Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko par vīrieti vēsta viņa frizūra, bārda un ūsas

© Pixabay

Mūsdienu mode un iespējas nerada vairs nekādas robežas, un ikkatrs var veidot savu tēlu, kādu vēlas. Taču tēls neapzināti tiek veidots atbilstoši personībai, tāpēc kļūst par tādu kā psiholoģisko portretu, kas redzams visiem. Ko par vīrieti vēsta viņa frizūra, bārda un ūsas?

Mati un planētas

Katras ārējās pārmaiņas līdzi nes arī iekšējās, tāpēc, ja dzīvē kas klibo, iespējams, jānomaina stils. Un, to darot, varbūt vērts lūgt padomu ne tikai stilistam, bet arī astrologam! Matu krāsa, kā arī garums, piemēram, pastiprina vai pavājina noteiktu planētu ietekmi. Jo krasāk cilvēks maina matu garumu, jo vairāk tas atspoguļojas arī personības pārmaiņās. Un tas attiecas gan uz sievietēm, gan arīdzan uz vīriešiem. Jo īsāks griezums - jo vairāk vīrišķās enerģijas. Raksturā parādās mērķtiecība, izturība, neatlaidība.

Matu audzēšana ir ilgs un vienmērīgs process, tas pastiprina sievišķīgās rakstura īpašības gan sievietēs, gan vīriešos. Bet visi tie rokeri un metālisti, jūs jautāsiet? Pēc dabas daudzi no viņiem ir ļoti rāmi, labdabīgi, miermīlīgi un jauki, neraugoties uz ārēji it kā draudīgo izskatu.

Ataudzējot matus, tēls kļūst it kā rāmāks un pievilcīgāks, arī personība. Šajā procesā piedalās Venera un Mēness. Pastiprinot viņu ietekmi horoskopā, cilvēks piesaista veiksmi personīgajā dzīvē, dvēselisko harmoniju, mierīgu karjeras plūdumu.

Nogriežot pavisam īsus matus, īpaši tad, ja pirms tam tie bijuši gari, ietekmīgākas kļūst vīrišķās planētas - Saule, Marss, Urāns. Tas ienes dzīvē aktivitāti, spriedzi, arī - konfliktus un nepastāvību. Lai no tā izvairītos, iesaka matus saīsināt pakāpeniski, teiksim, reizi mēnesī nogriežot dažus centimetrus.

Arī matu krāsa saistīta ar noteiktām planētām. Tas jāņem vērā, ja vēlaties nodrošināt sev labvēlīgo planētu atbalstu. Galu galā - jau sen vairs nav nekas neparasts, ka matu krāsu maina arī vīrieši!

Melna - Plūtona krāsa. To raksturo pievilcība, kaisle, misticisms, bet arī depresijas un apātijas lēkmes.

Izteikti, koši blonda - Saule. Šāds cilvēks regulāri nokļūst uzmanības centrā, raksturā parādās egoistiskas iezīme, taču pastiprinās arī radošās noslieces un talanti.

Pelnu pelēka un platīnblonda - Mēness. Tas dāvina jūtīgumu, padevību, rāmumu, pielāgošanās spējas.

Gaiši ruda - Veneras krāsa. Palīdz personīgajā un ģimenes dzīvē, taču citās jomās veicina neizlēmību un pasivitāti.

Tumši ruda - pastiprina Merkuru horoskopā. Tas nozīmē - uzņēmību, veiksmīgus darījumus tirdzniecības jomā, taču nepastāvību privātajā dzīvē.

Visas sarkanīgās, siltās nokrāsas (zeltaina, ruda, kastaņkrāsa) - tas ir Marss. Spilgts raksturs, stūrgalvība, ātri aizsvilstas un nav nekas pretī «izmest pūku».

Pelēka - pateicoties Jupitera ietekmei, veiksme finanšu sfērā, taču dvēseliskās īpašības reducētas.

