precīzam.

JAUNAVA

Būs daudz enerģijas. Iespējams, kolēģi un līdzgaitnieki nespēs tik ātri reaģēt, un tas tevi darīs piktu. Saspringtās situācijās noskaiti līdz desmit, nesaki visu, kas uz mēles, un nepieņem sasteigtus lēmumus. Brīvdienās saimniecības darbi un, iespējams, risināmi pedagoģiski jautājumi. Attiecībās - stabilitātes laiks.

SVA­RI

Nedēļas nogale ļoti piemērota sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm. Ar prieku piedalīsies izklaides pasākumos. Tāpat arī sekmīgs laiks saimniecības darbiem, ģenerāltīrīšanai un talkai. Ja nepieciešams, jaunajā darba nedēļā vari kārtot darīšanas iestādēs. Sirdslietās kaislības un saviļņojoši piedzīvojumi.

SKOR­PI­ONS

Pirmajā vietā darbs. Gādā par saticību kolektīvā, jo labvēlīgs mikroklimats uzlabos rezultātus. Var rasties iespējas iesaistīties projektos, kas ļaus pēkšņi nopelnīt. Tomēr atceries, ka tikai peļu slazdā siers ir par brīvu. Mājās necenties pārāk izrīkot savējos. Ar mīļu vārdu iespējams panākt vairāk nekā ar skarbumu.

STRĒL­NIEKS

Prāts darbosies asi, un tu ar racionālu pieeju spēsi atrisināt vissarežģītākās situācijas. Darbā ies diezgan nemierīgi, esi gatavs ātri reaģēt un pieņemt izšķirošus lēmumus. Diezgan daudz domāsi arī par finanšu jautājumiem. Var rasties labas idejas un jauni peļņas plāni. Lielākie izdevumi saistīsies ar saimnieciskām vajadzībām.

ME­ŽĀ­ZIS

Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai nevajag pārāk uztiept savu patiesību. Esi tolerants pret citu cilvēku uzskatiem un paļaujies uz draugiem. Darbā jārīkojas enerģiski, tad panākumi būs garantēti. Ir vērts padomāt par savu biznesu, jo kāpēc gan atdot savas spējas un idejas, lai ar tām pelna citi. Mājas dzīvē nemierīgi.

ŪDENS­VĪRS

Daudz pienākumu darbā, kas prasīs enerģiju un koncentrēšanos. Tāpat arī mājās darāmā netrūks. Brīvajā laikā dodies izklaidēs, satiecies ar mīļiem draugiem vai apmeklē kultūras pasākumus. Privātajā dzīvē nepieciešama nopietna pieeja, nostiprini attiecības. Labs palīgs būs dzīves gaitā iegūtā pieredze, citi atzīs tavu autoritāti.

ZI­VIS

Nedēļas nogalē labprāt piedalīsies pasākumos, satiksies ar draugiem un iesaistīsies saviesīgās aktivitātēs. Brīvajiem ļaudīm sirsniņā var iekrist simpātiju dzirksts, kas aizdedz liesmas. Burvīgs laiks attiecību veidošanai. Darbā paredzami atbildīgi pienākumi. Ja paveiksi tos pēc labākās sirdsapziņas, var pavērties karjeras iespējas.