Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola aprīlī?

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

HOROSKOPI, aprīlis, 2019.

AUNS

Ļoti daudz enerģijas - pavasaris iedvesmos tevi un tu citus. Cilvēki labprāt sadarbosies, un tu iegūsi uzticamus domubiedrus. Smaids un šarms atvērs durvis uz cilvēku sirdīm. Arī tava var notrīsēt priekā par kādu tikšanos. Labs laiks attiecību veidošanai, kā arī izrāvienam profesionālā jomā vai biznesā. Mēneša sākumā ieplāno būtiskus darbus, lai virzītos tuvāk mērķim. Ir iespējas arīdzan labi nopelnīt.

VĒRSIS

Personības pilnveidošanās laiks. Pratīsi sevi pasniegt sabiedrībā, būs vēlme mācīties ko jaunu, un cilvēki uzklausīs tavu viedokli. Paredzamas lielas sabiedriskās aktivitātes - pasākumi ar draugiem, ballītes, kultūras pasākumu apmeklējumi. Iespējamas arī darīšanas ar ārzemēm - komunikācija ar radiem vai draugiem svešatnē vai ceļojums. Darbā jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos.

DVĪŅI

Vadi dienas pēc iespējas mierīgāk un visus lēmumus rūpīgi apdomā. Pastāv riski ātrumā sastrādāt ko tādu, kas vēlāk jānožēlo. Tāpat arī atceries, ka piktumā izteiktus vārdus nevar padarīt par nebijušiem. Ja neļausi vaļu emocijām, viss būs labi. Burvīgs laiks, lai brīvbrīžos izietu sabiedrībā un veidotu jaunus kontaktus. Tāpat arī lieliskas iespējas izcelties profesionālajā jomā.

VĒZIS

Koncentrē spēkus, lai paveiktu sen plānoto karjerā vai biznesā. Profesionālajā vidē spīdēsi ar novatoriskām idejām un sekmīgi veidosi jaunus lietišķos kontaktus. Kādam var aktualizēties ārzemju tēma - vēlme doties ceļojumā vai iespējas sadarboties lietišķā jomā. Nenokavē iespējas pavairot ienākumus. Jāturas tālāk no situācijām, kur citi izskaidrojas. Neej par strīdu šķīrēju.

LAUVA

Pirmajā vietā darbs vai bizness. Kas dara, tam uzkrauj vēl... Neuzņemies papildu pienākumus tikai tāpēc, ka esi apzinīgs, kārtīgs un vispār labs cilvēks. Pārāk liela pienākumu gūzma radīs nevajadzīgu stresu. Turklāt - eksistē arī privātā dzīve. Pavasaris modinās sirdī romantiskas noskaņas. Šis ir burvīgs laiks, lai uzlabotu attiecības ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm - lai iepazītos.

JAUNAVA

Šomēnes vari sakārtot lietišķos jautājumus, kā arī risināt sarunas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja esi plānojis mājoklī remontdarbus, tad vajadzētu tos vismaz iesākt, jo aprīļa beigās ar būvdarbiem saistītā planēta Saturns ieņem nelabvēlīgu stāvokli uz visu vasaru. Brīvo laiku pavadi ar saviem mīļajiem - kaut kur kopā aizbrauciet vai apmeklējiet pasākumus. Darbā jāsargās no strīdiem.

SVARI

Daudz darīšanu ar radiniekiem un saimnieciskie darbi mājās. Labprāt kārtosi, pārkārtosi un izdaiļosi. Spodrības pasākumi ļaus mājoklim uzmirdzēt pavasarīgā spozmē - ģimene priecāsies, un draugi labprāt ciemosies. Darbā jābūt precīzam, jo iespējami pārpratumi un sarežģījumi juridiskos jautājumos. Ja kaut kas nenotiek, kā esi iecerējis, saglabā mieru. Gan viss sakārtosies.

SKORPIONS

Peļņas laiks. Projekti, ko būsi kopis, lolojis un aprūpējis, nesīs ražu. Izmanto sakarus un draudzīgos kontaktus, sadarbībā ir spēks. Pie jauniem plāniem gan pagaidām nevajadzētu ķerties. Svarīga sirdslietu tēma. Staros pozitīvas emocijas, virmos kaislības, tomēr dziļi sirds stūrītī tu vēlēsies zināmu lietu kārtību. Svarīgāk nekā citkārt būs tas, lai mīļotais cilvēks respektē tavas vēlmes.

STRĒLNIEKS

Esi atvērts kontaktiem, jo ir iespēja iegūt jaunus draugus, kas vēlāk kļūs par sadarbības partneriem. Sekmīgs laiks tādiem biznesa projektiem, kas paredzēti peļņai ilgtermiņā. Brīvo laiku pavadi kopā ar bērniem, sniedz viņiem padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos jūsu attiecības. Brīvajiem ļaudīm iespējama negaidīta tikšanās, kas uzšķiļ karstas simpātiju dzirkstis.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā pēc jauniem piedāvājumiem pagaidām nevajadzētu lūkoties. Var sanākt kā parunā, ka, no vilka bēgot, lācim uzskriesi. Kādu laiciņu būs grūti, bet jāpaciešas. Ļoti vēlams papildināt profesionālās iemaņas, apmeklēt kursus vai seminārus. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas. Mīlestība sildīs sirdi, valdīs saskaņa. Ja šobrīd esi brīvs, iespējama interesanta iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Lietišķajā jomā jāievēro piesardzība. Paļaujies labāk uz savu intuīciju, nevis uz viediem padomdevējiem. Peļņas iespējas pavērsies, ja liksi lietā radošu izdomu - pa rutīnas taku ejot, nauda nevairosies. Klausies sirdsbalsī un intuīcijā, tās palīdzēs atrast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Iespējami zīmīgi sapņi un zemapziņas signāli. Sirdslietās jāgādā par saskaņu.

ZIVIS

Domu un ideju netrūks, pieraksti tās un liec plauktiņā vēlākam laikam. Noteikti noderēs darbā vai veidojot savu biznesu. Esi uzmanīgs, slēdzot naudas darījumus, kaut kas var noiet greizi pilnīgi neizprotamu apstākļu dēļ. Sarunām ar bankām un finanšu ieguldījumiem patlaban zvaigznes nav labvēlīgas. Toties ir burvīgs laiks, lai veidotu jaunas pazīšanās un piedalītos sabiedriskajā dzīvē.