Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 20. jūnijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale aizritēs maigajā un romantiku sološajā Zivju zodiaka zīmē, kurā šajā laikā «dzīvosies» Mēnestiņš. Taču uzmanīgi - 13. jūnijā, jo būs bijis pilnmēness, un tā ietekme, iespējams, vēl joprojām jūtama. Prātīgi ar izteiktiem vārdiem un garastāvokļa maiņām. 17. un 18. jūnijā Auna zīmes noskaņas mudinās uz sirdslietu piedzīvojumiem un avantūrām, bet nedēļas vidū Vērša zīmes ietekmē vienkārši jābauda dzīve.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunā nedēļa iesāksies dinamiski - var ķerties pie ātri paveicamiem projektiem un enerģijas uzplūdā daudz paveikt. Taču, ja nepieciešams realizēt kādus ilgtermiņa pasākumus, tad šādiem darbiem piemērotāks 12. un 13. jūnijs, kad palīdzīgu roku un aizgādību sniegs Mēness Vēža zodiaka zīmē.

AUNS

Romantiskas noskaņas, ilgas pēc kā skaista, kas sirdij liek notrīsēt brīnuma nojausmās. Ļaujies dzīves plūdumam un neiespringsti par lietām, ko nevari ietekmēt. Parasti viss kaut kā nokārtojas - ar vai bez mūsu līdzdalības. Burvīgs laiks, lai ļautos mīlestībai un atrisinātu sirdslietu jautājumus, ja tajos kas sapiņķerējies. Rīkojies apdomīgi ar finansēm.

VĒR­SIS

Var aktualizēties ārzemju tēma. Jā, protams - ir vasara, un daudzi plāno ceļojumus. Bet ne tikai. Iespējams, ka tiek piedāvāts kāds sadarbības vai biznesa projekts, vai jādodas komandējumā. Kādam ar ārzemēm var sasaistīties arī sirdslietas. Taču, lai ko tu šobrīd darītu, atceries, ka sevi jāmīl. Nedrīkst ļauties stresam, un brīvdienās labi jāatpūšas.

DVĪ­ŅI

Mīlestība ielīksmos un sildīs sirdi, taču viss varbūt nebūs tik gludi, kā tu vēlētos. Tad pirmais jautājums jāuzdod sev pašam - ko dari vai nedari, lai attiecībās valdītu harmonija? Brīvdienās kopā ar mīļoto vai draugiem dodies ekskursijā vai pie dabas. Jauni iespaidi sniegs enerģiju nākamajai nedēļai. Var nākties kārtot lietišķus vai juridiskus jautājumus.

VĒ­ZIS

Tu esi čakls un apzinīgs cilvēks, bet kādreiz no trakā darba skrējiena vajag arī atpūsties. Tuvojas saulgriežu laiks, kas atmodina mīļas un sirsnīgas sajūtas, vēlmi būt tuvāk sev un dabai. Ideāli būtu, ja varētu izkārtot vairākas brīvdienas un baudīt vasaru. Ja ne, tad koncentrējies uz peļņu. Var gadīties, ka galvā rodas tādas biznesa idejas, par kurām atliek tikai brīnīties. Un - pievērs uzmanību izdevīgumam.

LAU­VA

Daudz enerģijas, vēlme rosīties un veidot jaunus kontaktus. Labi sapratīsies ar cilvēkiem un pratīsi ar savām idejām aizraut, taču vajadzētu uzklausīt arī citu viedokļus. Ja savu patiesību uzskatīsi par vienīgo pareizo, iespējama apdedzināšanās. Sabiedrībā un draugu lokā būsi mīlēts un gaidīts, tikai nejauc draudzību ar naudas lietām.

JAUNAVA

Darbarūķiem pienākumu allaž pilnas rokas. Raugies, lai tev nemēģina uzkraut vairāk pienākumu nekā darba līgumā vai, mutiski vienojoties, nolemts. Ja kaut ko papildus uzņemies, tad runā arī par adekvātu samaksu. Brīvdienās vēlams mierīgi atpūsties, pabūt vienatnē, sakārtot domas. Ballītēs un tusiņos tikai velti izniekosi laiku.

SVA­RI

Dienas ritēs diezgan nemierīgi un stresaini, jo darbā nāksies risināt visdažādākos jautājumus, bet iekšējās šaubas urdīs par lēmumu pareizību. Galvenais - neko nedari steigā un apspriedies ar kolēģiem. Brīvdienās vēlams kaut kur iziet, doties uz randiņu, veltīt laiku mīļotajam un mīlestībai. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SKOR­PI­ONS

Pēkšņi atklāsi, ka profesionālo pienākumu gūzmā esi atstājis novārtā mājas saimniecību. Tad nu brīvdienas ir īstais laiks, lai paveiktu to, kas iekrājies. Ja kaut ko gatavojies iegādāties, rūpīgi izpēti cenas, lai nesanāk pārtērēties. Jaunā nedēļa rosīga. Iespējams, jauns karjeras vai biznesa piedāvājums. Sirdslietās mīļas, bet domīgas noskaņas.

STRĒL­NIEKS

Īstais laiks atvaļinājuma ceļojumam, brīvdienu ekskursijai, komandējumam vai braucienam pie radiem un draugiem svešatnē. Ierastā ritma un vides nomaiņa palīdzēs uz pierasto paraudzīties no pavisam cita skatpunkta. Esi apdomīgs naudas lietās, labāk iekrāt, nevis tērēt. Svarīga arī sirdslietu tēma. Ilgas pēc romantikas.

ME­ŽĀ­ZIS

Pirmajā vietā finanšu, darba vai biznesa tēma. Pastāv iespējas pavairot ienākumus, un tu daudz domāsi, ko un kā darīt, lai nākotnē nopelnītu vairāk. Vēlams orientēties uz projektiem, kas dod labumu ilgtermiņā. Tajā pašā laikā nedrīkst atstāt novārtā sirdslietas. Mīļotajam cilvēkam var šķist, ka tu viņam velti pārāk maz uzmanības.

ŪDENS­VĪRS

Sajutīsi enerģiju un vēlmi darboties. Prātā rosīsies domas: «Ko es daru? Kurp virzos? Ko dzīvē vajadzētu mainīt?» Tādi nopietni un eksistenciāli jautājumi. Šādos periodos vēlams sākt mācības vai doties ceļojumā, lai paplašinātu apvāršņus. Tad arī dzimst jaunas idejas. Mājās jāgādā par saticību un nevajadzētu plānot lielus saimniecības darbus.

ZI­VIS

Kamēr citi jau bauda vasaru, tev darāmā pilnas rokas. Jāpaspēj paveikt vairākus darbus un atrasties vairākās vietās vienlaikus. Turklāt daudzi cilvēki gribēs dzirdēt tavu viedokli, kā arī pasūdzēties par savām problēmām. Vismaz brīvdienās atvelc elpu. Vēlams pabūt vienatnē, doties garākā pastaigā gar jūru vai vienkārši nedarīt neko.