Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 25.aprīlim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 12. līdz 25. aprīlim

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale piemērota galantiem mīlas piedzīvojumiem, jo dienu fona valdnieks Mēness dzīvojas Lauvas zodiaka zīmē. Rožu klēpis un mīlestības izpausmes ar vērienu. Baudi dzīvi un pavasari! Jaunā nedēļa vairāk lietišķa un pēc tam nenoteikti svārstīga, jo valdīs Jaunavas un Svaru zodiaka zīmes. Savukārt Lieldienu laikā pilnmēness Skorpionā! Oho! Kaislības bangos. Tikai jāuzmanās no izskaidrošanās un būtisku lēmumu pieņemšanas emociju iespaidā.

LIETIŠĶĀ JOMA. Lietišķus jautājumus nokārto jaunās nedēļas sākumā - 16. un 17. aprīlī. Labvēlīgs laiks darbam ar dokumentiem, personāla jautājumiem un kārtības ieviešanai birojā. Par to parūpēsies Mēness Jaunavas zīmē. Pēc tam svarīgos darbus atliec un baudi svētku laiku. Pie tiem atkal varēsi ķerties 24. un 25. aprīlī, kad dienu fonu noteiks Mežāža zodiaka zīme.

AUNS

Mīlestība silda sirdi, ir daudz jaunu domu un ideju. Kādi interesanti lēmumi var tikt pieņemti gluži spontāni, taču viss, kas notiek, notiek uz labu! Šis ir laiks, kad vari paveikt lielas lietas un mainīt dzīvi par 180 grādiem. Uz labo pusi. Darbā daudz izaicinājumu, ar kuriem sekmīgi tiksi galā. Nešaubies un darbojies. Iespējas pavairot ienākumus.

VĒR­SIS

Personības pilnveidošanās periods. Viegli uztversi jaunu informāciju un veidosi kontaktus. Bet ar to vien, ka esi gudrs un labs cilvēks, ir par maz. Nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus un prasīt atbilstošu samaksu. Naudas lietās paredzama veiksme, bet nedrīkst aizņemties vai aizdot draugiem. Garajās brīvdienās dodies izbraucienā.

DVĪ­ŅI

Visus jautājums vēlēsies risināt enerģiski un tūlīt, bet atceries, ka ātri tikai blusas ķer. Ar pārsteidzīgu rīcību neko neiegūsi, vari tikai nonākt neveiklās situācijās. Tāpēc - skaiti līdz desmit. Un, ja nepieciešams, taujā viedokli radiem, draugiem un kolēģiem. Svētku laikā saplāno ģimeniskus pasākumus. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒ­ZIS

Profesionālie pienākumi paņems daudz enerģijas. Parādi sevi no labākās puses un neiesaisties strīdos. Radošais potenciāls augstā līmenī, var pavērties jaunas iespējas. Svarīga būs arī sirdslietu joma. Var ciešāk nostiprināties esošās attiecības vai rasties jaunas simpātijas. Ja esi brīvs, brīvajā laikā apmeklē dažādus pasākumus.

LAU­VA

Rīkojies aktīvi un enerģiski, tad daudz paspēsi izdarīt un par paveikto būs gandarījums. Ja kaut kas nesanāk, kā iecerēts, neņem pie sirds, bet dodies tālāk. Slēdzot darījumus, noformē visu oficiāli un neatstāj neko nejaušības ziņā. Attiecībās valdīs kaislības un dinamika. Ir laiks baudīt dzīvi. Svarīga dvēseliskā saskaņa.

JAU­NA­VA

Vari kārtot darīšanas iestādēs vai komunālajos dienestos, kā arī risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Pievērs uzmanību bērnu vēlmēm un atbalsti viņu centienus. Sirdslietās var rasties pārdomas. Kad tiksi skaidrībā ar sevi, izrunājies ar otro pusīti. Uzticēšanās un sapratne ļaus piedzīvot neaizmirstamus mīļuma brīžus.

SVA­RI

Pirms brīvdienām paskatīsies apkārt un sapratīsi, ka darba pilnas rokas. Nevajadzētu visu uzņemties darīt pašam, bet pienākumus sadalīt godīgi starp visiem mājiniekiem. Pavasara talka būs veiksmīga un ballīte pēc tās arī. Lieldienās vari doties nelielā izzinošā braucienā. Jāuzkrāj spēki, jo darba lietas risināsies smagnēji.

SKOR­PI­ONS

Ir pienācis laiks mācīties un apgūt kaut ko jaunu, un intuīcija pateiks priekšā, ko labāk izvēlēties. Šīs zināšanas vēlāk noderēs. Karjerā un biznesā jaunos piedāvājumus rūpīgi izvērtē un neko nesasteidz. Attiecību jomā valdīs harmonija. Ar mīļoto cilvēku runāsi vienā valodā un sapratīsieties teju vai no pusvārda.

STRĒL­NIEKS

Brīvdienu laikā nesēdi mājās, jo citādi var sākties rīvēšanās ar mīļajiem radiņiem. Aizbrauciet kopā nelielā ekskursijā vai vienkārši piknikā pie dabas. Darbā būs krietni jānopūlas, bet ar peļņu būsi apmierināts. Ir vērts pievērsties privātam biznesam vai meklēt plašākas iespējas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt pavasarīgu iepazīšanos.

ME­ŽĀ­ZIS

Emocionāli dzīvosi līdzi darāmajam un nežēlosi spēkus, lai pienākumus paveiktu pēc iespējas labāk. Liela nozīme izglītībai un pieredzei, no tā šobrīd atkarīgi arī ienākumi. Vajag parādīt visas savas prasmes un mērķēt uz augstāku amatu. Brīvdienās liec darbus malā, izraujies no ikdienas rutīnas un izdomā aizraujošu pasākumu kopā ar mīļoto.

ŪDENS­VĪRS

Brīži vienatnē palīdzēs sakārtot domas, tomēr pārāk gremdēties apcerēs nav vēlams. Domā par jauniem apvāršņiem un pozitīvām pārmaiņām. Vajadzētu ar savu otro pusīti kaut kur aizbraukt. Ceļojums nāks par labu attiecībām un piešķirs jaunu dzirksti. Savukārt brīvajiem ļaudīm saistībā ar ārzemju tēmu iespējama iepazīšanās.

ZI­VIS

Daudz lietišķu un draudzīgu kontaktu, kā arī sarunas, tikšanās un sabiedriskās aktivitātes. Kontaktēšanās ar cilvēkiem dos emocionālo pacēlumu. Pieņemot svarīgus lēmumus, paļaujies ne tikai uz prātu, bet ieklausies intuīcijā. Svarīgu vietu ieņems arī sirdslietas - no tām lielā mērā atkarīgs garastāvoklis. Neapspried privāto dzīvi ar citiem.