Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 13. jūnijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. 7. un 8. jūnijs var nest kaislības un bangojošas emocijas, jo Mēness, kas ietekmē dienu fonu, atrodas Lauvas zodiaka zīmē. Ziedi un šampanietis tik ļoti piestāv šīm dienām. Pēc tam kaislības un romantika vairāk virmos atkal nākamās nedēļas otrajā pusē Skorpiona zīmes ietekmē, bet 9. un 10. jūnijā jāsargās no nepamatotas citu cilvēku kritizēšanas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunu darbu uzsākšanai vispiemērotākais ir 10. jūnijs. Tad valda Jaunavas zodiaka zīme un lietišķas noskaņas. Var plānot, analizēt rezultātus, risināt lietvedības jautājumus. 11. un 12. jūnijs paies Svaru zīmes ietekmē - var kārtot juridiskus jautājumus, 13. jūnijā savukārt būs Skorpiona ietekme - laba diena finanšu tēmai, darīšanām bankās, tālejošiem biznesa plāniem.

AUNS

Svarīgi gādāt par saticību attiecībās ar līdzcilvēkiem un neko nedarīt satraukumā vai emociju iespaidā. Ja gribi strīdēties vai apcirsties uz papēža, tad vispirms mierīgi ievelc elpu. Burvīgs laiks, lai kopā ar mīļoto cilvēku iekārtotu savu ģimenes ligzdiņu. Zini, ka savējie ir spēks un atbalsts. Daudz pozitīvisma no kopā būšanas.

VĒR­SIS

Brīvdienas vēlams pavadīt ar ģimeni, mierīgi atpūsties un no sirds izrunāties par lietām, kas svarīgas. Vari arī ieplānot nelielu izbraucienu, pikniku pie dabas vai ekskursiju. Sekmīga sadarbība ar ārzemēm arī lietišķajā jomā. Vispār - labi sapratīsies ar cilvēkiem un viegli izveidosi noderīgus sabiedriskos kontaktus.

DVĪ­ŅI

Svarīgos jautājumos paļaujies vairāk uz saviem spēkiem, nevis citu solījumiem. Darbā panākumi un iespējas pavairot ienākumus, kā arī sekmes lietišķās darīšanās. Mājās var nākties risināt pedagoģiskus jautājumus. Nedrīkst to darīt, diktējot noteikumus un cērtot dūri galdā. Tikai miermīlīgas sarunas dos rezultātu.

VĒ­ZIS

Būs idejas, viegli veidosi kontaktus, dzīve griezīs virpuļus, un tu atradīsies notikumu centrā. Darbā iespējas izcelties un pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču viss nāks tikai ar nopietnu darbu. Brīvajā laikā atpūties, pavadi brīdi vienatnē un ieklausies sevī. Ja iespējams, dodies nelielā ceļojumā, tas ļaus uz notikumiem palūkoties distancēti.

LAU­VA

Paredzami sabiedriski un saviesīgi pasākumi, kā arī tikšanās ar draugiem. Iespējams, satiksi ietekmīgus un interesantus cilvēkus un izveidosi noderīgus kontaktus. Darbā tev uzticēs atbildīgus pienākumus, bet raugies, lai atalgojums ir adekvāts. Ja ar situāciju neesi mierā, tad vajag lūkoties pēc jaunām iespējām. Tu vari, tev izdosies!

JAUNAVA

Svarīga attiecību tēma. Mīlestība sildīs sirdi, tomēr ne viss būs pa prātam. Nevajadzētu brīvo laiku pavadīt ar otro pusīti četrās sienās, bet kaut kur aizbraukt vai aiziet uz pasākumu. Tas ļaus izrauties no rutīnas un dos iespaidus, kas satuvina. Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

SVA­RI

Svarīga finanšu tēma - rēķināsi ienākumus un izdevumus un domāsi, kur un kā varētu nopelnīt vairāk. Šajā sakarā prātā var iešauties visnotaļ interesantas un realizējamas idejas. Ja uz taviem pleciem gulst liela darba slodze, tad brīvdienās kārtīgi jāatpūšas. Vislabāk - mierīgā atmosfērā, palēnām rosoties mājas saimniecībā.

SKOR­PI­ONS

Darbā ies nemierīgi. Neiesaisties strīdos ar kolēģiem un turies tālāk no intrigām. Vēlams mērķēt augstāk, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai paplašināt darbošanos. Tajā pašā laikā nedrīkst aizmirst par savām interesēm un atstāt novārtā privāto dzīvi - atsvaidzini attiecības ar mīļu pasākumu un sargies no greizsirdības izpausmēm.

STRĒL­NIEKS

Raugies, lai tavs veikums darbā tiek atbilstoši novērtēts. Neuzņemies kaut ko tāpat vien - tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks. Pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, tad ķeries pie mācībām. Nezināt nav kauns, kauns ir negribēt zināt. Labs periods finanšu tēmai, iespējas palielināt ienākumus, bet nevajag aizņemties.

ME­ŽĀ­ZIS

Daudz domāsi, ko patiesībā vēlies no dzīves. Radīsies interese uzzināt ko jaunu, paplašināt redzesloku vai doties tālākā ceļojumā. Prāts un intelekts augstā līmenī, pieņemsi pareizos lēmumus un būsi padomdevējs arī citiem. Šis ir laiks, kad vari nostiprināt esošās attiecības vai veidot jaunas. Galvenais, lai būtu abpusēji nopietni un tālejoši nolūki.

ŪDENS­VĪRS

Sekmīgs laiks lietišķām darīšanām, biznesam un kontaktu veidošanai. Tomēr nāksies rēķināt, kā līdzsvarot ienākumus un izdevumus. Meklē jaunas iespējas, kas ļautu labi nopelnīt. Brīvo laiku labprāt pavadīsi mājās, ģimeniskā atmosfērā. Brīvajiem cilvēkiem kāda tikšanās var izrādīties nozīmīga turpmākajā dzīvē.

ZI­VIS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes. Iespējams, tevi aicinās piedalīties pasākumos, prezentācijās vai iesaistīties labdarībā. Tāpat arī var nākties uzņemties kādus sabiedriskos pienākumus darba kolektīva labā. Caur šīm aktivitātēm gūsi daudz pozitīvu emociju. Piemērots laiks redzesloka paplašināšanai un mācībām. Svarīgs izziņas process.