Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 7. martam

© Ilze Zvēra/F64

Horoskopi no 1. līdz 7. martam

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē vairāk valdīs racionālas noskaņas, jo 1. martā un gandrīz visu 2. martu Mēness atradīsies Mežāža zodiaka zīmē. Bet pēc tam - līdz pat 5. marta rītam - draudzīgajā un brīvību mīlošajā Ūdensvīrā. Vairāk par romantiku varam domāt 5., 6. un 7. martā, kad dienu fonu noteiks Zivju zodiaka zīme.

LIETIŠĶĀ JOMA. 1. martā un arī 2. martā vari pabeigt lietišķus darbus, kas ieilguši. Mēness atrodas dilstošā fāzē, kad jāsaliek punkti uz «i». Jaunās nedēļas sākumā var rīkot sanāksmes, kurās apspriežamas radošas idejas, bet reāli pie jauniem darbiem vēlams ķerties tikai marta beigās. No 5. līdz 28. martam planēta Merkurs atradīsies, astrologu valodā runājot, retrogrādā stāvoklī, kas nav labvēlīgs lietišķām tēmām. Vairāk nekā citkārt iespējami pārpratumi un aizķeršanās.

AUNS

Daudz emociju un prāts nemierīgs, jo daudz jāpaspēj un jāsaplāno, lai vēlāk varētu darīt to, ko pašam labpatīk. Burvīgs laiks dažādām sabiedriskām aktivitātēm, būsi šarmants, pievilcīgs un izstarosi tādu īpašu pozitīvisma auru. Vilinās arīdzan jaunas tāles un svešas, eksotiskas zemes. Plānojot ceļojumu, pievērs uzmanību lietišķām niansēm.

VĒRSIS

Enerģijas netrūks, un, virzot to pareizā virzienā, iespējams tikt pie peļņas. Galvenais - bez steigas. Nopietnība un pamatīgums ir panākumu ķīla. Tādējādi vairosi ģimenes labklājību, mājās valdīs miers un saticība. Labs laiks arī sabiedriskām aktivitātēm, ballītēm un pasākumiem ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē labprāt pievērsīsies saimniecības darbiem. Radīsies idejas, kā uzlabot un izdaiļot mājokli. Jaunajā nedēļā, iespējams, kārtojami kādi lietišķi jautājumi. Ja ir darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, jāapspriež līgumi, jākārto zemesgrāmata vai jārisina kredītu tēma, vari to darīt. Pratīsi pamatot viedokli un aizstāvēt savas intereses.

VĒZIS

Sekmēsies dažādas lietišķas darīšanas, diplomātiski risināsi sarunas ar darījumu partneriem, baņķieriem un ierēdņiem. Nebūtu gan vēlams parakstīt svarīgas vienošanās, jo šobrīd dokumentu kārtošanai nav labs laiks. Dažu brīdi liksies, ka uz taviem pleciem sagūluši pārāk daudz pienākumu. Būtu labi izrauties nelielā ceļojumā.

LAUVA

Darbu dunā un dienu steigā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Ja esi ar kādu kopā - brīvdienās derētu kaut kur «pamukt», lai pabūtu divatā. Mazliet romantikas atsvaidzinās ikdienību. Vari doties iepirkšanās tūrē un atjaunot savu un ģimenes garderobi. Palutini sevi ar skaistumsalona, SPA vai uzmundrinošas masāžas apmeklējumu.

JAUNAVA

Ļoti aktuāla darba tēma gan no finansiālā, gan no sadarbības aspekta. Partnerus izvēlies rūpīgi, jo ne ar katru var kopā iet ābuļus zagt - kā teica senos laikos. Vairāk paļaujies pats uz sevi. Darīšanas iestādēs un bankās neveiksies tik labi, kā gribētos, tāpēc šajā jomā nav vērts pārāk nopūlēties. Toties privātajā dzīvē sirsnība un stabilitāte.

SVARI

Brīvdienās vari apciemot vai ielūgt pie sevis pusdienās tuviniekus. Patīkamas sarunas un domu apmaiņa. Sapratīsi, ka savējie, tas ir spēks, uz kuru vari paļauties. Tā drošā pleca izjūta līdzās dažu brīdi būs vajadzīga, it īpaši tāpēc, ka profesionālajā jomā, iespējams, nāksies pieņemt nepopulārus lēmumus. Dari visu korekti.

SKORPIONS

Svarīga privātās dzīves tēma. Pāri var atsvaidzināt kopdzīvi, piešķiļot jaunu dzirkstelīti. Ir vērts kaut kur aizbraukt vai apmeklēt pasākumu, tādējādi izraujoties no ierastā ritma. Ja esi domājis par došanos laulības ostā, tad šis ir piemērots laiks veidot kopīgu nākotni. Brīvajiem ļaudīm maigas mīlestības un romantikas periods.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogali atvēli mājas darbiem. Pēc ziemas sezonas vajadzētu sakārtot un pārkārtot, izrevidēt drēbju skapjus un nevajadzīgās mantas izmest vai nodot labdarībai. Arī tuvinieki noilgojušies pēc tavas sabiedrības. Darba nedēļā aktualizēsies finanšu tēma. Var gadīties, ka jāpapildina profesionālās iemaņas.

MEŽĀZIS

Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu mājām, tad brīvdienās dodies uz veikalu. Jaunas mēbeles, paklāji vai segas sagādās prieku ģimenei. Vari kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, kā arī uzsākt jaunas mācības. Labs laiks jauniem apvāršņiem, zinībām un ceļojumam. Sirdslietās iespējami neparasti, aizraujoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Neielaidies strīdos ar mājiniekiem un neuzspied viņiem savu viedokli. Brīvdienās visiem kopā vajag kaut kur iziet - apmeklēt izklaides pasākumu vai pievērsties sportiskām aktivitātēm. Būsi pievilcīgs, un, ja šobrīd esi brīvs, var rasties kādas simpātijas. Ar smaidu atvērsi daudzas durvis, tas palīdzēs arī kārtot lietišķus jautājumus.

ZIVIS

Daudz domu paņems biznesa plāni - kā pavairot ienākumus un kur ieguldīt. Taču patlaban nebūtu vēlams veikt lielus pirkumus, piemēram, iegādāties nekustamo īpašumu vai automašīnu. Daudz pārdomu saistībā ar privāto dzīvi. Ja nepieciešams, izrunājies ar mīļoto un svarīgās lietās uzticies intuīcijai.