Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 14. martam

© Pixabay

Horoskopi no 8. līdz 14. martam

SIRDSLIETAS. 8. marta vakars un 9. marts piemērots trauksmainiem, kaislību pilniem randiņiem, jo dienas fonu noteiks Mēness atrašanās Auna zodiaka zīmē. Tajā pašā laikā jāuzmanās no strīdiem un aktīvas izskaidrošanās. 10., 11. un 12. martā jārūpējas par mājas saimniecību un saviem mīļajiem, kā arī nesteidzīgi jābauda dzīve. Nedēļas vidū - vairāk viegla flirta, mazāk nopietnības.

LIETIŠĶĀ JOMA. Ar pilnu jaudu ir sācies nelabvēlīgais, tā dēvētais retrogrādā Merkura periods. Līdz pat 28. martam vairāk nekā citkārt iespējama aizķeršanās darījumos, neprecizitātes dokumentos un dažādi pārpratumi. Ja iespējams, svarīgu projektu vai pārrunu uzsākšanu atlieciet uz mēneša beigām. Ja tas nav iespējams, tad darījumiem labvēlīgāks laiks ir 11. un 12. martā līdz plkst. 17.48, kad Mēness augošā fāzē un atrodas saimnieciskajā Vērša zodiaka zīmē.

AUNS

Profesionālajā jomā daudz pienākumu, taču tu sekmīgi tiksi galā un saņemsi augstu novērtējumu. Kādam iespējams vilinošs izaugsmes piedāvājums. Tajā pašā laikā svarīgas norises privātajā dzīvē. Var rasties jauni plāni, kas paver iespējas kaut ko radikāli mainīt. Pirms spert izšķirošu soli, rūpīgi visu padomā. Nejauc attiecības un naudas lietas.

VĒRSIS

Būsi noskaņots platiem soļiem doties uz priekšu. Ātri reaģēsi uz situācijām un atradīsies īstajā brīdī īstajā vietā. Prātā dzims oriģinālas biznesa idejas. Vari tās prezentēt plašākai sabiedrībai un iegūt domubiedrus. Piesardzīgs esi, ja darīšanas ar ārzemēm - pārbaudi un izvērtē potenciālos partnerus. Darbā neiesaisties strīdos.

DVĪŅI

Var aktualizēties finanšu tēma - esi apdomīgs tēriņos. Ja nedēļas nogalē plāno iepirkšanās tūri, izveido sarakstu ar nepieciešamo un neļaujies atlaižu kārdinājumam. Taču šoreiz brīvdienas vairāk piemērotas izklaidēm, nevis saimniecības darbiem, jautri pavadīsi laiku draugu lokā. Jaunajā nedēļā sekmīgi nokārtosi lietišķas darīšanas.

VĒZIS

Neļauj vaļu emocijām, kas bangos, viļņosies un par katru cenu gribēs izlauzties ārā visnepiemērotākajos brīžos. Ja nesavaldīsies, vēlāk pašam būs žēl. Lielisks laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai, jebkura jauna informācija nākotnē izrādīsies ļoti noderīga. Sekmīgs laiks partneru atrašanai jauniem projektiem.

LAUVA

Vairāk uzmanības vajadzētu pievērst privātajai dzīvei. Ja esi ar kādu kopā - izrunājies, samīļo, pārsteidz ar kādu romantisku soli. Brīvajiem ļaudīm savukārt ir iespējas satikt cilvēku, ar kuru jūtama dvēseļu radniecība. Darbā vai biznesā jauns izrāviens - var nākt kādas pozitīvas pārmaiņas un interesanti piedāvājumi.

JAUNAVA

Nepaļaujies uz citu solījumiem, bet uz saviem spēkiem, prātu un enerģiju. Pretējā gadījumā var nostrādāt senais teiciens, ka solīts makā nekrīt, turklāt līdzi tam var nākt arī vilšanās cilvēkos, uz kuriem paļāvies. Burvīgs periods privātās dzīves sakārtošanai. Kaislības viļņosies, bet tām nebūs vieglprātīgs raksturs. Attiecības uz stabiliem pamatiem.

SVARI

Īstais laiks, lai brīvdienās sarīkotu pavasara talku. Ja ir dārzs un laika apstākļi atļauj, var iznest ārā grilu un atklāt sezonu. Jebkurā gadījumā pēc spodrības darbiem prieku sagādās neliela ballīte. Jaunajā nedēļā darba pilnas rokas, vajadzēs risināt nopietnus un ne visai tīkamus jautājumus. Privātajā dzīvē jāsargās no strīdiem.

SKORPIONS

Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecības. Piemērots laiks romantiskam randiņam un arī ciešāku attiecību veidošanai. Ja esi jau ar kādu kopā, tad brīvdienās nesēdiet mājās, tas var radīt spriedzi. Kopā ar otro pusīti apmeklē izklaides pasākumu. Kādam var aktualizēties finanšu tēma. Esi apdomīgs tēriņos un pietaupi.

STRĒLNIEKS

Daudz pienākumu mājās un ģimenē. Kādam var nākties veikt nelielus remontdarbus un pārkārtojumus. Kādam - rīkot pasākumus ar radiniekiem. Jebkurā gadījumā šī rosība sniegs pozitīvas emocijas. Darbā iespējamas pārmaiņas, bet viss, kas notiek, notiek uz labu. Raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Sekmīga ienākumu palielināšana.

MEŽĀZIS

Ilgas pēc jauniem apvāršņiem... vēlme sakrāmēt ceļasomu un doties kaut kur tālu - iepazīt citas zemes un cilvēkus. Ja tas ir iespējams, dari tā! Daudz iespaidu un jauni draugi. Ja nevari, tad lasi un izglītojies, uzklausi citu pieredzi. Ar naudu rīkojies apdomīgi un raugies, lai tavs veikums tiek novērtēts. Privātajā dzīvē - viegls flirts un simpātiju dzirkstis.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogali labprāt pavadīsi mājās, veicot kādus pārkārtojumus vai sarīkojot nelielu ballīti. Rosīšanās dos enerģijas lādiņu jaunajai nedēļai. Iespējams, nāksies risināt finanšu jautājumus, un patlaban ir īstais laiks, lai palielinātu ienākumus. Attiecībās turies pie stabilām vērtībām, koķetērija un viegli piedzīvojumi nav domāti tev.

ZIVIS

Ļoti radošs periods. Radīsies interesantas idejas, ar kurām aizrausi daudzus. Būs domubiedri un atbalstītāji. Ir vērts padomāt par savu biznesu - neatdod idejas citiem tāpat vien. Brīvdienās satiecies ar draugiem, apmeklē kultūras pasākumu vai klubu un kārtīgi atpūties. Nebūtu vēlams risināt attiecību jautājumus.