Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Jūlijā dzīvojam rāmi. Būs aptumsumi un negantas planētas

© Pixabay

Jūliju vajadzētu pavadīt rāmā solī, neplānojot svarīgus darbus un nerisinot sasāpējušus attiecību jautājumus. Šajā mēnesī būs Saules un Mēness aptumsums un veselas piecas planētas retrogrādā stāvoklī!

«Praktiskā Astroloģija» jau iepriekš gada apskatā vēstīja, ka jūlijs varētu būt šā gada sarežģītākais mēnesis. Protams, ne visiem un ne viss būs slikti - mūsu uzdevums nav biedēt lasītājus, bet brīdināt un aicināt būt modriem un apdomīgiem. Jo vairāk planētu spriedzes kombinācijās, jo lielāka iespējamība, ka var rasties sarežģījumi kādā dzīves jomā.

Tātad - 2. jūlijā Saules aptumsums ar maksimuma fāzi plkst. 22.23. Latvijā tas nav redzams, bet ietekme vienalga pastāv. Naktī no 16. uz 17. jūliju Mēness aptumsums. Latvijā redzams, un maksimuma fāze plkst. 00.31. Astroloģijas klasika - laiks starp aptumsumiem tiek dēvēts par karmisku, kurā iespējami neparasti vai liktenīgi notikumi. Atkal jau jāpiebilst: ne visiem un ne vienmēr. Bet, lai mierīgāk - šajā laikā nevajadzētu risināt attiecību jautājumus, it īpaši tad, ja tajos sakrājusies spriedze. Un šeit nav runa tikai par sirdslietām, tas attiecas arī uz radiem un draugiem. Savukārt, ja kādas sarežģītas attiecības nolemts izbeigt, tad šis ir visīstākais laiks.

No 8. jūlija planēta Merkurs ieņem retrogrādo stāvokli, tāpēc - ja esat plānojuši atvaļinājuma ceļojumu, tad dubultā jāpārbauda visas rezervācijas, un aviobiļetes vēlams izdrukāt papīra formātā, jo uz mobilajām aplikācijām retrogrādā Merkura laikā par visiem simt procentiem nevar paļauties. Ja vēl nekas nav plānots, tad ceļošanu labāk atlikt uz nākamajiem mēnešiem. Drošs paliek drošs!

Par retrogrādo planētu ietekmēm lietišķajā jomā plašāk lasiet šā žurnāla numura Kalendārā uzņēmējiem un saimniekotājiem sadaļā «Saimnieciskās aktivitātes jūlijā».