Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

Cik kat­ras zo­di­aka zī­mes pār­stāv­ju ne­pie­cie­šams, lai ie­skrū­vē­tu spul­dzī­ti?

© Pixabay

Uzzini, cik kat­ras zo­di­aka zī­mes pār­stāv­ju ne­pie­cie­šams, lai ie­skrū­vē­tu elek­tris­ko spul­dzī­ti.

AUNS - viens, ta­ču la­bāk ta­jā brī­dī no vi­ņa tu­rē­ties pa ga­ba­lu.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: var sa­ga­ta­vot ve­se­lu kas­ti ar spul­dzī­tēm, jo pēc tam, kad viņš būs sa­strī­dē­jies ar tiem, kas pa­tā­lāk, gri­bēs at­kal un at­kal pie­rā­dīt, ka da­ra to la­bāk par vis­iem.

VĒR­SIS - viens. Pre­cī­zāk - vie­na. Bet ti­kai tad, kad vi­ņa būs sa­ga­ta­vo­ju­sies un la­bā no­ska­ņo­ju­mā.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: uz­ma­nie­ties, lai Vēr­sis «ne­tī­šām» ne­pie­vie­no spul­dzī­ti sa­vām saim­nie­cī­bā no­de­rī­ga­jām lie­tām. Vai arī pie­so­liet vi­ņam par dar­bu gar­šī­gu ce­pe­ti ar sar­kan­vī­nu un se­vi jau­kas kom­pā­ni­jas sta­tu­sā.

DVĪ­ŅI - hmm. Di­vi.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: ja ne­vē­la­ties dzir­dēt ga­ru lek­ci­ju par elek­trī­bas at­klā­ša­nu un in­te­re­san­tā­ka­jiem no­ti­ku­miem ar «kai­mi­ņu, kurš reiz mē­ģi­nā­ja spul­dzī­ti...», la­bāk aiziet uz ot­ru is­ta­bu. Pro­tams, Dvī­ņi jums se­kos ar spul­dzī­ti ro­kās. Un ar vi­su stās­tā­mo.

VĒ­ZIS - viens. Ti­kai pēc tam, kad viņš būs kon­sul­tē­jies ar sa­vu te­ra­pei­tu.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: at­ņe­miet tāl­ru­ni, ci­tā­di pie jaun­as spul­dzī­tes ne­tik­siet, jo Vē­zis ap­zva­nīs vi­sus, lai pa­zi­ņo­tu par to, ka do­das bīs­ta­mā mi­si­jā. Ap­gā­dā­jiet Vē­zi ar dez­in­fi­cē­jo­šām sal­ve­tēm un vis­maz trim, kas tur ta­bu­re­ti un ap­gal­vo, ka, krī­tot uz pa­klā­ja, sma­dze­ņu sa­tri­ci­nā­ju­mu viņš ne­da­būs. Bal­dri­āna pi­lie­ni pirms tam ne­kai­tēs.

LAU­VA - viens, ta­ču ti­kai ar pa­va­do­šo ko­ri, kas vi­ņam dzie­dās «Ale­lu­ja».
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: ne­ļau­jie­ties sev aiz­mur­rāt ausis... un ne ti­kai. Ne­pa­ies ne mir­klis, kad jūs at­tap­sie­ties ar spul­dzī­ti ro­kās ta­bu­re­tes ga­lā, bet Lau­va lais­ki gul­šņās uz dī­vā­na un pie­pra­sīs kom­pli­men­tus par tik­ko no­ti­ku­šo mī­las ro­ta­ļu, par va­kar­die­nas dā­va­nu, par rīt­die­nas bro­kas­tīm, un vis­pār - viņš ir pats la­bā­kais.

