Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 2. maijam

© Pixabay

Horoskopi no 26. aprīļa līdz 2. maijam

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē vairāk draudzīgas attiecības, domu apmaiņa, kopīgu interešu meklēšana, jo Mēness, kas nosaka dienas fonu, atrodas Ūdensvīra zodiaka zīmē. Romantikai, randiņiem un emociju straumēm piemērotāks laiks no 29. aprīļa pievakares līdz agram 2. maija rītam. Tad valdīs maigās Zivju zodiaka zīmes noskaņas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Aizvadītā nedēļa sakarā ar Lieldienu brīvdienām sanāca tāda īsāka, bet brīvdienās nevajag mēģināt iekavētos darbus «iedzīt». Lietišķām tēmām tas nav labvēlīgs laiks. Tāpat arī jaunā nedēļa, kad dienas ritēs Zivju zīmju ietekmē - tādas mazliet «peldošas». Lielāks darbības enerģijas potenciāls būs 2. un 3. maijā, kad spēkus dos Mēness atrašanās Auna zodiaka zīmē.

AUNS

Emocijas, simpātijas un komunikācija ar cilvēkiem. Pratīsi atstāt vislabāko iespaidu, kas palīdzēs gan privātajā dzīvē, gan lietišķās tēmās. Brīvdienas piemērotas izbraucienam vai piknikam kopā ar mīļoto un ģimeni. Maigas jūtas iedvesmos. Savukārt jaunajā nedēļā svarīga kļūs finanšu tēma. Sargies no nepārdomātiem tēriņiem un meklē jaunas peļņas iespējas.

VĒR­SIS

Atradīsies uzmanības centrā, tavi pamanīs un tavu viedokli respektēs. Dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni ar pozitīvu nozīmi. Ja sākumā šķiet, ka nu gan iet traki - noskaiti līdz desmit. Patiesībā tas ir uz labu. Brīvajā laikā vajadzētu mazliet pabūt ar sevi, pārdomāt svarīgo, aprunāties ar mīļoto cilvēku. Prieku sagādās radošs hobijs.

DVĪ­ŅI

Grūti pieņemt autoritātes, jo pārsvarā šķitīs, ka visu zini vislabāk. Ātri orientēsies situācijās un cilvēkos, būs daudz enerģijas - varēsi vai kalnus gāzt. Paļaujies uz saviem spēkiem, bet pret citu solījumiem izturies piesardzīgi. Uzmanies no negodīgas rīcības un pats arī nedari neko tādu, kas vēlāk jānožēlo. Brīvdienās vislabākā atpūta kopā ar ģimeni.

VĒ­ZIS

Nedēļas nogalē jautra atpūta kopā ar draugiem vai ģimeni. Radīsies interesantas idejas, kā pavadīt brīvo laiku - izbraucieni, piedzīvojumi, negaidītas un aizraujošas situācijas. Atpūties un smelies spēkus, jo nākamā darba nedēļa būs spraiga. Jauni kontakti, interesanti un vilinoši karjeras vai biznesa piedāvājumi. Turklāt iespējas palielināt ienākumus.

LAU­VA

Kā gribas sakrāmēt ceļasomu un doties pretī nezināmajam! Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un brauc tālākā ceļojumā, kurā vari gūt jaunus iespaidus. Ja tas nav iespējams, tad pievērsies mācībām, kas paplašina redzesloku. Iegūtās zināšanas palīdzēs vēlāk pavairot ienākumus. Attiecībās ar mīļoto svarīga atklātība.

JAU­NA­VA

Pārdomas par dzīvi un sirdslietām. Gribēsies pabūt vienatnē, lai sakārtotu domas un tiktu skaidrībā par svarīgo. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos un kaislības, kas uznes viļņa galotnē. Jaunajā darba nedēļā pienākumos vajadzēs mesties iekšā ar pilnu atdevi. Profesionālajā jomā šis ir lielisku panākumu laiks.

SVA­RI

Daudz darbu mājas saimniecībā. Brīvdienās sarīko talku un pēc tam dārza svētkus ar grilu. Spodrības diena attiecas arī uz dzīvokļu īpašniekiem - uzkop telpas un nomaini interjera priekšmetus. Darba nedēļā sekmīgi nokārtosi lietišķos jautājumus Veiksies darījumu sarunas ar biznesa partneriem, iestādēm vai bankām.

SKOR­PI­ONS

Profesionālās izaugsmes laiks - sekmīgi veidosi kontaktus, saskatīsi izdevīgumu, pratīsi «sabīdīt lietas». Pilnībā izpaudīsies tavi procesu vadītāja talanti. Privātajā dzīvē romantikas un kaislību laiks. Dažu brīdi tās sitīs īpaši augstu vilni. Brīvdienās kopā ar mīļoto cilvēku sarīko mīļu un aizraujošu pasākumu divvientulībā.

STRĒL­NIEKS

Jauni, lieli plāni. Būs idejas, iedvesma un vēlme kalnus gāzt. Ķeries klāt un izdari to, kas tev svarīgs. Darbā vai biznesā lieliskas iespējas palielināt ienākumus. Iespējams, kaut kas notiks citādi, nekā esi plānojis, bet - tad tā arī jābūt. Kopumā lietišķām tēmām sekmīgs laiks. Privātajā dzīvē paredzami aizraujoši piedzīvojumi.

ME­ŽĀ­ZIS

Pirmajā vietā mājas dzīve. Katru mīļu brīdi atradīsi ko padarīt - uzpost, salabot, pārkārtot. Kopīgā rosībā laiks pieies ātri, valdīs mīļums un saskaņa. Brīvajiem ļaudīm pienācis laiks padomāt par attiecību veidošanu un ģimenes ligzdiņas iekārtošanu. Darbā vai biznesā nāksies ieguldīt lielu enerģiju, bet ar to daudz sasniegsi.

ŪDENS­VĪRS

Redzesloka paplašināšana, ceļojums vai jaunu mācību uzsākšana sagādās daudz prieka. Turklāt viss, ko uzzināsi, nākotnē var noderēt, lai iegūtu labāku darbu, paplašinātu biznesu un palielinātu ienākumus. Naudas lietās esi precīzs, neaizdod, neaizņemies un netici nevienam uz godavārda. Visas vienošanās jānoformē juridiski.

ZI­VIS

Pavasarīgi sapņains noskaņojums un ilgas pēc kā burvīgi skaista - kāda neaizmirstama piedzīvojuma. Vari doties ceļojumā uz zemi, kas pilna aizrautības un skaistuma. Brīvajiem ļaudīm sirds jāatver mīlestībai. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas izaugsmes iespējas. Nekautrējies apspriest finanšu jautājumus.