Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 23. maijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

SIRDSLIETAS. Kaislīgi randiņi, dziļas emocijas, arī greizsirdība un privātīpašnieciskas izpausmes - tādas noskaņas iespējamas 17. un 18. maijā attiecību tēmā. Mēness dienu fonā atradīsies Skorpiona zodiaka zīmē, turklāt naktī no sestdienas uz svētdienu klāt būs arī pilnmēness ar visām tā emocionālajām izpausmēm. Mīliet un nedariet viens otram pāri. Jaunajā nedēļā vairāk dominē lietišķas un draudzīgas attiecības

LIETIŠĶĀ JOMA. 20. maijs ritēs Strēlnieka zīmes aizgādībā, un tad labi kārtot juridiskus jautājumus, kā arī veidot kontaktus ar ārzemēm. Savukārt līdz pat 23. maija vakaram noderēs Mežāža lietišķums - piemērotas dienas darījumu sarunām, dokumentu sakārtošanai un sapulču rīkošanai.

AUNS

Dzīve griež aizraujošus virpuļus. Kaut arī vēlies visu pārdomāt un kontrolēt, notikumi rit savu gaitu. Brīnišķīgs laiks, lai sakārtotu privāto dzīvi un darītu to, ko patiesi vēlas sirds. Nebaidies uzdrošināties! Kādam attiecības var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Darbā un karjerā jāiegulda daudz enerģijas. Neuzticies citu solījumiem.

VĒR­SIS

Personības pilnveidošanās laiks. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un respektēs to. Sekmīgi veidosi kontaktus, iegūsi jaunus paziņas un potenciālos darījumu partnerus. Sadarbība var pārvērsties ienesīgos projektos. Pastāv iespējas palielināt ienākumus un nevajag kautrēties runāt par adekvātu samaksu.

DVĪ­ŅI

Vēlams ieplānot un paveikt darbus, kas iekrājušies. Enerģijas netrūks, un tu sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus. Vari risināt sarunas bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, sakārtot lietas, kas attiecas uz nekustamo īpašumu. Brīvdienās vajadzētu atpūsties kopā ar ģimeni, jo jaunajā nedēļā privātajai dzīvei atliks mazāk laika.

VĒ­ZIS

Ģimene ir vērtība, un savējo lokā jutīsies vislabāk. Brīvdienās kopā apdariet saimniecības darbus, un pēc tam palutini visus ar gardu maltīti. Ja šobrīd esi viens - izej sabiedrībā. Dzīve var uzdāvāt nejaušu tikšanos, kas uzšķiļ simpātiju dzirkstis. Darbā vai biznesā var pavērties negaidītas iespējas. Esi atvērts jauniem piedāvājumiem.

LAU­VA

Pirmajā vietā darbs vai bizness. Ir iespējas pierādīt savu profesionalitāti, zināšanas un spējas atrisināt jebkuru svarīgu jautājumu. Tikai nepieņem lēmumus emociju iespaidā, tad gan nekas labs nesanāks. Labs laiks, lai papildinātu savas profesionālās zināšanas kursos vai semināros. Pārdomu brīžus var sagādāt privātā dzīve.

JAU­NA­VA

Tuvojoties vasarai, arvien biežāk prātā nāk domas par atvaļinājuma ceļojumu. Šis periods ir piemērots, lai sāktu to organizēt. Ja patlaban nav tādu iespēju, tad brīvdienās dodies kaut nelielā izbraucienā. Ļoti aktuāla sirdslietu tēma, kaislības viļņosies un emocijas sitīs augstu vilni. Galvenais kaut ko nesastrādāt vai nesarunāt bez apdoma.

SVA­RI

Nedēļas nogalē vēlams pievērsties ģimenes lietām, apciemot tuviniekus, sarīkot kopīgas pusdienas vai pasākuma apmeklējumu. Iespējams, steidzami jāapdara kādi saimniecības darbi. Tad aicini talciniekus un pēcāk organizē ballīti. Profesionālajā jomā interesantas idejas, bet jābūt uzmanīgam un precīzam juridiskajos jautājumos.

SKOR­PI­ONS

Ļoti aktuāla ārzemju tēma, vilinās nezināmas tāles un jauni apvāršņi. Var gadīties, ka ar citām zemēm sasaistās privātās dzīves norises. Simpātijas. Emocijas. Sirdslietās romantisks, bet domīgs periods. Jaunajā nedēļā ar pilnu jaudu vajadzētu mesties darba pienākumos, pastāv iespējas uzsākt ienesīgus projektus un atrast uzticamus sadarbības partnerus.

STRĒL­NIEKS

Būsi citiem autoritāte, zināsi padomus visdažādākajās situācijās un kaldināsi lielus nākotnes plānus. Daļa no tiem saistīsies ar mājas dzīvi - kāds domās par nopietnu remontu, kāds par pārcelšanos un kāds varbūt pat par mājas celtniecību. Labas iespējas pavairot ienākumus un noslēgt ienesīgas ilgtermiņa vienošanās.

ME­ŽĀ­ZIS

Lēnītēm, soli pa solim virzīsies uz mērķi un rādīsi citiem priekšzīmi pēc principa: kas zina, ko grib, tas var visu, ko grib. Atstāsi labu iespaidu uz līdzcilvēkiem un pārliecinoši izklāstīsi savu viedokli. Darbā iespējams kāds interesants piedāvājums, izvērtē to. Nedēļas nogali vislabāk pavadīt ar tuviem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

ŪDENS­VĪRS

Piemērots laiks, lai paveiktu svarīgus mājas darbus vai pārkārtotu mājokli. Vislabāk arī jutīsies mājas vidē kopā ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm pēkšņa iepazīšanās, kam sekos interesants turpinājums. Svarīgos jautājumos ieklausies intuīcijā, jo tā būs labs padomdevējs. Jābūt uzmanīgam naudas lietās un juridiskos jautājumos.

ZI­VIS

Sabiedriski aktīvs laiks - būsi uzmanības centrā, draugi aicinās uz ballītēm, iespējamas arī plašākas aktivitātes. Šis ir lielisks laiks, lai atrastu domubiedrus, ar ko kopā realizēt sen iecerētus projektus. Gluži negaidot var pavērties jaunas peļņas iespējas. Turi acis un ausis vaļā, lai nepalaistu garām izdevību. Iespējams, jāiemācās kaut kas jauns.