Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 30. maijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. 26. un 27. maijā Mēness, kas astroloģijā «atbild» par dienas noskaņām, atradīsies maigajā Zivju zodiaka zīmē. Tas ir labs laiks romantiskiem randiņiem, siltu emociju izpausmēm un rūpēm par tuviem cilvēkiem. 28. maija vakarā, 29. un 30. maijā dienu noskaņas ietekmēs Auna zodiaka zīme - kaislības un strauja jūtu izrādīšana. Jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem.

LIETIŠĶĀ JOMA. 24. maijs piemērots biznesa komandas veidošanai - var izdoties sapulcēt cilvēkus, kas domā līdzīgi un ir gatavi kopā strādāt pie iecerētā projekta. Nākamās nedēļas sākumā - 27. un 28. maijā - var ģenerēt idejas, bet pie nopietniem ilgtermiņa pasākumiem labāk neķerties, pastāv iespējas pieļaut daudz kļūdu. 29. un 30. maijā sekmēsies ātri paveicami darbi un projekti.

AUNS

Svarīga finanšu tēma. Iespējami palieli izdevumi saimniecības vajadzībām, toties var rasties labas idejas, kā ienākumus pavairot. Apsver jaunus plānus un rīkojies - tev izdosies. Īstajā brīdī vari satikt cilvēkus, ar ko kopā realizēt ienesīgus projektus. Labs palīgs būs arī intuīcija. Kādi dzīves plāni var saistīties ar ārzemēm. Mīlestība sildīs sirdi.

VĒR­SIS

Lieliski komunicēsi ar cilvēkiem, būsi šarmants, un tas palīdzēs atvērt daudzas durvis. Brīnišķīgs laiks jaunām idejām, interesantiem projektiem un sadarbībai. Sekmīgi kontakti ar ārzemēm visdažādākajās dzīves jomās. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas ļauj izvirzīties pirmajās rindās un gūt atzinību.

DVĪ­ŅI

Domīgas noskaņas. Nevar jau vienmēr traukties - kādreiz vajag pabūt vienatnē ar sevi, pārdomāt plānus un salikt punktus uz «i». Svarīgi saprast, kurp virzies - it īpaši lietišķajā jomā. Varbūt pienācis laiks nomainīt darbu un atrast ekonomiski izdevīgāku piedāvājumu. Esi uzmanīgs juridiskos jautājumos, visas mutiskās vienošanās jānoformē līgumos.

VĒ­ZIS

Enerģija mutuļos, un tu būsi noskaņojies lieliem dzīves plāniem. Ej un dari! Tev izdosies. Vienīgi uzmanīgi izvēlies sadarbības partnerus un ieklausies līdzcilvēku ieteikumos. Brīvdienās izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, satiecies ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas iededz simpātiju dzirkstis.

LAU­VA

Risināmi ģimenes jautājumi - varbūt kādam no tuviniekiem nepieciešams padoms vai praktiska palīdzība. Brīvdienās būtu jauki sarīkot radu saietu vai dārza svētkus, kur apkārt savējie un dzirkstī pozitīvisms. Brīvajiem ļaudīm labvēlīgs periods stabilu attiecību veidošanai. Darbā vai biznesā esi atvērts jauniem un pat ambicioziem piedāvājumiem.

SVA­RI

Daudz enerģijas paņems profesionālie jautājumi, būs darbotiesprieks un jauni plāni, tikai uzmanies no pārsteidzības. Ja grasies veikt kādas pārmaiņas, visu rūpīgi izsver. Un pievērs uzmanību detaļām, jo, esot uz iedvesmas viļņa, vari palaist garām ko nozīmīgu. Svarīga arī attiecību tēma - kaislības un aizraujoši piedzīvojumi.

SKOR­PI­ONS

Jaukais pavasaris jauc prātu un raisa romantiskas noskaņas - strādāt negribas itin nemaz. Ja ir tāda iespēja, tad dodies ceļojumā un baudi dzīvi, satiecies ar mīļoto, bet, ja esi brīvs, tad zini, ka dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus. Sekmīgs laiks mājokļa izdaiļošanai un komunālo jautājumu risināšanai.

STRĒL­NIEKS

Darbā ies diezgan nemierīgi, var rasties neprognozējamas situācijas, ko grūti ietekmēt. Nesatraucies, nepārdzīvo, bet mēģini no tām gūt kādu labumu. Ir iespējas palielināt ienākumus, bet jāsargās no nepārdomātiem tēriņiem. Ja plāno lielāku pirkumu, izpēti un salīdzini cenas. Brīvdienās vēlams izbrauciens pie dabas.

ME­ŽĀ­ZIS

Jāuzmanās no pārrēķināšanās un utopiskām idejām. Kaut gan pārsvarā esi apdomīgs, racionāls un pragmatisks cilvēks, šajā periodā iespējams pārāk optimistisks skatījums uz lietām. Ja gatavojies spert kādu izšķirošu soli, tad pārrunā to ar kādu tuvu cilvēku. Skats no malas nāks par labu. Sekmīgs laiks nopietniem biznesa projektiem.

ŪDENS­VĪRS

Būsi citiem autoritāte, pārliecinoši paudīsi viedokli un zināsi padomu dažādās situācijās. Šajā periodā uz pleciem gulsies daudz pienākumu, un tu centīsies tos paveikt ar lielu atbildības sajūtu. No spraigā dienu ritma vislabāk atpūtīsies ģimenes lokā, valdīs sapratne un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

ZI­VIS

Prāts rosīgs un atvērts jaunai informācijai. Interesēs dažādas tēmas, un tu meklēsi atbildes uz jautājumiem, kas radīsies cits pēc cita. Ir vērts apmeklēt arī kādu semināru vai doties pieredzes apmaiņā. Nozīmīgi notikumi iespējami sirdslietās. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos, kas pēc viegla flirta ievirzās nopietnākā gultnē.