Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Jautājums-atbilde: Kā noteikt attiecību raksturu pēc astroloģiskām stihijām?

© Pixabay

Aplūkojot cilvēku saderību, protams, jāņem vērā katra individuālā astroloģiskā karte un daudzas nianses. Tajā pašā laikā eksistē stihiju saderības apraksti, kuri arīdzan atbilst patiesībai.

Atgādinām zodiaka zīmju sadalījumu pa stihijām:

Uguns stihija: Auns, Lauva, Strēlnieks.

Zemes stihija: Vērsis, Jaunava, Mežāzis.

Gaisa stihija: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs.

Ūdens stihija: Vēzis, Skorpions, Zivis.

Uguns + Uguns - ļoti karsti. Attiecībās daudz dinamikas, daudz vēlmes dominēt. Grūti vienoties, kurš te būs priekšnieks un ģimenes galva, kurš kuram piekāpsies. Šajās attiecībās netrūks ne dinamikas, ne kaisles.

Uguns + Zeme - Uguns enerģija un trauksme praktiskajai un stabilajai Zemei var šķist par lielu un par karstu. Un otrādi - Ugunij miers un rāmums ir svešs. Starp abām stihijām laba savienība var veidoties, ja Zeme ir stabils pamats, uz kura Uguns var degt droši un spoži.

Uguns + Gaiss - Uguns bez Gaisa nevar dzīvot. Gaisa plūsma liesmas dara spožas, liek tām iedegties krāšņāk un siltāk. Savukārt Uguns žāvē Gaisa mitrumu un ļauj tam tīkami sasilt. Šī savienība ir spējīga radoši darboties.

Uguns + Ūdens - divas dažādas pasaules, bet kāpēc gan ne? Nesaskaņas var būt vētrainas. Bet, ja abi ņems vērā katra dabu, tad Uguns un Ūdens var papildināt viens otru un izveidot enerģētiski spraigu savienību.

Ūdens+ Ūdens - daudz emociju, daudz intuīcijas un emocionālas pieķeršanās. Varbūt pat pārāk daudz, var sākties pali un plūdi.

Ūdens + Gaiss - Ūdens emocionālajā dvēselē Gaiss ienes tādu informācijas daudzumu, ka reizēm nabaga Ūdens tiek tā uzlādēts, ka sāk burbuļot. Brīvos apstākļos šīs stihijas papildina viena otru. Gaiss mīl klejot plašumos, kamēr Ūdens čalo savā gultnē.

Ūdens + Zeme - Ūdens plūst un plūstu bezgalīgos plašumos, ja Zeme nepalīdzētu. Tā rada gultni un krastus Ūdens enerģētiskai plūsmai. Savukārt Ūdens dod valgmi, lai Zeme neizkalstu.

Gaiss+ Gaiss - daudz ideju, daudz informācijas, kontakti, viegli gaisīga saskarsme, lidojums, bet nestabilitāte, liela mainība un nenoteiktība.

Gaiss + Zeme - Zeme ir stabilais visa pamats, un tā spēj pastāvēt līdzās ar Gaisu. Zeme ir forma, bet Gaiss to piepilda un aptver, pieslīpē un mēģina darīt nevainojami perfektu.

Zeme + Zeme - daudz praktiskuma, bet gandrīz nemaz nav lidojuma burvības. Viens otru tur tuvāk zemei, stabiliem pamatiem, prozai, taču arī estētiskajam un dzīves baudījumam.