Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Egils Levits – pārmaiņu prezidents

© F64 Photo Agency

«Nevēlos nevienu biedēt, taču kopējā sociālā un pasaules karma norāda, ka gaidāmas ekonomiskās problēmas, bet Latvijā tas asi izpaudīsies kā divas problemātiskākās sfēras,» prognozējot tuvākā laika ekonomikas un politikas norises, saka vēdiskais astrologs JĀNIS RIEŽNIEKS.

Krīzes gaidās

Pirmā no problēmām: ekonomikā 2020. gadā gaidāms satricinājums, kas līdzi nesīs stingrākus regulējumus, valsts iejaukšanos cenu regulēšanā vai valsts dalību kārtējo uzņēmumu glābšanā. Paredzamas lielas problēmas ar kredītiem (Jupiters būs kopā ar Saturnu un Ketu no 5.11.2019. līdz 24.01.2020.). Otrā: sociālais konflikts starp divām lielām iedzīvotāju grupām, kas ilgst jau gadiem, sakarā ar ekonomiskajiem satricinājumiem ieņems savu asāko fāzi. Šīs divas grupas ir: tie, kas ir privatizējuši (ar privatizācija nav jāsaprot tikai dzīvokļu privatizācija), un tie, kas neko nav paspējuši privatizēt, jeb tie, kas dzimuši pēc 1975. gada.

Lielākais šī laika uzdevums būs apvienot cilvēkus, atrodot reālus ekonomiskos kompromisus un izvēloties prioritātes, lai mūsu ekonomika varētu izdzīvot un lai jaunā paaudze vispār noticētu, ka šeit ir nākotne. Šajā spriedzes laikā valsts «galva» būs jaunievēlētais prezidents Egils Levits. Viņš Latvijai ir «pārmaiņu prezidents». Kādas tās būs, ir atkarīgs no mūsu sastrādātās karmas un tā, cik skarbus lēmumus mēs mācēsim pieņemt.

Vecajai elitei jārēķinās ar pārmaiņām

Globalizators, centralizators, kontrolētājs - tā dažos vārdos varētu raksturot jaunievēlēto prezidentu. Tas nozīmē, ka vietējai vecajai elitei jārēķinās ar pārmaiņām, kas ilgi tiks plānotas, taču zibenīgi realizētas. Pirms prezidents iesaistīsies cīņā, viņš būs teju pārliecināts par savu uzvaru. Viņš filigrāni māk izmantot nodevējus mērķu sasniegšanā, taču pēdējiem šajā gadījumā jāatceras Cicerona vārdi: «Nodevējus ienīst pat tie, kas viņus izmanto.»

Īpaši pārmaiņas var skart valsts uzņēmumu vadītājus un tos, kas «apsaimnieko» naudas dalīšanu no ES. Izvērtējos apkārtējos cilvēkus kā «kadrus» valsts amatos - ļoti tiešs pats sev, bet ārpusē var spīdēt kā maija saulīte. Jā, izskats var būt maldinošs. Lielākie Valsts prezidenta uzdevumi atbilstoši horoskopam:

* Atgūt taisnīgumu, kura nav jeb - lielākā daļa cilvēku neredz tā izpausmes ikdienā.

* Reāls un secīgs attīstības plāns, kas balstīts uz reģioniem un to pilnvaru palielināšanu, lai var palīdzēt piesaistīt cilvēkus (jā, tas ir tieši pretējs viņa horoskopam un instinktīvajai uzvedībai, bet neviens jau neteica, ka būs viegli). Latvija strauji izmirst, un šo faktu vairs nevar slēpt.

* Kreditēšanas problēmu atrisinājums jeb lielais ekonomiskās krīzes pārvarēšanas plāns.

Prezidenta horoskopa detaļas

Kādas ir Egila Levija astro kombinācijas, un ko tās vēsta par viņa raksturu?

