Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 25. jūlijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. Saules un Mēness aptumsumu periods un pilnmēness ir aiz muguras, tagad varam uzelpot un nebīties no karmiskiem, liktenīgiem pavērsieniem vai satricinājumiem. Ļoti romantiskām un sirsnīgām noskaņām piemērota ir nedēļas nogale - 20. un 21.07. Tad Mēness atradīsies maigajā Zivju zodiaka zīmē. 22.-24.07. dienu fonu noteiks straujā Auna zīme - labs laiks neplānotiem randiņiem un aizraujošiem piedzīvojumiem. Savukārt ceturtdien, 25.07., Mēness Vērša zīmē aicinās nesteidzīgi baudīt dzīvi.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunajā darba nedēļā, 22.07. ap pusdienas laiku, Mēness nonāks Auna zodiaka zīmē, un tad trīs dienas var darboties ar ātri realizējamiem projektiem. Izdomāts, izdarīts un - ejam tālāk. Ceturtdien, 25.07., varat pievērsties darbiem, kam jānes labums ilgtermiņā. Tomēr jāatceras, ka Mēness atrodas dilstošā fāzē, un tas ir mazāk auglīgs laiks.

AUNS

Mīlestība pāri visam! Jūtu uzplūdā var gadīties arī pa kādam strīdiņam, bet bez tiem jau neiztiek neviens pāris - galvenais visu laikus noregulēt. Kopā ar otro pusīti jutīsies iedvesmots un kaldināsi nākotnes plānus, tostarp profesionālos vai biznesa. Piemērots laiks ienākumu pavairošanai, nepalaid garām iespējas. Ar tēriņiem gan uzmanīgi.

VĒR­SIS

Diez­gan emo­ci­onā­li uz­tver­si notikumus sev apkārt. Šā ie­mes­la dēļ va­ja­dzētu tu­rē­ties tā­lāk no nīgriem ļau­ti­ņiem. Ne­ļau­j, lai kāds bo­jā omu. Tā­pat arī vel­ti pie­nā­cī­gu lai­ku at­pū­tai. Vēl jo vai­rāk tā­pēc, ka dar­bā pie­nā­ku­mu netrūks. Uz taviem ple­ciem gul­sies at­bil­dī­ba, un ci­tiem būs ko pa­mā­cī­ties. Ir vērts mēr­ķēt aug­stāk pa kar­je­ras kāp­nēm.

DVĪ­ŅI

Sirds ilgosies pēc jauniem iespaidiem. Ņem atvaļinājumu un dodies ceļojumā, vēlams kruīzā. Jo vairāk izbaudīsi, jo vairāk enerģijas uzkrāsi. Kādam ceļošana var saistīties arī ar sirdslietām un ar jaunu draugu iegūšanu. Ja nedodies tālu, tad brīvdienās apceļo dzimto zemi. Darba pienākumos pēc tam vajadzēs mesties ar pilnu jaudu.

VĒ­ZIS

Sva­rī­ga dar­ba un kar­je­ras tē­ma. Tavs veikums tiks novērtēts, un tas motivēs jauniem sasniegumiem. Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un veidosi darījumu kontaktus. Izvērtē dažādas peļņas iespējas un neliec visu uz vienas kārts. Naudas lietās būs gan idejas, gan veiksme. Ja aicina piedalīties sabiedriskās aktivitātēs, piekrīti.

LAU­VA

Nav šaubu, ka esi gudrs, skaists un talantīgs. Pašam to nav jācenšas pierādīt, jo cilvēki ātri pamanīs tavus dotumus. Tādējādi iespējami arī izaugsmes, karjeras vai sadarbības piedāvājumi. Lai arī cik interesanti tie šķistu, pievērs uzmanību materiālajai pusei. Privātajā dzīvē svarīga savstarpēja sapratne un līdzīgs skatījums uz dzīvi.

JAUNAVA

Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem, remontētu un pārkārtotu. Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi pārējos. Taču arī darbs prasīs atdevi un iedvesmu. Vienlīdzīgi jāsadala uzmanība starp profesionālo un privāto dzīvi. Netici uz vārda visam, ko cilvēki runā, bet pārbaudi informāciju pats.

SVA­RI

Sabiedriski aktīvas dienas - neskaitāmas tikšanās un sarunas. Kādā brīdī no apkārtējās burzmas un kņadas jutīsies ļoti noguris. Saņemies, jo šis ir laiks, kad vari nostiprināt autoritāti, kā arī iegūt jaunu pieredzi. Brīvdienas velti mājas darbiem un apciemo tālākus radus. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā, iespējamas negaidītas atklāsmes.

SKOR­PI­ONS

Ļoti aktīvs un piepildīts periods. Patiešām lieliskas iespējas var pavērties karjerā vai biznesā - idejas, kontakti, lieli plāni. Tajā pašā laikā svarīgi notikumi paredzami arī privātajā jomā. Brīvajiem ļaudīm romantisku sapņu laiks, bet ģimenes cilvēkiem vēlme pēc iespējas vairāk būt kopā ar saviem mīļajiem, gādāt un rūpēties.

STRĒL­NIEKS

Kaut arī darba pilnas rokas, priekšplānā tomēr mājas dzīve. Taču visu, kas tur darāms, paveiksi ar prieku un vieglumu. Vari iegādāties saimniecībā noderīgas lietas un veikt dažādus pārkārtojumus. Finanšu jomā gaidāma veiksme, jaunas iespējas, izdevīgi piedāvājumi. Brīvajā laikā vislabāk atpūtīsies nelielā izbraucienā.

ME­ŽĀ­ZIS

Neļaujies pārāk apcerīgām pārdomām, jo dzīve ir skaistāka un krāsaināka, nekā tev šobrīd varbūt liekas. Un arī darbā var pavērties visnotaļ labas iespējas. Tikai neliec visu uz vienas kārts, labāk sadalīt uzmanību vairākiem projektiem. Tāpat arī nevajadzētu turēties strikti noliktos rāmjos, bet pieiet visam radoši, tad veiksme būs ar tevi.

ŪDENS­VĪRS

Gribēsi dot padomus un būt situāciju noteicējs. Dzīves pieredze un zināšanas tev ir, tāpēc ieteikumi noderēs ne vienam vien. Tikai atceries, ka nevajag «iet svešā baznīcā ar savu dziesmu grāmatu» - nesteidz pamācīt, ja tevi nelūdz, tā tikai var rasties saspringtas situācijas. Brīvo laiku pavadi ar mājiniekiem - interesanta domu apmaiņa un pozitīvisms.

ZI­VIS

Būsi atvērts dažādām jaunām zinībām, un svarīga kļūs izglītības tēma. Iespējama interese par garīgām, filozofiskām vai ezoteriskām jomām. Pievērsies mācībām neatkarīgi no vecuma un iepriekšējās izglītības. Jaunas zināšanas noderēs arī darbā - vari pretendēt uz augstāku amatu un labāku atalgojumu. Ļoti rosīgs periods.