Visas citas varavīksnes krāsas, neona krāsas - Urāns. Šādus cilvēkus piesaista avantūras, piedzīvojumi. Viņiem dzīvē daudz spilgtu notikumu un biežas pārmaiņas.

IETEIKUMS

Ja vēlaties dabūt nopietnu darbu, matus vēlams ieveidot rūpīgi, noteikti, ieturot kārtīgas formas un līnijas - tad darba aizbildnis Saturns nāks talkā. Tikai uzmanieties, lai mati nebūtu, kā tautā saka, pārāk pielaizīti - šāda sasuka darba devēju neapzināti uzvedinās uz domām, ka jums piemīt tieksme uz intrigām un netīru karjerismu! Pārbaudes laikā frizūru vēlams nemainīt.

Mēdz teikt: kad sieviete nogriež matus, viņai sākas jauna dzīve, bet vīrietis sāk jaunu dzīvi un tad nogriež matus.

Matu griezums un sasuka daudz var pastāstīt par cilvēku, šajā gadījumā - vīrieti: kāda ir viņa stila izjūta, kam viņš dod priekšroku, iespējamās rakstura iezīmes.

Īsi deniņos un pakausī

Šī, šķiet, ir pati izplatītākā frizūra stiprā dzimuma pārstāvju vidū. To nereti izvēlas harismātiski vīrieši, kas pieraduši pie uzmanības. Liecina arī par labu humora izjūtu un… greizsirdību.

Gari mati

Gari mati liecina par sava veida dumpinieciskumu, neikdienišķu domāšanas veidu, arī par drosmi un radošumu. Ar tādu vīrieti nav garlaicīgi. Viņiem, tiesa, nepatīk konkurence.

Celiņš pa vidu

Šādi nēsāt matus parasti izvēlas čakli, pacietīgi un arī uzstājīgi vīrieši. Viņi vairāk nododas savām darīšanām nekā dižojas citu priekšā.

Deniņos, pakausī īsāki, centrālās un priekšējās galvas daļas mati garāki un noķemmēti sāņus

Īsti romantiķi! Turklāt viņiem piemīt arī organizatora dotības. Jāuzmanās sievietēm, kam nepatīk konkurentes - šāda tipa vīrieši pievelk daiļo dzimumu kā salds ziediņš bites.

Stāvus uzķemmēts cekuls

Тādu sasuku izvēlas sapņaini puiši, kas sirdī joprojām ir pusaudži. Viņi mīl gremdēties pagātnē un mēdz ilgi ciest no neatbildētas mīlas.

Gari mati galvas virspusē, izskūti deniņi

Šādu griezumu izvēlas par sevi pārliecināti vīrieši. Viņi maksimāli izmanto visas iespējas. Patīk valkāt rūtainus kreklus, ir mēreni muskuļoti un nereti audzē arī bārdu.

Vīrietis ar copīti

Jā, arī vīrieši ar pusgariem vai gariem matiem mēdz tos saņemt copītē jeb mezglā! Tie ir mākslinieciskas dabas puiši, kuri iet savu ceļu, nesekojot stereotipiem, turklāt viņiem ir pilnīgi vienalga, ko par viņiem domā apkārtējie. Mēdz būt kompānijas dvēseles un bieži vien pēc dabas - pilnīgi neaprēķināmi.

Matu nav

Plikgalvji parasti ir ļoti intelektuāli, mīl analizēt, plānot. Plikgalvaini puiši parasti ir uzticīgi un uzticami.

Arī pēc bārdas, ūsām un vaigubārdas var šo to pateikt par vīrieša raksturu un personību!

Rugāji

Īsts vecis! Šis puisis zina, ko grib no dzīves, un droši iet pretī savam mērķim. Vīrs un vārds - ko pasaka, to izdara. Pret sievieti izturas mīļi un romantiski, bet var būt arī ass (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē). Tīģeris, kuru var pieradināt ar sievišķīgu viltību.

