Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Kodoldrošība. Astroloģiskā skatījumā

© Reuters/Scanpix

Saskaņā ar astroloģijas teoriju saspringtas planētu kombinācijas kosmosā ietekmē procesus uz zemes, tostarp pastiprina dažādu avāriju un katastrofu riskus. Šī ir daļa no pētījuma, kurā analizēju pasaules traģiskāko kodolkatastrofu astroloģisko fonu.

Bieži vien astrologiem pārmet - jūs notikumus komentējat post factum, kāpēc neparedzējāt, nebrīdinājāt iepriekš? Te jāpaskaidro, ka astroloģijai nav nekāda sakara ar gaišredzību, astrologs nav ekstrasenss un nevar pateikt, kur un kas tieši notiks. Taču astrologi pārzina planētu spriedzes kombinācijas un spēj brīdināt, kurās jomās, kad jābūt apdomīgiem, uzmanīgiem un vairāk nekā citkārt jāpievērš uzmanība drošībai, kvalitātei u.c. Ar kodolenerģiju saistīts Urāns un Plūtons, un, ja objekta pamatakmens vai atklāšanas/palaišanas brīdis sakrīt ar laiku, kad minētie debesu spīdekļi veido spriedzes kombinācijas, tad dažādi riski palielinās. Pēc traģiskās avārijas Fukušimas AES veicu pētījumu, kurā aplūkoju lielāko un traģiskāko avāriju astroloģisko fonu.

Interesanti, ka veiktajā pētījumā parādās: gandrīz visos gadījumos iesaistītas planētas Urāns un Plūtons, kā ar tehniskais Marss un Saturns.

Fukušimas «kods»

Fukušimas 1. reaktora astroloģiskā karte tobrīd, kad tas nodots ekspluatācijā, rāda, ka starp abām minētajām planētām (Plūtonu un Urānu) ir saspringti aspekti, opozīcijas ar Sauli, plus Urānam vēl arī kvadrāts ar Marsu, kuram viena no tēmām - tehniskas, tehnoloģiskas problēmas. Tieši liktenīgās zemestrīces brīdī reaktoram tranzīta Urāns skāra Plūtona opozīciju, un gada ciklā ir gan Plūtona un Urāna kvadrāts, gan arī Plūtona un Saules kvadrāts (saspringta, problemātiska kombinācija). Un varētu teikt, ka zemestrīces brīdī acīmredzot spēcīgi nostrādāja Plūtona un Urāna kombinācija.

Fukušimas atomelektrostacijā pēc zemestrīces pilnībā sabojājās dzesēšanas sistēmas, kā dēļ notika reaktoru serdeņu kušana un radioaktīvo materiālu noplūšana vidē, izraisot pasaulē nopietnāko kodolkatastrofu kopš Černobiļas.

Pensilvānija un Annuška

Pensilvānijā 1978. gadā tehnisku defektu dēļ Three Mile Island reaktorā notika pamatīga radioaktīvo vielu noplūde. Pāris dienu laikā no tuvējās apkārtnes tika evakuēti 140 000 cilvēku. Astroloģiskajās kartēs redzams, ka atkal jau iesaistīts Urāns un Plūtons, tikai mazliet citādās kombinācijās.

Tas pats ar Majak reaktoru Annuška. Šis stāsts mums ir mazāk zināms, bet traģēdijas apmēri arī ir iespaidīgi.

Majak atomcentrs Dienvidurālos bija viens no primārajiem Padomju Savienības atomkompleksiem. kas atradās slēgtajā pilsētiņā Čeļabinska. Tur ražoja kodolieročiem nepieciešamos ķīmiskos savienojumus. Jāpiebilst, ka pilsētiņas nosaukums tolaik tika minēts tikai noslepenotās sarakstēs, tāpēc tavārija dažkārt tiek dēvēta par Kištimas avāriju (pēc tuvējās pilsētas nosaukuma).

1957. gadā vienā no tā atomglabātavām notika eksplozija (tās rezultātā atmosfērā nonāca aptuveni puse no to radioaktīvo atkritumu daudzuma, kāds radās pēc Černobiļas katastrofas). Radiācijai tika pakļautas 217 pilsētas un aptuveni 272 000 cilvēku. Masveida iedzīvotāju evakuācija sākās tikai divas trīs nedēļas pēc katastrofas, kad radioaktīvais mākonis vēja virzienā jau bija skāris līdz 350 km garu un ap 10 km platu joslu..

Černobiļas kombinācijas

Černobiļas AES objekta un katastrofas brīža astroloģiskajās kartēs arī saspringtās kombinācijās iesaistītas iepriekš minētās planētas. Pamatā AES ceturtā reaktora ekspluatācijā nodošanas brīža karte ir diezgan veiksmīga, tehniskas ķibeles gan caur Marsa saspringtām pozīcijām mazliet parādās, tomēr tās nav ļoti problemātiskas. Taču 1986. gada solārā jeb gada cikla kartē saspringtos aspektos iesaistās gan Marss, gan Saturns, gan Urāns. Savukārt katastrofas brīža tranzītu kartē Marss iet pār Plūtona kvadrātu. Visas iepriekš minētās kombinācijas iezīmē iespējamas tehniskas problēmas.

Astrokartēs 2013. un 2014. gadam arī parādījās saspringtas kombinācijas (ne tikai starp Plūtonu un Urānu, bet vēl arī citas). Un tad sabiedrību sasniedza satraucoša ziņa, ka iebrucis Černobiļas atomelektrostacijas jumts. Par laimi, incidentā neviens cilvēks necieta un radiācijas līmenis nepieauga.

***

UZMANĪBU!

Jūlijs - gada sarežģītākais mēnesis

• Jūlijs ir šā gada saspringtākais mēnesis. Vairāk nekā citkārt iespējama ķīvēšanās, dažādi pārpratumi, tehniskas ķibeles un zīmīgi notikumi.

• Šomēnes nevajadzētu uzsākt nozīmīgus projektus, kam paredzēta ilgtermiņa attīstība. Nav labi slēgt līgumus, iegādāties sadzīves tehniku vai auto. Ja plānots doties ceļojumā un to nav iespējams atlikt uz augustu, tad jāpārbauda visas rezervācijas un biļetes vajadzētu izdrukāt vecajā, labajā papīra formātā, nevis paļauties uz aplikācijām.

• Jūlijā sarežģīti retrogrādā stāvoklī atrodas piecas planētas, turklāt ir arī Saules un Mēness aptumsumi.