Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

MARTA PROGNOZES: Darbus pie malas, baudām pavasari!

© Publicitātes foto

Marts nopietniem saimnieciskiem darbiem nav piemērots, jo atkal kārtējo reizi būs klāt nelabvēlīgais retrogrādā Merkura periods, kas rada piņķerīgas situācijas.

Kosmosā sava kārtība

Retrogrādā (jeb atpakaļejošā) stāvoklī Merkurs nonāk trīs vai četras reizes gadā, un kosmosa kārtība nav maināma.

Retrogrādā kustībā planēta atradīsies no 5. līdz 28. datumam. Šajā periodā nevajadzētu iegādāties dārgu sadzīves tehniku vai auto. Pastāv riski, ka tas ātri noplīsīs. Toties šis ir labs laiks, lai pārdotu lietotu mašīnu.

Lietišķajā jomā var realizēt ātrus īstermiņa projektus - veikli izdarīts, un ejam tālāk.

Martā Merkurs atradīsies Zivju zodiaka zīmē, kas paspilgtina emocijas. Šā iemesla dēļ strīdīgus jautājumus labāk necilāt. Turklāt atsevišķas planētu kombinācijas norāda, ka īpaši precīziem jābūt juridiskos jautājumos.

Retrogrādā Merkura periodos var ienākt prātā visneordinārākās idejas. Tās vēlams «nolikt plauktiņā», lai realizētu tad, kad planēta būs atsākusi taisnvirziena kustību.

Ja kaut kas būtisks jāpaveic tieši martā, tad to var darīt mēneša pirmajās vai pēdējās dienās.

Brīvību mīlestībai

Mīlestības planēta Venera lielāko mēneša daļu atradīsies brīvību mīlošajā Ūdensvīra zodiaka zīmē. Tā ir savas individualitātes apzināšanās un vēlme pēc oriģinalitātes. Venera Ūdensvīrā raida koķetas dzirkstis, tā staro un iedvesmo. Bērniņi, kas nāks pasaulē šajā laikā, būs radoši un attiecībās neļaus iezagties rutīnai.

1. datumā Venera vēl atradīsies Mežāzī, kas privātajā dzīvē ienes daudz nopietnības un vēlmi pēc stabilitātes, bet no 27. marta tā atradīsies romantiskajā Zivju zīmē, kas dod radošumu un krāsainu emociju bagātību.