Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 9. maijam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

SIRDSLIETAS. 3. maija vakarā, 4. un 5. maijā baudām dzīvi un visu, ko tā sniedz. Mēnestiņš atrodas Vērša zodiaka zīmē, kuras pārvaldniece ir skaistuma un mīlestības planēta Venera. Tas dienām dod nesteidzīgu ritmu un pamatīgumu visā - arī mīlestībā. Nedēļas sākumā daudz flirta, maz nopietnības, jo valda Dvīņu zodiaka zīme, bet vairāk mīļuma un savējo lutināšanas 8. un 9. maijā.

LIETIŠĶĀ JOMA. Mēnestiņš Vērsī dod pamatīgumu, tāpēc brīvdienas piemērotas ne tikai dzīves baudīšanai, bet arī nopietniem saimniecības darbiem - gan mājās, gan biznesā. Darba nedēļas sākumā var ģenerēt idejas, bet uz norunām un solījumiem pārāk paļauties nevajadzētu. Lietišķām tēmām labvēlīgāks 8. un 9. maijs.

AUNS

Ar savu dabisko šarmu un enerģiju aizrausi apkārtējos. Līdzcilvēki tavā klātbūtnē jutīsies iedvesmoti un būs gatavi sekot tavām idejām. Darbā liela atbildība un iespējas parādīt sevi no vislabākās puses, taču būs jāpieliek zināmas pūles, lai savienotu profesionālos pienākumus ar privāto dzīvi. Izrunājies no sirds ar mīļoto cilvēku.

VĒR­SIS

Daudz darīšanu un sabiedrisko pienākumu. Viegli veidosies kontakti un uz līdzenas vietas radīsies interesantas idejas. Šis ir lielisks periods, lai dzīvē kaut ko mainītu un darītu citādāk nekā līdz šim. Atradīsi domubiedrus jaunu ideju realizācijai, tikai lūkojies, lai darāmajam ir atdeve arī materiālā izteiksmē. Pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

DVĪ­ŅI

Domas mainās spēji un dzimst jaunas idejas. Gribēsi ar pilnu jaudu ķerties pie to realizēšanas. Stop! Ir latviešiem teiciens, ka ātri tikai blusas ķer. Lai ko tu būtu iecerējis, vairākkārt pārdomā un parēķini. Ātrumā darītais var radīt problēmas, un īpaši uzmanīgam jābūt finanšu jomā. Labāk pietaupīt, nevis tērēt par lietām, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas.

VĒ­ZIS

Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Būsi mīļi gaidīts dažādos saviesīgos pasākumos. Lielisks laiks, lai veidotu jaunus kontaktus un parādītu, ka esi spilgta personība. Veiksme karjerā vai biznesā. Vienīgais traucēklis - emocijas. Neļauj tām vaļu, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Svarīgi ieklausīties līdzcilvēku viedoklī.

LAU­VA

Brīvdienās atrodi laiku, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu domas. Dodies garākā pastaigā vai aizbrauc piknikā pie dabas nelielā tuvu draugu lokā. Jāuzkrāj enerģija jaunajai darba nedēļai, kas solās būt spraiga un dinamiska. Iespējami nopietni izaicinājumi profesionālajā jomā, bet tu ar visu sekmīgi tiksi galā.

JAU­NA­VA

Nedēļas nogalē daudz laika vajadzēs veltīt mājas un ģimenes pienākumiem. Apdari saimniecības darbus un sarīko svinības mīļajiem radiņiem. Svarīgi uzklausīt bērnu vēlmes un idejas. Kopā pavadītais laiks stiprinās ģimenes saites. Ja šobrīd esi viens, tad atver sirdi mīlestībai. Dzīve var uzdāvāt neaizmirstamus romantiskus piedzīvojumus.

SVA­RI

Darba tēma prasīs daudz emociju - jūtīgi uztversi situācijas, kas veidojas no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Vajadzīga neliela atelpa, tāpēc labākais, ko vari darīt, - paņemt dažas brīvas dienas un doties izbraucienā. Pēc tam ar jauniem spēkiem varēsi atgriezties ierindā. Sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus, kas saistās ar īpašuma tēmu.

SKOR­PI­ONS

Pirmajā vietā sirdslietas. Būsi uz romantikas viļņa, taču prāts tāds domīgs. Vai viss notiek tā, kā tu vēlētos? Nevajag šīs pārdomas turēt sevī, bet dalīties ar mīļoto cilvēku. Atklātība visu saliks savās vietās un ļaus izbaudīt skaistos mirkļus. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Darbā iespējas parādīt sevi un palielināt ienākumus.

STRĒL­NIEKS

Profesionālie pienākumi aizņems visas domas - jauni plāni un peļņas iespējas. Neceri uz ātru naudu, bet orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem. Ja čakli un nopietni strādāsi, tad ar rezultātu vēlāk būsi apmierināts. Svarīga arī privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas, bet pāriem mīlestībā jauna dzirksts.

ME­ŽĀ­ZIS

Ir tik skaists pavasaris, viss plaukst un zied - paraugies uz dzīvi optimistiskāk! Daudz pienākumu sadzīvē, darbā vai biznesā, bet tas nav iemesls ļauties drūmām domām. Tu zini, ko vari, un ar visām situācijām sekmīgi tiksi galā. Piemērots laiks dažādiem mājas darbiem - spodrības dienai, dārza sakopšanai un arīdzan nelielai ballītei.

ŪDENS­VĪRS

Nedēļas nogale ļoti piemērota dažādiem mājas darbiem. Vari uzpost telpas, parosīties dārzā, sakārtot garderobi un doties nelielā iepirkšanās tūrē, lai iegādātos saimniecībā nepieciešamas lietas. Jaunajā nedēļā var aktualizēties izglītības tēma - apgūsti ko jaunu un meklē noderīgu informāciju. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu.

ZI­VIS

Liela nozīme draugiem un sabiedriskām aktivitātēm. Būsi uzmanības centrā un jutīsies labi, zinot, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties jebkurā dzīves situācijā. Brīvdienas piemērotas izbraucienam pie dabas vai dārza ballītei. Jaunajā nedēļā iespējas parādīt sevi darbā un saņemt vilinošu karjeras piedāvājumu.