Kastaņkrāsas bārda

Meitenes, ja sastopat vīrieti ar kastaņbrūnu bārdu, metieties viņa apskāvienos! Šāds vīrietis ir īsts balsts, akmens siena, kas aizsargā pret skarbās pasaules vējiem. Vīrietis no filmām par īstiem vīriešiem - drosmīgs, stiprs, kas pārzina visu un atbild par visu.

Melna bārda

Šim puisim viss ir ar mēru. Viņš ir galants, temperamentīgs, mierīgs pēc rakstura. Nemīl izlikt savu dzīvi vispārējai apskatei, nav vērts arī gaidīt, ka viņš nāks kratīt savu sirdi. Viņa attieksmi sieviete var noteikt pēc viņa acu skatieniem un rīcības.

Ruda bārda

Rudas bārdas īpašnieki bieži mēdz būt neordināras personības. Draudzīgi un pieklājīgi pēc dabas. No otras puses - ļoti temperamentīgi cilvēki, ar eksplozīvu raksturu. Ar šādu vīrieti sieviete jutīsies aizsargāta, bet galvenais - neizvest viņu no pacietības! Šī tipa vīrieši ātri iemīlas, turklāt sievietes no viņiem ir kā bez prāta. Viņiem gan ir kāds mīnuss: viņiem patīk lielīties un visādi izcelties uz pārējo fona. Tautā tādus dēvē par izlēcējiem.

Reta bārda

Pašķidru bārdiņu īpašnieki parasti ir maiga rakstura. Viņi negrib, lai viņiem traucē, un arī paši nemēdz bāzties citiem virsū. Tas būtu jauki, bet paļauties briesmu brīdī vai nepatikšanās uz viņiem nevar - viņi var vienkārši pazust un nogaidīt, pārlaist grūtos brīžus mierīgā vietiņā, lai sieviete tiek galā pati. Tādēļ arī parasti tādus izvēlas stipra rakstura sievietes, kas uzņemas vadošo lomu.

Bieza bārda

Vīrietis ar biezu bārdu pievelk sievietes, pateicoties savam intelektam. Viņš pats ir savas dzīves noteicējs. Ģimenes dzīvē te nedarbosies princips «vīrs ir galva, kuru groza kakls - sieva», jo viņš nekam tādam nepadodas. Viņš gan var rādīt, ka klausās, bet vienmēr darīs pa savam un lēmumus pieņem tikai pats. Starp biezbāržiem nereti sastopami radošo profesiju pārstāvji, zinātnieki, pasniedzēji. Ja vien nebaida dažādas dīvainības, sieviete var mesties šajā vilinošajā atvarā.

Sprogaina bārda

Ja sievietei nav pa prātam rāma un garlaicīgi ikdienišķa dzīve, tad par partneri jāmeklē puisis ar sprogainu un tādu kā izspūrušu bārdu. Ar tādu nekad nebūs garlaicīgi! Viņš, piemēram, var piedāvāt pārcelties uz dzīvi uz kādu Dienvidjūras salu un strādāt par sērfošanas instruktoriem. Ikdienā viņš ir kompānijas dvēsele, kuru mīlēs visi (atskaitot varbūt draudzenes vecākus).

Vaigubārda

Mūslaikos gan vaigubārdas ir reti sastopamas, bet, ja nu reiz gadās tādu satikt, tad sievietei jābūt gatavai romantiskām attiecībām un mīlai līdz mūža galam. Viņš jūsmo par savu mīlas objektu un piedāvās nekavējoties pārcelties dzīvot uz viņa necilo mājoklīti. Var teikt, ka šā tipa vīrieši ir tādi romantiski retrogrādi.

*

Arī bārdas forma daudz pasaka par vīrieti, jo to izvēlas viņš pats un tādējādi neapzināti publisko savu iekšējo «es».

