Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: horoskopi līdz 16. maijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. 10. maija vakars, 11. un 12. maijs piemērots pasākumiem ar vērienu, jo Mēness šo dienu fonā atradīsies galantajā un ar plašu vērienu apveltītajā Lauvas zodiaka zīmē. Palutini sevi un mīļoto! Savukārt nākamās nedēļas sākumā līdz 14. maija vakaram jāuzmanās no pārliekas kritizēšanas. Nemēģini otru pārtaisīt. 15. un 16. maijs - harmoniskāki, bet vairāk flirta nekā nopietnu nolūku.

LIETIŠĶĀ JOMA. 13. un 14. maijā Mēness atrodas lietišķajā Jaunavas zīmē. Biznesā tas dod bonusiņu, ja risināmi kadru vai grāmatvedības jautājumi, kārtojama lietvedība vai jārīko spodrības diena birojā. Savukārt 15. un 16. maijā valdīs Svari. Labi risināt strīdu situācijas un stiprināt harmoniju, plusiņš arī juridiskajiem jautājumiem, kuros svarīgi panākt vienošanos.

AUNS

Šarms un pievilcība staros no tevis, acīs nerātnas uguntiņas, un sirds atvērta mīlestībai. Izbaudi dzīves jaukos mirkļus, taču nepieņem sasteigtus lēmumus. Neapdomībā darītais var atspēlēties. Jaunajā nedēļā pirmajā vietā izvirzīsies darba un finanšu tēma. Pieņem jaunus izaicinājumus vai uzsāc interesantus biznesa projektus. Iespējas nopelnīt vairāk.

VĒR­SIS

Pratīsi pasniegt sevi sabiedrībā, pamatot viedokli un pārliecinoši uzstāties. Tie ir īpaši plusi, ja profesija saistās ar publisku darbību. Noderēs arī komunikācijā ar radiem vai draugiem. Ir lielisks laiks, lai atrastu domubiedrus nākotnes iecerēm. Orientējies uz peļņu, bet sargies no nepārdomātiem tēriņiem un neuzņemies kredītsaistības.

DVĪ­ŅI

Enerģija mutuļo un galvā lieli plāni. Kamēr esi uz tāda viļņa, paveic iecerēto un arī darbus, kas kaut kādu iemeslu dēļ iekavējušies. Derētu arī ieklausīties līdzcilvēku viedoklī, jo skats no malas vienmēr noder. Nedēļas nogalē satiecies ar draugiem un apmeklē pasākumus. Brīvajiem ļaudīm pēkšņi var uzšķilties simpātiju dzirkstis.

VĒ­ZIS

Brīvdienās pievērsies mājas darbiem un ģimenei. Iespējams, dienu steigā iekrājies daudz nepaveiktā. Arī mīļie cilvēki noilgojušies pēc tava sirds siltuma. Par darbu nedomā, jo jāatpūtina prāts. Nākamajā nedēļā profesionālajā jomā vai biznesā iespējami jauni pavērsieni. Esi gatavs izaicinājumiem, izaugsmei un jauniem peļņas variantiem.

LAU­VA

Nelielas izklaides, dejas klubā vai sportiskas aktivitātes nedēļas nogalē sagādās daudz prieka un dos enerģiju jaunajam darba cēlienam. Vari ieplānot arī nelielu ceļojumu kopā ar mīļoto cilvēku, tas satuvinās. Brīvajiem ļaudīm savukārt ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas. Darbā jauni pienākumi un autoritātes nostiprināšana.

JAU­NA­VA

Ļoti svarīga finanšu tēma. Rūpīgi apdomā tēriņus un nepērc lietas, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas. Iespējami neplānoti saimnieciskie izdevumi, bet, ja kaut kas pavisam noteikti jānopērk, izvērtē cenu piedāvājumu. Darbā jauni panākumi vai karjeras piedāvājums. Savukārt privātajā dzīvē kaislības un mīlestība.

SVA­RI

Neņem tuvu pie sirds situācijas, kuras nevari ietekmēt, tā tikai sabeigsi nervus. Gudri cilvēki teic, ka vajag nogaidīt, jo viss vienmēr tā vai citādi atrisinās un sakārtojas. Iespējams, svarīgāka par profesionālo ir privātā dzīve. Lielisks laiks, lai kaut ko uzlabotu mājoklī, sarīkotu pasākumu tuviniekiem un stiprinātu vai veidotu attiecības.

SKOR­PI­ONS

Interese par jaunām zinībām un vēlme paplašināt redzesloku. Piesakies kursos, apmeklē seminārus vai dodies ceļojumā. Tas tiešām būtu svētīgi, jo esi gatavs jaunam izrāvienam dzīvē, tik vēlme vēl jānostiprina ar papildu enerģijas devu. Privātajā dzīvē ilgas pēc romantikas. Ja rodas viedokļu atšķirības, uzklausi un esi gatavs arī kādam kompromisam.

STRĒL­NIEKS

Piemērots periods finanšu jautājumiem. Vari iesaistīties ienesīgos projektos vai uzņemties papildu pienākumus. Burvīgs laiks arī ģimenes un mīlestības tēmai. No rokas ies saimniecības darbi un dzirkstīs simpātijas. Tāpēc nedēļas nogalē esi kopā ar savējiem. Nepaļaujies uz citu solījumiem un nešķied laiku neauglīgos tusiņos.

ME­ŽĀ­ZIS

Jutīsies iedvesmots mīlestībā un labprāt lutināsi otro pusīti. Bet, ja esi šobrīd sirdī brīvs, tad zini, ka dzīve var uzdāvāt neaizmirstamus piedzīvojumus un iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu. Darbā var pavērties jaunas iespējas, taču vairāk skaties nevis uz karjeras augstumiem, bet izdevīgumu. Ja tieksies būt pirmajās rindās, tas radīs daudz stresa.

ŪDENS­VĪRS

Svarīga attiecību tēma. Simpātijas un kaislības, taču, ja tev jau ir mīļotais cilvēks, tad jāgādā par saskaņu. Nav vērts strīdēties par dzīves sīkumiem. Un vēl kāda nianse... gudrākais piekāpjas. Jaunajā darba nedēļā pievērsies naudas lietām. Iespējams, vēl neesi izmantojis kādas iespējas vai idejas, lai pavairotu ienākumus.

ZI­VIS

Var gadīties, ka prāts tāds domīgs, arī dvēsele ilgojas pēc pārmaiņām. Vienatnē sēdēt un skumt nav vērts, jo apkārt ir tik daudz košuma. Aizbrauc brīvdienās ekskursijā vai piknikā pie dabas, satiecies ar labiem draugiem un gūsi kārtīgu optimisma devu. Darbā vai biznesā iespējami pēkšņi un ienesīgi piedāvājumi. Nepalaid garām izdevību.