JAU­NA­VA - vis­maz četr­as. Vie­na, lai iz­skrū­vē­tu ve­co spul­dzī­ti, ot­ra - lai pār­bau­dī­tu va­dus, tre­šā - lai ie­skrū­vē­tu jaun­o spul­dzī­ti, ce­tur­tā - lai bei­gās no­vāk­tu dra­zas.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: sa­ga­ta­vo­jiet da­žā­dus mēr­in­stru­men­tus, stel­lat­slē­gas, skrūv­grie­žus un gal­ve­nais - rūp­nī­cas in­struk­ci­ju. To Jau­na­va la­sīs arī ska­ļi. Ska­ļi un skaid­ri.

SVA­RI - vis­drī­zāk, di­vi: vie­ni, lai to iz­da­rī­tu, ot­ri - lai ne­da­rī­tu.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: ga­ta­vo­jie­ties, tas būs il­gi. Ie­spē­jams, Sva­ri no sā­ku­ma sa­pu­cē­sies. Tad iz­dzers glā­zi vī­na (vai var­būt alu vai li­mo­nā­di - to vi­ņi iz­lems pēc il­gām pār­do­mām). Tad pa­zau­dēs spul­dzī­ti, bet, kad at­ra­dīs, šau­bī­sies, vai tā ir īs­tā, vai de­rēs un vis­pār - kā­da jē­ga skrū­vēt jaun­u spul­dzi, ja lam­pas aba­žūrs ne­pie­stāv ta­pe­tēm.

SKOR­PI­ONS - ne­viens. Vi­ņam arī tum­sā la­bi.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: esiet rā­mi un klu­si. Īpa­ši iz­vai­rie­ties iz­teikt in­dī­gas pie­zī­mes. Skor­pi­ons spul­dzī­ti var arī ne­ie­skrū­vēt... Vis­maz ne pat­ro­nā.

STRĒL­NIEKS - viens. Un vis­as pā­rē­jās zo­di­aka zī­mes, lai riņ­ķo­tu vi­ņam ap­kārt.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: rē­ķi­nie­ties, ka jaun­ās spul­dzī­tes «ap­maz­gā­ša­na» var ie­vil­kties uz die­nām trim un vi­sai lie­lā un jaut­rā kom­pā­ni­jā.

ME­ŽĀ­ZIS - viens, bet ti­kai ar no­tei­ku­mu, ka tā ir vi­ņa ide­ja.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: ne­pie­vēr­siet uz­ma­nī­bu, ja jums šķiet, ka dzir­dat kā­du skā­bā bal­sī bu­bi­nām: «Jā, jā, pro­tams, man ir ļo­ti in­te­re­san­ti, sen tik jaut­ri nav bi­jis. Var­būt arī pu­tek­ļus no­slau­cīt vai krust­dū­rie­nā iz­šūt?»

ŪDENS­VĪRS - viens, tur­klāt viņš to da­rīs ar jaun­āko teh­no­lo­ģi­ju pa­lī­dzī­bu.
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: uz­ma­nie­ties - ne ti­kai ar jaun­āko teh­no­lo­ģi­ju pa­lī­dzī­bu... bet, vis­ti­ca­māk, arī ie­skrie­no­ties un ar pa­lē­cie­nu. Jā, un in­te­re­san­ti, vai pa­tie­šām, ja spul­dzī­ti ie­liek mu­tē, to vairs ne­var.. O-o-o?! Um-m-m! Ā-ā-ā!!!

ZI­VIS - ko, vai tad vairs nav gais­mas?
Ie­tei­kums pā­rē­jiem: no­slē­piet al­ko­ho­lu. No­slē­piet ta­ba­ku. Sa­ga­ta­vo­jiet ka­ba­tas la­ka­ti­ņu un kat­ram ga­dī­ju­mam arī plāk­ste­ri. Plā­no­tā­ju, lai sa­stā­dī­tu dar­bu sa­rak­stu, Zi­vis būs jau sa­ga­ta­vo­ju­šas. Tā­pēc vien, lai zi­nā­tu, ka tas kaut kur ir. Ne­ļau­jiet Zi­vīm rau­dāt par ne­lai­mī­gu spul­dzī­šu lik­te­ni. Iz­slē­dziet TV. Jā, un vai jūs tie­šām no­slē­pāt al­ko­ho­lu?