Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 27. jūnijam

© F64 Photo Agency

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. Piektdien, 20.06., dienu fonu noteiks Mēness atrašanās Ūdensvīra zodiaka zīmē. Draudzība un komunikācija ar domubiedriem, bet ne vairāk. Savukārt uz romantikas stīgas varat noskaņoties, sākot no 22.06. vakara līdz par otrdienas, 25.06., rītam. Zivju zīme ietekmēs Jāņu laiku, un papardes zieda meklēšana daudziem sagādās prieku. Varbūt sekos turpinājums... Jo kaislīgiem randiņiem piemērots 25. un 26. datums, kad Mēness Auna zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. Līgo svētku nojausmas jau jūtamas, bet, ja nepieciešama «prāta vētra» jaunu projektu plānošanai, tad 21.06. tam būs piemērots laiks. Mēness Ūdensvīrā ļauj atrasties uz vienotas idejiskās stīgas. Pēc svētkiem - 25. un 26.06. - laiks ātri paveicamiem darbiem, bet jāuzmanās no strīdiem darba kolektīvā.

AUNS

Līgo vakars brīvajiem ļaudīm sola iepazīšanos, kas dzīvē ienesīs jaunas krāsas. Taču esi apdomīgs un nesteidzini notikumus, tad viss izdosies. Pāriem svētku laikā iespējas atklāt otrā cilvēkā vēl nebijušas rakstura šķautnes un atkal iemīlēties kā pirmo reizi. Pēc Jāņu lustēm darba būs pilnas rokas un kādam var pavērties jaunas karjeras iespējas.

VĒR­SIS

Daudz emociju un neliels stresiņš. Ja aizvadītā darba nedēļa bijusi saspringta, tad ir īstais laiks, lai svētkos atpūstos. Nepaliec mājās, bet dodies kopā ar ģimeni vai mīļiem draugiem uz kādu izklaides pasākumu - brīvdabas teātra izrādi vai zaļumballi. Ja nākamajā nedēļā plānotas kādas oficiālas darīšanas iestādēs, labi sagatavojies.

DVĪ­ŅI

Iestājies tāds kā pārdomu laiks. Ne visai gribēsies iesaistīties jautrās Līgo svētku aktivitātēs. Drīzāk - mierīgi atpūsties un sakārtot domas. Dari tā, jo ne jau vienmēr obligāti jālec pāri ugunskuram, jādzied un jābauda alus. Nākamā nedēļa nāks ar nopietniem pienākumiem. Var aktualizēties finanšu tēma un rasties jaunas iespējas nopelnīt.

VĒ­ZIS

Personības izaugsmes laiks. Gribēsi sasniegt jaunas virsotnes. Pēc principa «augstāk, tālāk, vairāk». Svētku lustes paliks otrajā plānā. Arī brīvdienās domas kavēsies pie jauniem biznesa projektiem vai jaunām iespējām darba frontē. Nepaļaujies uz citu solījumiem, bet svarīgās lietās kontrolē visu pats. Sirdslietās pārdomu laiks.

LAU­VA

Kaut arī liekas, ka visu zini par citiem labāk, neignorē līdzcilvēku viedokli. Prasme sadarboties noderēs, lai atrisinātu aktuālus jautājumus darbā, biznesā, kā arī privātajā dzīvē. Sirdslietās jāieklausās otrās pusītes viedoklī un tas jārespektē. Pretējā gadījumā var rasties konflikts. Svētkus svini klusi un mierīgi kopā ar tuviem, mīļiem cilvēkiem.

JAUNAVA

Atver sirdi mīlestībai! Ja šobrīd esi viens, saulgriežu laiks dāvās kaislības un mīlestību, kas uzplauks kā brīnišķīgs zieds. Varbūt - papardēs... Pāriem iespējas attiecībās piešķirt jaunu elpu. Jaunā darba nedēļa solās būt visai nemierīga. Nepaļaujies uz citiem un neuzņemies papildu pienākumus, iekams nav panākta vienošanās par atalgojumu.

SVA­RI

Nedēļas nogali vēlams pavadīt mājās. Sarīko Jāņu svinēšanu mājās kopā ar ģimeni un tuviem draugiem. Un - neaizmirsti visu kārtīgi sakopt, lai jāņubērni neaplīgo. Sekmīgs laiks dažādiem saimniecības darbiem. Pēc svētkiem būs daudz pienākumu darbā. Labs laiks, lai pieteiktu sevi augstākam amatam, taču uzklausi kolēģu viedokli.

SKOR­PI­ONS

Tāda sajūta, ka ceļš zem kājām... Vēlme skatīt tālas zemes, izbaudīt jaunas sajūtas, kopā ar mīļoto skatīties saulrietu okeānā. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies pretī jauniem apvāršņiem. Ja nekur nebrauc, tad vismaz Līgo svētkus nosvini pie dabas. Darba dienas samērā nemierīgas, un jāraugās, lai padarītais tiek adekvāti atalgots.

STRĒL­NIEKS

Jāsargās pārvērtēt spēkus un pārāk paļauties uz veiksmi. Tā būs ar tevi, ja rīkosies apdomīgi un uzklausīsi kolēģu un tuvinieku viedokļus. It īpaši vērtējošs esi, ja plānots liels pirkums vai kredītsaistību uzņemšanās. Svētkus svini rāmi, jo pēc tam darba būs pilnas rokas. Diezgan emocionāli dzīvosi līdzi saviem biznesa projektiem.

ME­ŽĀ­ZIS

Nekādi neilgosies pēc līgotāju pulkiem vai publiskiem izklaides pasākumiem, tāpēc atzīmē svētkus klusi, šaurā lokā. Jāņuguns un saviesīgas sarunas satuvinās un ļaus izbaudīt kopības sajūtu. Sirdī romantiskas vēsmas, kam nav iespējams pretoties. Pēc svētkiem, atgriežoties darbā, ies diezgan nemierīgi.

ŪDENS­VĪRS

Lai godam sagatavotos svētkiem, centīsies visu sakārtot un izdaiļot. Dalies pienākumos ar citiem mājiniekiem, pretējā gadījumā jutīsies pa­gu­ris no zāles pļaušanas, ugunskura ierīkošanas, siera siešanas un pīrāgu cepšanas. Līgo vakarā par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Pēc svētkiem - daudz pienākumu darbā, kā arī aktuāli finanšu jautājumi.

ZI­VIS

Daudz kustību, notikumu un kontaktu, ātri atradīsi ar cilvēkiem kopīgu valodu. Svētkus vari svinēt, apmeklējot kādu plašāku pasākumu - brīvdabas izrādi, koncertu vai zaļumballi. Būsi uzmanības centrā. Bet, kad jāņuguns būs izdegusi, vajadzēs atgriezties pie ikdienas pienākumiem. Piemērots laiks lietišķu jautājumu kārtošanai.