Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 6. jūnijam

© F64 Photo Agency

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. 31. maija vakarā un 1. jūnijā baudām dzīvi, atpūšamies un vērojam saulrietu jūras krastā kopā ar mīļoto. Dienas noskaņas diktē Vērša zodiaka zīme, kas ir gan krietns darbarūķis, gan dzīves baudītājs. Labs vīns, labs siers un stabila, visaptveroša mīlestība. Jaunajā nedēļā, no 4. jūnija vakara līdz 6. jūnija vakaram, Mēness atradīsies Vēža zodiaka zīmē, kas piepilda cilvēkus ar mīļām emocijām, gādību un sirsnību. Lielisks laiks ģimeniskai kopā būšanai.

LIETIŠĶĀ JOMA. 31. maijā var darīt nopietnus darbus, kas prasa pacietību un izturību - labs palīgs tādā gadījumā ir Vērša zīmes dienas fons. Tikai nesāc neko jaunu, jo Mēness ir dilstošā fāzē un darbu virzībai tas dod mīnusiņu. Auglīgāks laiks sākas no 5. jūnija, kas Mēness augošā fāzē un Vēža zodiaka zīmē. Līdz 6. jūnija vakaram sekmēsies visdažādākie saimniecības darbi.

AUNS

Vilina tālas zemes, un kādam ar ārzemju tēmu sasaistās arī sirdslietas. Ja iespējams - dodies tālākā ceļā, bet pirms aizbraukšanas gan pārliecinies, vai šeit visas lietas sakārtotas. Darbā iespējami atbildīgi pienākumi, un arī mājās šis un tas paveicams. Ja nekur neplāno doties, tad brīvo laiku velti saimniecības darbiem mājās. Daudz paveiksi.

VĒR­SIS

Dienas ritēs nemierīgi, un vienlaikus būs jāpaveic vairāki darbi. Ņemot vērā, ka vairumā gadījumu tev patīk visu darīt lēni un pamatīgi, situācijas var radīt stresu. Galvenais - nepieņemt lēmumus steigā. Veiksmīgs laiks darīšanām ar ārzemēm un interesantiem sadarbības projektiem. Taču pievērs uzmanību tam, kādu labumu no tā gūsi.

DVĪ­ŅI

Būsi laipns, piemīlīgs, un tas ļoti palīdzēs ne tikai privātajā dzīvē, bet arī kārtojot lietišķus jautājumus. Nelielas pārdomas var rasties saistībā ar privāto dzīvi - ja viedokļi atšķiras, esi tolerants pret otrās pusītes domām. Ja šobrīd esi viens, tad padomā, ko pats dari un kāda ir tava attieksme pret attiecību veidošanu. Iespējams, kaut kas ir jāmaina.

VĒ­ZIS

Prāts darbosies augstā līmenī, un ir vērts ķerties pie jauniem projektiem. Tikai vispirms viss rūpīgi jāizplāno. Turklāt der ieklausīties citu ieteikumos, jo skats no malas palīdzēs tikt skaidrībā par detaļām. Pastāv iespējas palielināt ienākumus, bet jārēķina līdzi izdevumi. Ja brīvdienās dodies iepirkties, nepērc lietas, kas šobrīd nav vajadzīgas.

LAU­VA

Emocijas nav labākais palīgs, turklāt neapdomīgi izteikti vārdi vēlāk var atspēlēties. Ar kādu attieksmi izturēsies pret cilvēkiem, to pašu saņemsi pretī. Vairāk smaidi un saskati dzīvē pozitīvo! Patlaban ir lieliskas iespējas izcelties darbā, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt privāto biznesu. Savukārt sirdslietās - mīlestības apliecinājumi.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē par darbiem un sadzīves pienākumiem nedomā. Kādreiz vajag atpūsties un izklaidēties no sirds! Daudz prieka sagādās tikšanās ar draugiem, ballīte, kluba vai koncerta apmeklējums. Brīvajiem ļaudīm sabiedrisku aktivitāšu laikā var rasties simpātijas. Pastāv arī iespējas satikt cilvēkus, kas vēlāk kļūst par darījumu partneriem.

SVA­RI

Darba lietām dzīvosi līdzi ar sirdi un dvēseli. Ja kas neies, kā plānots, garastāvoklis būs sabojāts. Vai tikai neesi aizmirsis seno patiesību, ka nevajag uztraukties par situācijām, kuras nevari ietekmēt? Tā šobrīd būtu vislabākā pieeja. Brīvo laiku velti mājas dzīvei, ģimenei un mīļotajam cilvēkam. Sekmēsies saimniecības darbi.

SKOR­PI­ONS

Daudz domāsi par darbiem, profesionālajiem pienākumiem un biznesu. Var rasties vēlme mainīt darbu, pievērsties citai nozarei, uzsākt kaut ko pavisam jaunu. Galvenais - nepārsteigties un nepārrēķināties naudas lietās. Brīvajā laikā nedodies izklaidēs, bet vairāk laika velti mīļotajam cilvēkam, attiecībām un sirsnīgai kopā būšanai.

STRĒL­NIEKS

Napoleona plāni. Nestreb karstu, nedari neko steigā un nepaļaujies uz Fortūnas labvēlīgo vaigu. Lai ko tu grasītos darīt - izturies pret visu atbildīgi un apdomīgi. Virzoties soli pa solim, papildināsi sava maciņa saturu un nostabilizēsi ienākumus nākotnē. Brīvdienās esi kopā ar ģimeni, satiecies ar radiniekiem.

ME­ŽĀ­ZIS

Jutīsi, ka dzīve būvējas uz stabiliem pamatiem. Ja arī radīsies kādas problēmas, tu spēsi tās atrisināt un doties uz priekšu. Turklāt tavs padoms un viedoklis noderēs arī radiem, draugiem, kolēģiem. Brīvajiem ļaudīm sirdslietās iespējami aizraujoši piedzīvojumi. Viens acu skats, un viss sagriežas kā krāsainā karuselī.

ŪDENS­VĪRS

Sekmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai, saskarsmei ar cilvēkiem, draudzīgiem pasākumiem un lietišķām sanāksmēm. Labi sapratīsies un iegūsi domubiedrus. Darbā jāuzmanās no strīdiem - turies tālāk, ja citi skaidro savas attiecības. Nedēļas nogale lieliski piemērota ģenerāltīrīšanai un dārza svētkiem vai draugu ballītei.

ZI­VIS

Daudz domāsi par sirdslietām un vēlēsies nedēļas nogalē sarīkot kopā ar mīļoto pasākumu, kas satuvina. Dodieties izbraucienā pie dabas vai pavadiet romantisku vakaru kādā viesu namiņā klusā dabas nostūrī. Jaunajā nedēļā daudz uzmanības un enerģijas paņems darbs vai bizness, sarežģīti un atbildīgi pienākumi.