Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 21. martam

© Pixabay

Horoskopi no 15. līdz 21. martam

SIRDSLIETAS. Mīļi ģimeniskas un sirsnīgas noskaņas valdīs 15. un 16. martā, un to noteiks Mēness atrašanās gādīgajā Vēža zodiaka zīmē. Rūpes par mīļiem cilvēkiem, un arīdzan jauks laiks randiņiem un attiecību veidošanai. 17. un 18. martā dažs labs savu mīļoto gribēs iepriecināt ar vērienu, jo dienu fonu noteiks Mēnestiņš tandēmā ar galanto un donžuānisko Lauvu. Nedēļas vidū jāsargās no pārlieku kritiskas pieejas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Kā jau »Vakara Ziņas« rakstīja iepriekš, līdz pat 28. martam vairāk nekā citkārt iespējama aizķeršanās darījumos, neprecizitātes dokumentos un dažādi pārpratumi. Šīs likstas rada planētas Merkurs atrašanās nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī. Svarīgus darījumus labāk būtu atlikt, taču, ja tas nav iespējams, tad jābūt īpaši precīziem.

AUNS

Sajūta tāda, ka gribas kaut kur doties, iepazīt citas zemes un cilvēkus. Ikdiena radījusi mazliet pelēcīgu apnicību, tāpēc laiks kaut kādām būtiskām pārmaiņām. Jā, ja iespējams, tad dodies kādā ceļojumā. Ja ne - tad nomaini imidžu, ietērpjoties pavasarīgi košās krāsās. Cilvēki izrādīs tev simpātijas, un mīlestība dzirksteļos.

VĒRSIS

Nedēļas nogale domāta, lai atpūstos un izklaidētos. Apmeklē klubu, uzdziedi karaoke, dari kādas mazliet neprātīgas un aizraujošas lietas. Vajag gūt jaunu enerģijas lādiņu nākamajai nedēļai. Darbā vajadzēs iespringt, lai visu paveiktu godam, taču tev izdosies. Ir vērts runāt arī par algas pielikumu. Sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

DVĪŅI

Mazliet domīgs noskaņojums attiecībā uz sirdslietām. Ja kaut kas nav pa prātam, tad noteikti vajag ar mīļoto cilvēku izrunāties. Atklātība un sirsnība nogludinās asumiņus, satuvinās un darīs sirdi vieglāku. Ja šobrīd esi viens, tad koncentrējies uz citām lietām, bet veidot iepazīšanās nesteidzies. Lieliskas iespējas darbā un karjerā.

VĒZIS

Kādā brīdī var nākt atklāsme, ka tik daudz vēl nezini. Tas ir mudinājums ķerties pie kādām mācībām, meklēt jaunu noderīgu informāciju, atklāt jaunus apvāršņus. Piemērots laiks arī komandējumam vai ceļojumam. Iespējami interesanti karjeras vai biznesa sadarbības piedāvājumi. Brīvdienās kopā ar savējiem apmeklē pasākumus.

LAUVA

Diezgan sekmīgs laiks, lai kārtotu lietišķus jautājumus, taču jāatceras, ka par sarunām un līgumiem «atbildīgā» planēta Merkurs atrodas sliktās astroloģiskās kombinācijās. Ja kaut ko risini, īpašu uzmanību pievērs dokumentu niansēm. Profesionālajā jomā būsi citiem autoritāte, bet brīvdienās sirsnīgas un ģimeniskas noskaņas.

JAUNAVA

Mīlestība sildīs sirdi. Ja tev ir otrā pusīte, var rasties sajūta, ka esat abi no jauna iemīlējušies. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama teju vai «liktenīga tikšanās», kaislības uzbangos strauji. Darbā kārtīgi jāstrādā, bet tas vainagosies ar panākumiem. Raugies, lai paveiktais tiek novērtēts ne tikai morālā, bet arī materiālā izteiksmē.

SVARI

Sarežģītās situācijās noskaiti līdz desmit un neļauj vaļu emocijām. Ja satrauksies, būs grūti atrisināt jautājumus un paveikt darbus. Un turies tālāk no čīkstuļiem, jo viņi var pabojāt garastāvokli. Tajā pašā laikā ir īstais brīdis jauniem sasniegumiem profesionālajā jomā un dažādiem mājas darbiem. Brīvdienās sirsnīga kopābūšana ar savējiem.

SKORPIONS

Daudz sirsnības. Būsi noskaņots uz pavasarīgi romantiska viļņa, spēsi saprasties ar mīļoto un gūt lielu prieku no kopābūšanas. Ja kaut kas uz sirds - tad runā par to un atšķirīgos viedokļos meklējiet kompromisu. Tad attiecības sniegs daudz prieka. Darbā vai biznesā laiks jauniem izaicinājumiem. Pēkšņi var pavērties interesantas iespējas.

STRĒLNIEKS

Tu allaž esi optimistiski noskaņots, tomēr jābūt vērtējošam, lai «lielais plāns» neizrādās kā būve bez pamatiem. Ja rēķināsi un padomāsi, vari paveikt lielas lietas. Iespējamas interesantas idejas par peļņu, jauni darījumi un iespējas pavairot ienākumus. Dažādi pienākumi mājās un ģimenē, ar kuriem sekmīgi tiksi galā.

MEŽĀZIS

Drošs un uzticams cilvēks tu esi, un apkārtējie to noteikti novērtēs. Būsi citiem autoritāte, pie kā nākt pēc padoma un atbalsta. Tikai atceries, ka pārāk labam būt arī nav labi. Nenoliec malā savas intereses un vajadzības. Brīnišķīgs laiks, lai «izrautos» no ikdienības un kaut kur aizbrauktu. Interesanti piedzīvojumi attiecību jomā.

ŪDENSVĪRS

Atstāsi labu iespaidu uz līdzcilvēkiem, un tevi ik uz soļa pavadīs līdzcilvēku simpātijas. Personīgā pievilcība būs arī labs palīgs lietišķo jautājumu kārtošanā. Var aktualizēties finanšu jautājumi. Zini, ka šobrīd zvaigznes dāvā iespēju pavairot ienākumus. Turklāt idejas šajā sakarā var būt ļoti oriģinālas un neparastas.

ZIVIS

Ja kaut ko nevari izprast vai izdomāt ar prātu, tad ieklausies sirdsbalsī. Iekšējās sajūtas varbūt pat labāk pateiks priekšā, kā rīkoties tajā vai citā situācijā. Cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies un prasīs padomus. Brīvajā laikā izej sabiedrībā - tur tevi gaida jaunas iepazīšanās, kas būs interesantas gan privātajā, gan lietišķajā jomā.