Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Astroloģiskā prognoze: Aprīlis. Par mīlestību, būvniecību un dārza darbiem

© ZUMAPRESS.com/Scanpix

Aprīļa astroloģiskais fons ir labvēlīgs radošām aktivitātēm un sirdslietām, bet ar darījumiem un lietišķām tēmām jābūt uzmanīgiem. Ja šovasar plānoti nopietni būvdarbi, tad tos vajadzētu iesākt līdz aprīļa beigām.

Mīlestības planēta jauka un romantiska

Aprīlī līdz 20. datumam mīlestības planēta Venera atradīsies romantiskajā Zivju zodiaka zīmē. Līdz ar pavasara atnākšanu tas ir ļoti iedvesmojoši, jo pārsvarā Zivju zodiaka zīme rada maigas un sapņainas noskaņas.

Ir tik labi ļauties pozitīvu un sirsnīgu emociju straumei... Savukārt no 21.04. Venera atradīsies dinamiskajā Auna zīmē, kam tīk savas simpātijas izrādīt tieši, doties piedzīvojumos un dzīvot ar pilnu krūti. Tā, lai katru dienu interesanti!

Mums katram, protams, ir sava astroloģiskā karte, kurā parādās konkrētas tendences, tomēr planētu novietojums zodiaka kopējās tendences ietekmē.

Meitenes, kas aprīlī piedzims, kamēr Venera Zivīs, būs sapņotājas un dvēselē mākslinieces. Savukārt dāmas, kurām horoskopā Venera Aunā, savas jūtas pauž tieši, vēlas būt uzmanības centrā un zina, ko vēlas.

Saimnieciskās aktivitātes

Šis mēnesis saimnieciskajai rosībai ir normāls, taču daudz kas atkarīgs arī no plānotajiem darbiem un nozares.

Astroloģijā liela uzmanība tiek pievērsta Mēness novietojumam zodiaka zīmēs. Tas ietekmē dienu fonu, rada labvēlīgus apstākļus vai traucēkļus tai vai citai darbībai. Labā ziņa ir tāda, ka šomēnes augošā Mēness fāze, kas savukārt ir plusiņš, lai sāktie darbi būtu auglīgi, sakrīt ar šī debesu spīdekļa atrašanos vairākās saimnieciskajās zodiaka zīmēs. No 6.04. pēcpusdienas līdz 8.04. Mēness atrodas Vērša zodiaka zīmē, kas ir labs laiks saimniecības un dārza darbiem, kā arī nekustamā īpašuma jautājumiem un sarunām bankās. No 11.04. līdz 12.04. valda Vēzis, kas rūpējas par mājas saimniecību un ģimeni, kā arī mazo biznesu. 10.04. pēc pusdienas laika sākas Jaunavas zīmes valdīšana un ilgst līdz 17.04. dienas vidum. Sekmīgs laiks dokumentācijas un grāmatvedības sakārtošanai.

Taču ir arī sliktās ziņas. Uzņēmējdarbības aizgādnis un veiksmes nesējs Jupiters 9.04. ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Savukārt stabilitātes garants un būvniecības nozares aizbildnis Saturns retrogrāds kļūst 29.04.

Mazliet par bankrota kombināciju

Aprīlis nav piemērots jaunu uzņēmumu reģistrēšanai. Šajā laikā dibinātām firmām būs lielāki bankrota riski un iespējamas dažādas problēmas. Kāpēc tā?

Astroloģija ir sarežģīta, un jāņem vērā daudzi faktori, ne tikai Mēness fāzes vai tā novietojums zodiakā. Aprīļa lielāko daļu saspringta kombinācija izveidojas starp Sauli un Plūtonu, un uzņēmuma astroloģiskajā kartē tas tiešām nozīmē bankrota riskus. Vai arī - krīzes gadījumā nopietnas problēmas. Arī ikdienā bieži vien dažādi it kā ne tik sarežģīti saimnieciskie jautājumi risinās ar grūtībām. Un, tā kā arī Jupiters būs negants, jārēķinās, ka šajā laikā reģistrētiem uzņēmumiem saimnieciskā darbība ies kā pa celmiem.

Ar pamatakmeni jāpasteidzas

Ja nav iespēju, vēlmes vai intereses aiziet pie astrologa un izanalizēt konkrēti savu situāciju un iespējas, tad lūkojamies uz vispārējām astroloģiskām norādēm. Vairumā gadījumu astrologi arī ņem tās vērā, aplūkojot klientu individuālās kartes.

Ja šogad plānots sākt mājas celtniecību vai veikt kādus nopietnus remontdarbus, tad to vajadzētu iesākt līdz 29.04, kad ar būvniecību un nekustamo īpašumu saistītā planēta Saturns ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Šādos periodos iesāktie celtniecības vai remonta darbi var buksēt un sākties tas, ko cilvēki dēvē par mūžīgo remontu. Turklāt ļoti skrupulozi jāseko līdzi būvdarbu kvalitātei, tā var pieklibot. Savukārt, ja retrogrādā Saturna laikā tiek iegādāts nekustamais īpašums, tad vēlāk var atklāties kādi slēpti defekti vai arī remontdarbos jāiegulda vairāk līdzekļu, nekā sākotnēji licies.

