IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 1. augustam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. 26.07. Mēness, kas nosaka dienu fonu jeb noskaņas, atrodas Vērša zīmē, kas pēc savas būtības ir dzīves baudītājs. Romantisks pasākums divatā pie izsmalcināta mielasta galda būs izdevies. 27. un 28.07. valda Dvīņi - daudz komunikācijas un nenopietns flirts. Savukārt 29. un 30.07. piemēroti ģimenes jautājumu risināšanai. Tam labs palīgs būs Mēness Vēzī. 31.07. pievakarē un 1.08. galantais Lauva aicina sirdslietu piedzīvojumos.

LIETIŠĶĀ JOMA. Šonedēļ vēl vajag paciesties, neuzsākot svarīgus saimniecības darbus vai jaunus projektus. Līdz 1.08. planēta Merkurs, kuras aizgādnībā ir darījumu sarunas, līgumi, apspriedes un norunas, atrodas nelabvēlīgā stāvoklī. Bet, ja kas obligāti darāms, tad to plānojiet pirmdien, 29.07., kad Mēness «dzīvojas» saimnieciskajā Vēža zīmē.

AUNS

Dienas ritēs samērā nemierīgi - padaudz stresa un mainīgas situācijas. Ievelc dziļi elpu, noskaiti līdz desmit un tikai tad rīkojies vai pieņem lēmumus. It īpaši tas attiecas uz privāto jomu. Attiecībās jāgādā par saskaņu, tad no kopābūšanas gūsi pozitīvas emocijas un daudz prieka. Darbā daudz pienākumu un visu vajag paspēt.

VĒR­SIS

Daudz pienākumu mājās. Brīvdienās jāsarīko ģenerāltīrīšana, ja ir dārzs, tad jāizravē. Un arī dārza svētki vai draugu ballīte būs īsti reizē. Vispār būsi uz radošā viļņa, labprāt apmeklēsi kultūras pasākumus vai pats piedalīsies. Darbā viss ritēs ierastās sliedēs, vienīgi var nākties papildināt iemaņas, kaut ko iemācīties vai doties izzinošā komandējumā.

DVĪ­ŅI

Iespējams, nāksies kārtot darīšanas iestādēs, ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Tev piemīt labas oratora spējas, līdz ar to par pārliecināšanu nav jābažījas. Vienīgi nebūtu vēlams slēgt līgumus vai parakstīt dokumentus - tas atliekams uz vēlāku laiku. Brīvdienās prieku sagādās neliela ekskursija.

VĒ­ZIS

Pirmajā vietā finanšu tēma. Kaut arī mēdz teikt, ka par naudu laimi nopirkt nevar, tev šobrīd naudas lietas būs ļoti aktuālas. Pastāv iespējas labi nopelnīt, un zināsi arī, kur izdevīgi ieguldīt. Turklāt pateicīgs laiks, lai veidotu jaunus kontaktus. Kāda tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstis, taču attiecību jomā pēkšņus lēmumus pieņemt nevajag.

LAU­VA

Enerģija no tevis plūdīs kā no pārpilna kausa, labi sapratīsies ar cilvēkiem, un prātā nāks miljons jaunu noderīgu ideju. Būs arī emocijas - kur nu bez tām! Dzīvosi līdzi darbā notiekošajam, un atliks arī privātajai saskarsmei. Labi jutīsies kopā ar savu otro pusīti un gribēsi arī viņu iepriecināt ar ko pozitīvu. Zīmīgas nojausmas vai sapņi.

JAUNAVA

Sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni. Vasarā ir tik daudz interesantu brīvdabas pasākumu, kas jāapmeklē un jāizbauda. Vislabāk to darīt tuvu draugu kompānijā, kas sniegs divkāršu pozitīvisma lādiņu. Brīvajiem ļautiņiem kādā koncertā vai zaļumballē iespējama iepazīšanās. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs vai bankās.

SVA­RI

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Ja nevari tikt ar visu galā viens pats, tad aicini talkā radus un draugus. Kopā ātrāk un jautrāk. Turklāt darbīgā atmosfērā iespējams izrunāt arī kādus svarīgus jautājumus. Darbā daudz pienākumu un īpaša uzmanība jāpievērš juridiskām niansēm. Iespējami arī strīdi. Mēģini savaldīties un respektē citu viedokļus.

SKOR­PI­ONS

Aicinās citas zemes. Kāds sapņos par pasaules apceļojumu, ja ne gluži «astoņdesmit dienās apkārt zemeslodei», tad - tuvu tam. Kāds gribēs doties nedēļas nogales izbraucienā, bet vēl kādam ar svešām malām sasaistīsies sirdslietas. Ļoti aktuāla arī darba un karjeras tēma. Ja nekur nedodies, tad koncentrējies uz nopietniem mērķiem.

STRĒL­NIEKS

Sekmīgs laiks visdažādākajiem darbiem. Fortūna būs ar tevi, un, ja pieliksi kaut minimālus spēkus, tad paveiksi lielas lietas. Pastāv iespējas pavairot ienākumus un iepazīties ar nopietniem darījumu partneriem. Savu tiesu laika prasīs arī mājas pienākumi, taču viss ies no rokas un arī sīki darbiņi brīvdienās sagādās prieku.

ME­ŽĀ­ZIS

Profesionālajā jomā vēlams palūkoties pēc jaunām iespējām - mainīt darbu, uzņemties papildu pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam. Šobrīd tev ir daudz enerģijas un arī iespējas nostiprināt savu autoritāti. Cilvēkiem būs noderīgi tavi padomi, un arī pats zināsi, kā kurā situācijā rīkoties. Mājas dzīvē nemierīgi.

ŪDENS­VĪRS

Esi rūpīgs un uzcītīgs, centies darbā nepieļaut kļūdas, bet, ja gadās, - atzīsti un izlabo. Viegli nebūs, jo uz pleciem gulsies daudz pienākumu. Varbūt ir pienācis laiks runāt par algas pielikumu? Mēģināts nav zaudēts! Ja liekas, ka pietrūkst kādu iemaņu, tad ķeries pie mācībām. Ģimenē miers un saticība. Brīvdienās izdomājiet kādu jautru pasākumu.

ZI­VIS

Piesaki savu kandidatūru augstākam amatam, meklē prestižāku darbu vai pievērsies privātajam biznesam. Izaugsmes, sasniegumu un panākumu laiks. Taču raugies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts, un turi kārtībā naudas lietas. Brīvajiem ļaudīm sirsniņā var iekrist simpātiju dzirksts, kas aizdedz liesmas. Burvīgs laiks attiecību veidošanai.

Svarīgākais