Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 4. aprīlim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale ar īpaši romantiskām noskaņām neizcelsies. 29. martā Mēness, kas nosaka dienu fonu, atradīsies lietišķajā Mežāža zodiaka zīmē, bet pēc tam draudzīgajā, brīvību mīlošajā Ūdensvīrā. Toties 1., 2., un 3. aprīļa vakari piemēroti romantiskam randiņam, siltu emociju un mīlestības apliecinājumiem, jo noskaņas noteiks romantiskā Zivju zīme.

LIETIŠĶĀ JOMA. 29. martā, kad Mēness atrodas lietišķajā Mežāža zodiaka zīmē, var paveikt svarīgus darbus, kuriem nepieciešama lietišķa un racionāla pieeja. Nākamās darba nedēļas sākums vairāk piemērots radošām nodarbēm un «mākslinieciskam peldējumam», ko nosaka Zivju zodiaka zīme dienu fonā. Ātri paveicamus darbus varat plānot 4. aprīlī.

AUNS

No tevis burtiski staros pavasaris - acīs prieks un sirdī siltas emocijas. Brīvdienas velti sevis palutināšanai, apmeklē skaistuma salonu vai frizieri, iegādājies jaunu apģērbu vai smaržas. Kaut vai kādu nieciņu, kas ielīksmo sirdi. Attiecību jomā ilgosies būt pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto. Savukārt darbā iespējas izcelties ar profesionalitāti.

VĒR­SIS

Daudz dzirkstošas enerģijas, ar ko spēsi aizraut līdzcilvēkus, draugus un kolēģus. Atrodoties uz pacēluma viļņa, tomēr uzmanies no pārsteidzības un atceries seno latviešu teicienu, ka ātri tikai blusas ķer. Piemērots laiks, lai iemācītos kaut ko jaunu vai plānotu atvaļinājuma ceļojumu. Brīvdienās vēlams apmeklēt pasākumus, kur vari satikt interesantus cilvēkus.

DVĪ­ŅI

Labs laiks, lai veidotu lietišķos kontaktus un pavairotu ienākumus. Koncentrējies uz peļņu un paplašini darbošanos. Darbā jauni izaicinājumi, kas tiks dāsni atalgoti. Ja iziesi sabiedrībā un apmeklēsi pasākumus, īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai bankās. Privātajā dzīvē - simpātiju apliecinājumi.

VĒ­ZIS

Esi gatavs sadarboties, atjaunot senus kontaktus un strādāt komandā. Kopā darītais veiksies labāk, un arī galarezultāts būs. Brīvajā laikā esi kopā ar savējiem, sarīko kādu pasākumu, dodies nelielā izbraucienā vai apciemo attālākus radiniekus. Dzīvē var aktualizēties ārzemju, izglītības vai redzesloka paplašināšanas tēma.

LAU­VA

Daudz prātosi par dzīvi un vēlēsies kaut ko mainīt ierastajā dienu ritmā. Savas ieceres derētu apspriest arī ar tuviniekiem, citādi var rasties nesaskaņas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Sirds atvērta mīlestībai un labestībai, un pavasara vēsmas gaisā ir tik saviļņojošas. Darbā turies tālāk no strīdiem un intrigošanas.

JAU­NA­VA

Labs laiks karjerai, profesionālai izaugsmei un jauniem sasniegumiem. Ja esošais darbalauks neapmierina, raugies pēc plašākām iespējām. Varbūt pienācis laiks piestrādāt pie sava biznesa veidošanas. Ja plānots kārtot darīšanas iestādēs, sagatavojies rūpīgi. Brīvajā laikā jaukas tikšanās ar draugiem, cilvēku simpātijas un pavasarīgs flirts.

SVA­RI

Pienākumi mājā un ģimenē. Rūpēsies par visiem un visu un būsi ar to apmierināts. Apdari saimnieciskos darbus, risini ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus un satiecies ar tuvākiem un tālākiem radiem. Darbs prasīs lielu enerģiju, brīžiem šķitīs, ka tā ir cīņa ar vējdzirnavām, tāpēc pievērsies tam, kas iet no rokas.

SKOR­PI­ONS

Svarīga attiecību tēma. Mīlestība sildīs sirdi, gaisā jaušams pavasaris un romantiskas vēsmas. Ja esi ar kādu kopā, tad noformē attiecības oficiāli, sāc kopdzīvi, veido kopīgu saimniecību. Stabilitātes un lietu sakārtošanas laiks. Ja aktīvi darbosieties profesionālajā jomā, jūsu veikums tiks pamanīts un novērtēts.

STRĒL­NIEKS

Mājas dzīve un ģimenes darīšanas būs pirmajā vietā. Brīvdienās visi draudzīgā kompānijā apdariet saimnieciskos darbus un tad kopā atpūtieties. Iespējami kādi pavērsieni sirdslietās. Jātiek skaidrībā ar vēlmēm un izjūtām. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt neaizmirstamus piedzīvojumus. Jaunajā nedēļā darbā pienākumu netrūks.

ME­ŽĀ­ZIS

Gādā par labu garastāvokli, satiecies ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem un brīvajā laikā izvēlies nodarbes, kas vairo optimismu. Darbā ies diezgan karsti - neskaitāmi pienākumi, jauni projekti, sapulces un tālruņa zvani. Piemērots brīdis, lai paplašinātu darbošanās lauku. Nospraud sev jaunus mērķus un tālredzīgi raugies nākotnē.

ŪDENS­VĪRS

Jāpievēršas naudas lietām. Nepalaid garām labas iespējas nopelnīt, iesaistīties izdevīgā pasākumā un ielikt pamatus stabilai peļņai nākotnē. Jātur kārtībā rēķini un jāveic savlaicīgi maksājumi. Brīvos līdzekļus ieguldi mājas saimniecībā vai veido uzkrājumus. Darbs prasīs iedvesmu, bet būs laba atdeve un atzinīgs novērtējums.

ZI­VIS

Ātri orientēsies situācijās un cilvēkos. Ieklausies, ko saka priekšā iekšējā balss. Var rasties labas iespējas nopelnīt, taču pārsteidzīga vai līdz galam nepārdomāta rīcība var radīt zaudējumus. Svarīga arī sirdslietu tēma. Brīvo laiku pavadi ar mīļoto, un sarīkojiet romantisku pasākumu sev diviem vien. Ja esi viens, atver sirdi pavasarīgai mīlestībai.