Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 18. jūlijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. Tuvākajā laikā pret sirdslietām jāizturas atbildīgi. Kādam iespējama liktenīga tikšanās vai šķiršanās, jo patlaban ir periods, ko dēvē par starpaptumsumu koridoru. 2. jūlijā bija Saules, bet 17. jūlijā būs Mēness aptumsums. Daudz emociju. Nedēļas nogalē 12., 13. un 14. jūlijā valda Strēlnieka zīme, kam vairāk tīk draudzīgi kontakti, ne vētrainas kaislības. Jaunajā nedēļā - 15. un 16. jūlijā - dienu fonu nosaka Mēness atrašanās lietišķajā Mežāža zīmē, bet pēc tam gaisīgajā Ūdensvīrā. Attiecību jautājumus labāk nekustināt.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunus, vērienīgus projektus sākt nevajadzētu, tāpat jābūt uzmanīgiem ar dokumentiem un norunām. Nelabvēlīgā stāvoklī atrodas ar iepriekš minētajām tēmām saistītā planēta Merkurs un citi debesu spīdekļi. Taču dzīvi jau atlikt nevar. Jaunās darba nedēļas sākumā - 15. un 16. jūlijā - Mēness atradīsies Mežāzī, turklāt augošā fāzē. Šajās dienās varat kārtot lietišķus jautājumus, bet pārējās darbdienās - biznesa ideju ģenerēšanu.

AUNS

Svarīga mājas dzīve un attiecības ģimenē. Ja kaut kas nav pa prātam, runā ar saviem mīļajiem - centies izstāstīt, kā jūties, un izprast viņus. Kopējā domu apmaiņa radīs pozitīvu gaisotni. Svarīgās lietās vari paļauties uz labiem draugiem, savukārt uzmanīgam jābūt ar finansēm.

VĒR­SIS

Daudz iegūsi, ja paplašināsi garīgo apvārsni. Īpaši noderīgas būs lietišķās vai svešvalodu mācības. Baudījumu sniegs ceļošana vai saziņa ar radiem un draugiem svešatnē. Ja kaut kur doties, izdrukā biļetes papīra formātā un pārbaudi rezervācijas.

DVĪ­ŅI

Darbs prasīs iedvesmu, bet ir labas iespējas izcelties ar profesionalitāti un varbūt saņemt karjeras piedāvājumu. Tikai nepārstrādājies līdz spēku izsīkumam un sargies no stresa. Pārslodze un garīgā spriedze var radīt problēmas. Atceries, ka sevi jāmīl!

VĒ­ZIS

Interesantas idejas, var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Būsi viļņa virsotnē, pratīsi atstāt labu iespaidu un sekmīgi izveidosi noderīgas pazīšanās. Veiksme ir ar tevi. Pastāv iespējas palielināt ienākumus. Svarīga arī ģimenes tēma.

LAU­VA

Neizturies pavirši pret darba pienākumiem un neiesaisties intrigās vai strīdos. Svarīgi saglabāt neitrāli lietišķu pozīciju. Attiecībās ar līdzcilvēkiem vai mīļoto nekrāj sevī īgnumu vai neapmierinātību, vislabākais - no sirds izrunāties.

JAUNAVA

«Mans nams - mana pils!» - tāda būs viena no tavām svarīgākajām devīzēm. Sekmīgi saimnieciskie pasākumi. Jaunas pazīšanās izvērtē un katru labu cilvēku tūdaļ neuzskati par draugu. Nevajadzētu paļauties uz citu cilvēku solījumiem.

SVA­RI

Sirdslietas spēlēs nozīmīgu lomu. Iespējams, līdzšinējā attieksmē pret attiecībām kaut kas jāpārvērtē un jāizdara secinājumi. Ja par to domāsi, tad atbildes atnāks. Tas arī būs solis pretī īstai, patiesai mīlestībai. Darbā esi precīzs, nepieļauj kļūdas.

SKOR­PI­ONS

Pirmajā vietā mājas dzīve. Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem un kārtosi saimnieciskas dabas jautājumus. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs mīlestība un romantiskas sajūtas nesīs pus solīti virs zemes. Lietišķiem jautājumiem pieiesi mērķtiecīgi.

STRĒL­NIEKS

Jābūt prātīgam un apdomīgam. Neuzsāc projektus, kas nav izplānoti līdz vissmalkākajām detaļām, un darījumu partnerus izvēlies rūpīgi. Var gadīties, ka plāni ir lielāki nekā reālās iespējas. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem.

ME­ŽĀ­ZIS

Pasmaidi! Tad cilvēki tev smaidīs pretī un dzīve liksies krāsaināka. Darbi arīdzan labāk sokas, ja dari tos ar vieglumu. Attiecību jomā iespējami negaidīti pavērsieni, tāpēc svarīgus lēmumus atliec uz vēlāku laiku. Brīvdienās vēlams izbrauciens.

ŪDENS­VĪRS

Labi orientēsies cilvēku nolūkos un uztversi vissīkākās nianses, kas ieskanas intonācijās vai «starp rindiņām». Tas palīdzēs tikt skaidrībā ar samudžinātām situācijām. Labas idejas par peļņu, bet mājās jāgādā par saticību.

ZI­VIS

Emocijas un jūtu dzīve būs ļoti svarīga. Liktenis var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos - flirts, randiņi un romantiskas tikšanās. Gūsi no tā piepildījumu un garīgo pacēlumu. Taču uzmanies no nepārdomātas rīcības.