Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

MĒNEŠA JUBILĀRS. Lauva

© Publicitātes foto

Lauvu nevar nepamanīt. Viņa uzvedībā netrūkst pašpārliecinātības, viņš parādās un vienkārši IR! Mēdz sacīt, ka Lauva ir zvēru un džungļu karalis. Dodiet Lauvām to, kas Lauvām pienākas, jo viņu attieksmē pret pasauli daudz kas atkarīgs no līdzcilvēku attieksmes, atzinības un labvēlības.

Lauva ies un cīnīsies, strādās vaiga sviedros un paveiks lielas lietas, ja par to gūs uzslavas un novērtējumu. Ja pretī būs vienaldzība vai kritika, viņš apvainosies un vispār neko nedarīs: kad nav, tad nav! Morālais gandarījums un pozitīvs novērtējums viņam ir būtisks.

Lauvas ir spilgtas, krāšņas personības ar līdera dotumiem. Visbiežāk viņi savā dzīvē izvirzās, ieņem atbildīgus amatus, un tad, protams, citiem nākas pakļauties un izpildīt uzdevumus. Turklāt precīzi, bez pārāk lielām diskusijām, jo pretī runāšana vistiešākajā veidā būs tas, ko saucam par «lauvas raustīšanu aiz ūsām». Taču, ja Lauva strādā padotā statusā, tad priekšniecībai vēlams viņu respektēt un izturēties kā līdzīgam pret līdzīgu. Zvēru karalis necietīs, ka viņu komandē kāds glupāks, vēl jo vairāk ja šis «kāds» mēģina uzspiest savu viedokli, pieprasa darīt darbus, kam Lauva neredz jēgu, un vēl par padarīto kritizē. Būs vai nu kārtīga viedokļu sadursme, vai arī Lauva no darba aizies.

Tā kā Lauvām patīk atrasties uzmanības centrā, starp šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir daudzi ar publisku uzstāšanos saistīti cilvēki. Viņiem publikas uzmanība nepieciešama kā dzīvībai gaiss un ūdens. Uzmanība un iespējas izpausties Lauvām nepieciešamas ne tikai darbā vai sabiedrībā, bet arī mājas dzīvē.

Māja Lauvām ir ļoti svarīga, turklāt ļoti spēcīgi darbojas princips - «mans nams, mana pils» (iespējams, ka šo teicienu pirmais izdomājis kāds Lauva...). Ja dzīve dos iespējas un rocību savu māju iekārtot grezni, ar gaumi un vērienu, Lauva to nekavējoties darīs. Turklāt tā nebūs māja viņam vienam - viņš būs parūpējies, lai te justos ērti gan ģimene, gan ciemos atnākušie draugi. Te jāpiebilst, ka Lauvas parasti ir kompānijas dvēseles, ar viņiem labprāt kontaktējas, uzklausa, padodas viņu pārliecinošajam šarmam. Lauvas mājās allaž būs kustība un dzīvība. Protams, mājās noteikt toni, visu regulēt un uzpasēt gribēs viņš pats. Taču ar mīlestību un gādību. Ģimeniskums Lauvam ir ļoti svarīgs. Ja ģimenē viss kārtībā, Lauva atplaukst, rūpējas par savu otro pusīti un bērniem, un nedod Dievs, ja kāds šajā interešu zonā parādīsies ar sliktiem nolūkiem vai darīs pāri. Lauva ar visu savu spēku metīsies aizstāvēt tuviniekus. Un pret saviem ienaidniekiem Lauva vēršas kaujinieciski un bargi. Tajā pašā laikā viņš nesitīs guļošam, viņš mitēsies uzbrukt un kārtot rēķinus tiklīdz sapratīs, ka pretinieks ir pievarēts. Varbūt pat pasniegs roku un palīdzēs piecelties. Uz Lauvas godaprātu un taisnīgumu neapšaubāmi varam paļauties.

Tāpat kā sabiedrībā un darbā, arī attiecībās Lauvas cenšas ieņemt vadošo lomu. Viņi ir greizsirdīgi, privātīpašnieciski un kaislīgi. «Miljons sarkanu rožu...» būtu īsti Lauvas stilā. Viņi bieži atrodas pretējā dzimuma uzmanības lokā, viņus iemīl to karaliskā dabiskuma un atvērtās dvēseles dēļ. Vīrieši Lauvas ir galanti kavalieri, bet bieži vien arī «kolekcionāri». Sievietes Lauvas ir nedaudz vēsākas, kaut gan viņu ārējais tēls, izpausmes un koķetērija var liecināt pavisam pretējo. Vīriešiem viņa patīk, vīrieši viņu vēlas iekarot, un tā ir kā veldze Lauvas sievišķajai godkārei.

Lauvas grezno pasauli ar savu spožumu, augstsirdību un plašajām sirdīm!