Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA. Mēneša jubilārs - Dvīņi

© Publicitātes foto

Viņi vienmēr traucas steidzīgā gaitā, uz brīdi apstājas, patērzē, ievāc informāciju un atkal steidz tālāk, lai klāstītu un realizētu savas neskaitāmās idejas. Tie ir Dvīņi, patiesībā divi, dubultnieki, kuri savijas un pašķiras, radot mūžīgās mainības noskaņu.

Dvīņi ir izteikti darīšanu cilvēki. Varbūt ne vienmēr šai rosībai ir gaidītā atdeve (enerģija un ņemšanās var arī aizplūst neauglīgā tukšgaitā), bet bez tās nu nekādi. Dvīņu darbīgums patiešām ir fascinējošs. Tāpat kā viņu spējas izveidot kontaktus un komunicēt. Labs piemērs tam ir Latvijas žurnālistikas un sabiedrisko attiecību jomas - šajās sfērās sekmīgi darbojas ļoti daudz Dvīņu. Kurš gan pratīs izteikties elegantāk nekā viņi? Ar asu skatu ieraudzīt, prast uzzināt un pavēstīt citiem. Brīnišķīgas profesijas, lai šos talantus izpaustu viskrāšņākajā veidā.

Dvīņiem kā Gaisa stihijas zīmei ir raksturīgs vieglums, bet tajā pašā laikā arī nepastāvība - intereses mainās, nodarbošanās arī, draugu un paziņu loks nemitīgi paplašinās. Turklāt cilvēki labprāt uzturas viņu sabiedrībā, jo viņi ir labi sarunu biedri, kuros bieži vien bauda klausīties. Taču starp piesātinātu stāstījumu un pļāpāšanu robeža var būt ļoti trausla un plāna.

Dvīņi ir kustīgi gan garīgi, gan fiziski. Viņi izjūt nepieciešamību pārvietoties. Vienveidība, garlaicība, rutīna un uzturēšanās vienā vietā Dvīņu personībai var būt pat traumējoša. Ja cilvēks pēkšņi būtu spiests pilnu darba dienu, galvu nepaceļot, strādāt šaurās pagrabtelpās pie konveijera, tā viņam būtu liela nelaime, Dvīnis vienkārši nonīktu - gan garīgi, gan fiziski.

Tomēr neatkarīgi no interešu maiņām un kustīguma nevajag Dvīņus novērtēt kā nenopietnas personas. Darbā viņi spēj sevi parādīt visnotaļ pozitīvi, daudz paspēt, izpelnīties atzinību, saņemt paaugstinājumu un būt veiksmīgi vadītāji - darbīgi, izdomas bagāti, gatavi arvien jauniem izaicinājumiem. Birojs, kuru vada Dvīnis, nekad nebūs zirnekļu tīkliem aizaudzis un ieslīdzis rutīnā. Priekšnieks interesēsies par visu, kas viņa paspārnē notiek, varbūt pat par savu darbinieku privātām lietām. Taču no zinātkāres līdz ziņkārībai ir tikai viens solis, un Dvīņi to dažkārt var arī nejust.

Negatīvā variantā Dvīņi diemžēl mēdz arī būt cilvēki, uz kuriem tā īsti nevar paļauties. Labas gribas mudināti, sasolīs jebko, bet ar pildīšanu neveiksies. Ja šāda tipa Dvīņi saka: «Vakarā piezvanīšu,» tad ziniet, ka tas var būt nākamais, aiznākamais vai vēl kāds cits, nenoteikts vakars. Dažkārt solīšanu vairāk nekā iespējams izpildīt papildinās vēl arī ar puspatiesību un iedomātu patiesību teikšanu, bet ne ļaunos nolūkos. Dvīņi nav negantnieki, vienkārši, kā jau teicu - viņi ir divi, un tad nu reizumis var sajukt, kurš runājis pa īstam un kurš ko ir teicis. Varbūt lielais stāstnieks barons Minhauzens arī bija dzimis Dvīņu zīmē?

Būtiska tēma Dvīņu dzīvē ir mācības un garīgo apvāršņu paplašināšana. Kā ikdienā, darbā vai sadzīvē viņi smeļas informāciju no apkārtējās vides, tikpat sekmīgi viņiem sokas studijās un pētniecības darbos. (Ja vien pietiek pacietības.) Tā ir intelektuāļu zodiaka zīme.

Kā jau radošas un novatoriskas personības Dvīņi arī mīlas jomā necieš rutīnu un garlaicību.