«Garibaldi»

(bieza, paplata bārda, kas saplūst ar vaigubārdu un ūsām; pilnbārda)

Jūsu priekšā ir par sevi pārliecināts, izlēmīgs cilvēks, kurš jūtas komfortabli savā ķermenī un kuram ir spēcīgs raksturs. Neprognozējams.

«Pīles aste»

(ne pārāk gara bārda, kas lejasdaļā pamazām sašaurinās)

Šāda veida bārdai nepieciešama rūpīga kopšana, un tās īpašnieks ir vērīgs pret detaļām, tiesa, reizēm viņa «pareizums» tuvinās nūģībai. Gudrs, apzinās savu vietu un sūtību. Mērķtiecīgs un pietiekami nobriedis ģimenes radīšanai.

Kazbārdiņa

Eksperimentētājs. Reti kurš vīrietis kazbārdiņu izvēlas kā nemainīgu stila pazīmi, parasti tā ir kā pārejas, meklēšanas periods (modes tendence tā bija tālajos deviņdesmitajos). Tas nozīmē, ka vīrietis vēl meklē sevi, savu stilu - kazbārdiņu viegli noskūt, ja nepatīk, bet, ja iepatīkas apmatojums uz sejas, tas ir pirmais pieteikums uz nopietnu bārdu kā vīrišķības apliecinājumu.

«Balbo»

(neliela, īsa, rūpīgi izskūta bārdiņa atsevišķi no īsām ūsām)

Vīrietis ar tieksmi uz narcismu. Labi pelna. Patīk dabūt to, ko vēlas, un tā labad dara visu iespējamo. Šāda tipa bārdai vajag rūpīgu kopšanu un regulāru piefrizēšanu, tātad liek daudz laika veltīt savai ārienei.

«Saliņa»

(kušķītis zoda vidū zem apakšlūpas)

Nekaunīgi pēc dabas, vēlas visiem pierādīt savu neatkārtojamību un gatavi mest izaicinājumu visai pasaulei. Patīk publiskas uzstāšanās, būt uzmanības centrā. Parasti - radošas profesijas pārstāvji. Uzticīgi savai lietai, darbam. Tāpēc stipras ģimeniskas saites ar viņiem veidot nav īsti ieteicams, bet kā biznesa partneri viņi ir lieliski.

«Trīs dienu bārda»

(pagari, mīksti rugāji)

Šo veidu iecienījušas slavenības, to bieži var redzēt modes žurnālos, reklāmas sejām. Kaut arī šī bārda rada vieglas nevērības iespaidu, patiesībā tās veidošanai jāveltī pūles. Vīrietis ar šādu bārdu māk flirtēt un gudri jokot, ir mīlīgs un prot uzjautrināt. Nereti šādu bārdu veido brīvie vīrieši, kas aktīvi meklē savu otro pusīti.

Ko rāda ūsas?

  • Vīrieši ar šaurām ūsiņām grib apliecināt sevi dzīvē un demonstrē savu nozīmību. Tādas ūsas bieži sastopamas karavīriem, apsargiem, policistiem.
  • Vidēja garuma akurātas ūsas nereti ir vīriešiem, kam patīk dzīvot skaisti, bet ir gatavi arī kāpt pāri citu galvām, lai tikai sasniegtu savu mērķi.
  • Brīvi augošas, garas ūsas audzē interesanti un jautri vīrieši. Viņi vienmēr gatavi izstāstīt smieklīgu anekdoti un uzlabot citiem garastāvokli. Draudzīgi pēc dabas un apveltīti ar labu gaumi.
  • Uzskrullētas ūsas nēsā neordināras un ekscentriskas personības. Mūslaikos tādas mēdz veidot jauniņie hipsteri ar neapzinātu vēlmi izskatīties vecākiem (un interesantākiem).

Rakstā izmantot materiāli no: junona.pro, peopletalk.ru, yapokupayu.ru, psychologies.ru, volos-ok.ru, vedeti.jimdo.ru, astrolog.zp.ua, clutch.ua u.c.