Stādām jau rīt!

Vislabvēlīgākais laiks dārzkopības darbiem ir tad, kad augošs Mēness kādā no Zemes stihijas (Vērsis, Jaunava, Mežāzis) vai Ūdens stihijas (Vēzis, Skorpions, Zivis) zodiaka zīmēm. Darbu nianses gan atšķiras, piemēram, Jaunavas un Mežāža zīme vairāk saistās ar zemes apstrādi un sakņaugiem, Vēzis ar laistīšanu, lapu dārzāju dēstīšanu, konservēšanu u.tml. Sīkāka informācija par dārza darbiem atrodama žurnāla Praktiskā Astroloģija dārzkopības kalendārā katru mēnesi. Bet, ja nav vēlmes iedziļināties astroloģiskos smalkumos, tad - tuvākajā laikā dārzkopības darbiem labvēlīgākās dienas ir: 7. aprīlis (Mēness Vērsī), 11. un 12. aprīlis (Mēness Vēzī), 15. un 16. aprīlis (Mēness Jaunavā). Savukārt vissliktākās dienas, kad neko nevajadzētu dēstīt vai sēt, ir 26.-28. aprīlis (Mēness Ūdensvīrā).

MĒNEŠA JUBILĀRS

Auns

Zodiaka apli aizsāk Auna zīme. Viņš ir pirmais, avangardists un pionieris gan starp zodiaka zīmēm, gan dzīvē. Ja vajag cirst jaunus ceļus kādā jomā, aizsākt jaunus projektus, strauji paveikt kādus darbus, tad nebūs lieliskāka līdera un vilcējspēka par Aunu. Viņā ir dabiska un dinamiska tieksme vienmēr būs pirmajam.

Auniņi reti kad prot un vēlas palikt malā, viņi ir pirmajās rindās vai dzīves epicentrā. Viss, kas notiek, notiek ap viņiem. Zināmā mērā to varētu definēt arī kā egocentrismu? Varbūt. Bet citādi nav iespējams. Viņi jūtas pašā degpunktā. Ar savu veselīgā un dabiskā egoisma devu Auns nekādā gadījumā nav ļaunīgs. Aizņemts pats ar sevi, viņš vienkārši bieži vien nepadomās, kā jūtas citi. Jautājums «Kā tev klājas?» var tikt uzdots tikai garāmejot, lai ātri vien sāktu runāt par to, kas pašam tajā brīdī ir svarīgi. Un... plāni dzīvē mainās vēja ātrumā. Tas nu reiz arī ir ļoti raksturīgi. Auns no rīta pastāsta, ko iecerējis dienas gaitā darīt, bet līdz vakaram viss noticis pavisam citādi. Vai arī - paziņo, ka būs klāt tikos, bet ierodas pavisam citā laikā, jo - atgadījies kaut kas pēkšņs un svarīgs. Vai arī - aiziet vakarā laikus gulēt, bet pēc pāris stundām, draugu aicināts, ceļas no gultas augšā, lai brauktu uz klubiņu kārtīgi izdejoties.

Runājot par rakstura īpašībām, vēl jāatzīmē, ka šīs zīmes pārstāvji ir uzticīgi un godīgi, mānīšanās un izlocīšanās nav viņu dabā. Kaut gan - savas kļūdas Auns bieži vien nebūs īsti gatavs atzīt, viņš drīzāk norādīs uz kādiem pēkšņiem vai ārkārtējiem apstākļiem, kas likuši tā rīkoties. Tajā pašā laikā Auns ir uzticams draugs un mīļotais. Ja arī sadusmosies (un darīs to visai karstgalvīgi), pēc kāda laika viņš būs gatavs izlīgt, atvainoties un vērst visu par labu. Galvenais - lai tiek dots kāds brīdis atdzišanai. Jā - karstasinīgums ir viena no īpašībām, kas Aunam var sagādāt rūpju brīžus. Neapdomībā sastrādātais un pieļautās kļūdas var atspēlēties. Tomēr Auns šīs mācības reti kad ņem vērā un ielāgo uz priekšdienām. Bieži vien viņš tās piemirst un var uz tā paša grābekļa uzkāpt pa otram lāgam. Vēl viena no traucējošām īpašībām ir spītība - ja reiz ko ieņēmis galvā, tas jāpanāk vai jāizdara par katru cenu. Un vienalga, ja beigās labuma nekāda. Eh, tā sanāca... Bet tas jau aiz muguras! Kaut gan šī ietiepība ir dzinulis mērķa sasniegšanai, un daudzi Auni dzīvē patiesi virzās uz priekšu strauji un pārliecinoši. Viņi ir dzimuši līderi. Turklāt šis līderisms neaprobežojas ar komandu došanu apkārtējiem. Auns ir arī darītājs. Viņš cīnīsies, pūlēsies, pats strādās līdz spēku izsīkumam un nekādā gadījumā necietīs sev blakus slinkotājus.

Auni krāšņo šo pasauli ar savu vitalitāti un dinamiku.