Mēness jeb Chandra Valsts prezidenta Egila Levita astroloģiskajā kartē atrodas Svaru zīmē - Vishakas nakshatrā. Viņam ir spēcīga tendence uz visu lietu izvērtēšanu, strukturizēšanu un nepieciešamību iedziļināties. Šī astroloģiskā kombinācija nosaka, ka dzīves lielākais uzdevums būs iemācīties veikt izvēli - starp instinktu un intelektu. Svaru zodiaka zīme ir vienīgā nedzīvā būtne no visām 12 zīmēm, kas norāda uz to, ka lēmumam būs jābūt maksimāli izsvērtam, izprastam un «vēsam». Lēmumu pieņemšanas procesu apgrūtina fakts, ka vadošā planēta Venera atrodas viena grāda robežās ar Merkuru un izveido kombināciju, ko sanskritā sauc Graha Yuddha. Papildus tam šī kombinācija atrodas 8. mājā no Mēness, kas tiešām nav tā labākā pozīcija patstāvīgiem lēmumiem.

Horoskopa labākās kombinācijas:

- Planēta Guru jeb Jupiters atrodas vislabākajā pozīcijā, kas dzīvē dod lielu zināšanu apjomu un veiksmi.

- Planēta Saturns atrodas vislabākajā pozīcijā, kas dzīvē nes labu karmu, sistēmisku dzīves pieeju, sakārtotību, maksimālu pragmatismu, aukstu aprēķinu un mērķtiecību.

- Planēta Venera atrodas Vērša zīmē un jūtas ļoti labi, kā mājās. Šī astroloģiskā kombinācija dod finanšu stabilitāti, vēlmi pēc luksusa lietām, vēlmi spīdēt slavas lauros un izbaudīt visu, ko dod dzīve. Ļoti labi jūtas sieviešu kolektīvā un prot ātri izveidot kontaktus, māk lutināt sievietes.

Horoskopa sarežģītās kombinācijas:

  • Saule jeb Surya atrodas savienojumā ar karmisko planētu Ketu, kas dod problēmas ar pašvērtējumu, kā minimums, līdz 36 gadiem. Vāja uzticēšanās cilvēkiem, kas noved pie centralizācijas un kontrolēšanas. Regulāri var nodarboties ar nebūtiskām lietām un atlikt vitāli svarīgos jautājumus. Ja pie šīs kombinācijas nepiesaista labus padomdevējus, tad no lieliem dzīves kritieniem neizdosies izvairīties.
  • Dzīves lielākais izaicinājums - lepnums.
  • Marss jeb Mangala atrodas savienojumā ar karmisko planētu Ketu. Šādi cilvēki apspiež emocijas un rīkojas kā «cilvēki vulkāni» - vienā brīdī sprāgst, un «dabū visi». Ļoti labi strādāt militārā sfērā, armijā, specdienestos, kas nodarbojas ar spiegošanu, vai arī šim cilvēkam ir liela ietekme šajos jautājumos. Ja šādi cilvēki atklāti draud vai brīdina, tad varat neuztraukties, taču, ja klusē, tad jāgatavojas «sitienam». Ir iespēja tikt pie ļoti slepeniem, ietekmīgiem, gudriem un grūti atšifrējamiem ienaidniekiem, kam tīk darboties aizsegā, izmantojot citus savu mērķu sasniegšanā. Tā teikt - cīņa turpinās arī šajā dzīvē un ir tāds kā sveiciens no iepriekšējās dzīves. Šī kombinācija horoskopā ir īpaši spēcīga.
  • Merkurs jeb Karo atrodas viena grāda robežās ar vadošo planētu Veneru, kas dod lielu nervus sasprindzinājumu.

Šīs dzīves lielākais uzdevums: karmiskā planēta Rahu atrodas Strēlnieka zīmē un Moola nakshatrā, kas norāda uz to, ka reinkarnāciju ciklā ir pienācis «jauns cikls» jeb no Karotāja un Valstsvīra (Kshatrija), kas ir valsts pārvaldes trešais līmenis, jākļūst par Viedo jeb Braminu, ko citi vēl dēvē par filosofiem, šamaņiem, druīdiem jeb tiem, kuru dzīves uzdevums ir paredzēt tautas likteni 120 gadus uz priekšu (kā minimums, uz četrām paaudzēm). Lai to precīzāk izprastu, der izlasīt Platona darbu «Valsts». Moola Nakshatra simbolizē sakni un vienlaikus arī skorpiona dzelksni, kas indē mūsu ikdienas dzīvi. Grieķu mitoloģijā šī izaugsme ir parādīta ar Persija mītu - kā viņš pēc skorpiona uzvarēšanas stājās pretī Gorgonai un pēc Janusa principa un ar spoguļa palīdzību viņu uzveica - nocērtot galvu.